Öppet hus!
days
0
4
hours
0
5
minutes
1
1
seconds
0
9
Invigningstävling!!!
weeks
0
1
days
0
1
hours
2
1
minutes
4
1
seconds
0
9
Samlingsplats
I samband med bortamatcher och träning på bortaplan så sker samling t v på Scandic-parkeringen på andra sidan vägen från Chrille Arena räknat.
Första Div 3 matchen hemma.
weeks
0
3
days
0
0
hours
2
2
minutes
1
1
seconds
0
9
T8

14 oktober kl. 10.00
BK Milan - BK 66 F
-
-
-
-
-
-
-
-

Första hemma. Reservlag
weeks
0
2
days
0
1
hours
2
2
minutes
1
1
seconds
0
9
U-67

8 oktober kl 10.00
BK Milan B - Domnarvet BK B

-
-
-
-

V-75

8 oktober kl. 11.40
BK Milan C - Domnarvet BK B

-
-
-
-

Scoring online
Ej inloggade:2 Guests
Inloggad:
Logga in

Author Archive

Obegränsade vinster

Herr tipsgeneral Llorente låter meddela att tipsbolaget drar igång verksamheten den 3 oktober i samband med den första träningen i nya hallen. Llorente lovar samma höga nivåer på vinsterna som under föregående år. Däremot kommer han att hålla en något fränare attityd mot sina spelkamrater. Den som inte betalar i förskott deltar inte i den påföljande helgens tips. Man betalar som tidigare 20 kr per vecka. För att slippa Llorentes flåsande i nacken kan du med fördel erlägga en hundring i taget. 10 % av vinstbeloppen tillfaller klubbkassan.

Calle opererad

Igår opererades Calle för senknutor i vänsterhanden. Allt gick bra. Han är egentligen vänsterhänt, men bowlar med höger hand för att inte bli alltför överlägsen. Vi hittade honom i hallen kraftigt bandagerad. Han nöjde sig, så här dagen efter operationen, med drygt 20 serier och snittade ungefär som A-laget i söndags. Inget att yvas över med andra ord, men han utvecklas hela tiden i positiv riktning.

Nästa träning

Vår nästa gemensamma träning blir tisdagen den 3 oktober kl 17-19 i den nya hallen. Jag har idag skickat in träningslistan till Kalle i hallen. Listan innehåller samtliga 24 licensierade utom Marcus, som har svårt att komma ifrån sitt arbete. Återbud till träningen rings in direkt till hallen tfn 023-666 25 00. Fram till den 3 oktober får vi träna så gott det går individuellt i någon av hallarna.

Invigningstävlingen

I morgon onsdag är sista dagen för anmälan till invigningstävlingen i nya hallen. Tävlingen genomförs söndagen den 1 oktober. Vi sätter en ära i att delta med så många milanspelare som möjligt, denna högtidsdag. En dag för manifestation av sportbowlingen. Anmälan kan även ske till kalle@rattvikbowling.se eller till Kalles mobil 070-482 68 64.

Smutskastning

I referatet från matcherna i Borlänge i söndags insmög sig ett beklagligt fel. Jag läste resultatlistorna helt galet. Junior och Liedholm vann faktiskt två banpoäng. Den förnedring, som de båda fått utstå, saknar motstycke i Milans historia. Skribenten kommer på traditionellt sätt att rullas i aska och tjära, som straff för dessa fejkade nyheter.

Storartat facit

Vilket helgfacit! Av sex svåra bortamatcher förlorade vi bara två. Sommarträningen har tydligen skötts med god disciplin. Det är inte ofta som man får fyrtal i kungar, men igår hände det. Junior 277, Bacchus 256, Llorente 744 och Costacurta 714. Synd bara att Bacchus skulle slänga in en spärrmiss mitt i strajksmeten. I morgon tisdag tränar vi vidare i Rättvik. Det blir den sista träningen för säsongen där. Utsträckt anmälningstid till kl 17 i eftermiddag. Vårt träningsabonnemang i vår nya hall börjar tisdagen den 3 oktober kl 17. Hör av er, om ni inte vill vara med på träningslistan.

Falsk 300-ing av Junior

Vi var förvarnade. Banorna i Borlänge är inte att leka med så här års. Vi fick bara ihop drygt 5.100 kägelpoäng i båda matcherna. Det gav förlust med 5-15 mot Zenit med Junior i topp på 729. Kakà 685, Torres 673 och Totti 671 får också godkänt. I den följande matchen DBK-Milan blev periodsiffrorna 1-4, 4-1, 1-4 och 4-1 och totalt oavgjort 10-10. Junior hittade strajkfickan i den tredje serien. Han började med 9 raka och fick granna 277. Serien innan avslutade han med 4 strajkar, varför han alltså levererade en falsk 300-ing. Han var totalbäst även i den andra matchen med 739 före Kakà 698, Totti 691 och Maldini 667. Det pardoxabla inträffade att Junior var överlägset bäst i båda matcherna, men tog ingen enda banpoäng på 8 försök. Vad detta berodde på vill jag, av medmänskliga skäl, inte gå in på. Medelmåttorna Balotelli och Kakà däremot kammade hem 6 banpoäng vardera. Fina killar! Apropå de hypersvåra banorna, Alf Fahlstedt i DBK slog 878.

Tre turnerande sällskap

Alla vill se oss. Därför skickar vi på söndag ut tre parallella artistgrupper för föreställningar i Borlänge ( 2 st), Sandviken, Hofors, Ludvika och Sala. Samtliga föreställningar är slutsålda. Av våra totalt 23 ligaartister har 4 lämnat återbud, 16 uppträder och 3 är reserver på hemmaplan. Det här var en helg, som vi var oroade över, men den breda truppen är ovärderlig. Det kommer ytterligare en liknande söndag den 11 mars, när alla spelar samtidigt. I övrigt är det lugnt. Idag lördag är alla träningsbefriade, utom Guti som är på Irland och provspelar.

Avboka träning
023-666 25 00
Senaste kommentarerna
  • Liedholm on Obegränsade vinster100 betald! :) Swishad
  • Liedholm on SmutskastningJunior! Kanske vann poäng. Själv håller jag nästippen precis ovanför smutsen. Stänk inte för mycket aska! Vill inte sjunka innan...
  • Ingvar on SmutskastningDär jag kommer ifrån brukade vi använda tjära och hönsfjädrar. Det blir mera färgglatt.
  • Sportchefen on En trevlig dag med gängetInget är osannolikt, när det gäller Bacchus.
  • Liedholm on Falsk 300-ing av JuniorJa. UNDRAR varför inte Junior tog några banpoäng! Hoppas INGEN läser protokollen! Blev begravningskaffe vid St Tuna kyrka efteråt. (Frostbrunnsdalen)...