Avboka träning
023-666 25 00 Eller mail: info@falunbowling.se Senast söndagen innan. Swish: 123 385 0898
Information

All info angåendeavgifter mm finns om ni klickar på KLUBBEN i menyn.

Res: Går in när spelare självmant vill kliva av. Ex. vid skada. Han eller hon är även VÄRD. Släpper in gästande lag i omklädningsrum.
Adm: Sköter rapportering av match till Bits.

T8

Lördag 25/11 kl. 10.00
BK Milan - BK TT (Hedemora)

- Maldini
- Gattuso
- Kaka
- van Basten
- Torres
- Guti
- Junior
- Raiola

Res. Balotelli
Adm. Kaka

U-67

Söndag 26/11 kl. 10.00
Domnarvet BK B - BK Milan B

- Liedholm
- Balotelli
- Oscar
- Castello

Söndag 26/11 kl. 13.40
BK Rättvik B - BK Milan B

- Liedholm
- Totti
- Mazzola
- Nordahl

V-75

Söndag 26/11 kl. 10.00
BK Stöten C - BK Milan C

- Gren
- Pirlo
- Costacurta
- Llorente

Res. Roberto

Söndag 26/11 kl. 11.40
BK Stöten B - BK Milan C

- Gren
- Bacchus
- Gabriel
- Roberto

Res. Kaka

Scoring online
Ej inloggade:3 Guests
Inloggad: Redaktionschefen
Logga in

Author Archive

Nytt artistsläpp

Vi har ju sedan tidigare klart med King of Quiz till adventskaffet den 2/12. Nu släpper vi namnet på stjärnartist nr 2. Det blir succérapparen Mille Milani från Stockholms södra förorter. Han behöver dock en lokal trummis. Det går bra med vilken enkel djungeltrumma som helst, meddelar han. Den som har någon slags trumma hemma ombeds kontakta Sportchefen snarast.

Ett rödsvart hav

Nu börjar det bli tjatigt, men vi noterade åter tangerat klubbrekord vid gårdagskvällens träning, 20 st. Nu kommer säkert resultaten också. Vi börjar så smått att lära oss banorna. Inom kort ska Junior och van Basten lära oss lite mer om banläsning och justeringar under spelets gång. Jag tog mig en tur upp på läktaren mitt under träningen. Det var mäktigt att skåda ut över ett rödsvart hav. Inte bara 20 matchdräkter utan även synnerligen färgstarka spelare. Dessutom är ju hela hallen dekorerad i rött och svart. Bra arkitekt.

Ökad polisnärvaro

På förekommen anledning har vi begärt ökad polisnärvaro på våra träningar, matcher, adventskaffe och liknande. Detta har nu hörsammats. Honda hade för avsikt att delta i kvällens träning, men ett hastigt inkallat AU-sammanträde tvingar honom att inställa tränings-come-backen. Han har fortfarande ont i ryggen till och från, men har nu i alla fall fått en remiss till röntgen. Det är alltid lika härligt att kunna välkomna en långtidsskadad spelare tillbaka på banorna.

Extra dos

På förslag av Gren så sammanstrålar de som känner att dom behöver lite extra träning, torsdagar kl 13 i nya hallen. Åtminstone de torsdagar då inte DGV-laget spelar hemma. Vi är några stycken som löst månadskort, men det finns också möjligheten att lösa dagkort för 100 kr. Dessutom kan pensionärer spela för 180 kr per bana ti-to kl 13-16.

Ebb i tipskassan

Vi som är övertygade om att rikedomen lurar runt hörnet bör överräcka var sin hundring till tipsgeneralen Llorente under den förestående veckan. Senast fredag. Dessa pengar väntas räcka framåt Påsk. Det känns att det är något stort på gång. I lördags t ex vann vi 5 kr. Det blev nya friska 50 ören till klubbkassan.

Legenden levererar

Han har bara varit medlem i klubben i ett halvår, men är redan en legend. Snabbt marscherat. Vilken elitserieklubb som helst skulle vilja ha honom i sitt stall. Jag menar förstås van Basten. Idag noterade han 901, men var ändå inte nöjd mellan varven. I det sista frislaget skulle han slå ner 8 käglor för att nå 900. Han slog ner 7 med utpräglad gummiarm. Plötsligt vispades ytterligare 2 käglor omkull på ett mycket mystiskt sätt. Det måste ha varit Kalle, som var nere bakom maskinerna och vispade till med piasavakvasten. Matchen mot Rättvik F2 vanns med 15-5, trots underläge som vanligt efter den första serien. Junior var som vanligt stabil och noterade 833. Torres bidrog med 732. Kakà och Gren slog båda säsongsbästa med 781 resp 689. Skönt att se Gren i en frejdig come-back i A-laget efter operationer. Ingen knäsvaghet där inte. Totalt noterade vi nio tvåhundraserier, vilket inte är fy skam.

Familjeföreställning

Vi har nu fått resultaten från andra deltävlingen i Dala-Touren. Det blev rena familjeföreställningen. Van Basten gjorde 1345 rent och hamnade på en hedrande tredjeplats. Sambon Raiola glänste samtidigt och blev god sjua. Övriga placeringar blev Nordahl 16, Llorente 17, Mazzola 43, Gattuso 47 och Maldini 48. Totalt ser det också bra ut. Van Basten ligger 4:a, Llorente 9:a, Raiola 22:a och Nordahl 24:a. Hela den kvartetten bör kunna slåss om finalplatserna, och kanske några till. Det är fyra deltävlingar kvar. Nästa går i Borlänge den 16/12.

Dagens hjälte

Tidigt i morse satte sig Liedholm i bilen för städuppdrag i Falun. Och som han städade. Han nådde en nivå, som möjligen morsan eller Pernilla kommer upp i. Toalettstolen blänkte, kaklet var handputsat, golven var  välsvabbade. Ja, det stod en hänförande doft av Grummes såpa över hela anläggningen. Doften övertrumfade lätt lukten från svettiga matchtröjor. Direkt efter genomfört uppdrag blev det en kopp kaffe och vidare i ilfart till Borlänge för att sätta sig bakom spakarna för lång arbetshelg. Vår klubb har många hjältar. Liedholm är definitivt en av dom.

Sponsorer

Decembers stora högtider
Adventskaffe 2/12

Klubblokalen. 13:00

- Tomas. Pernilla
- Gunnel
- Britta N
- Håkan, Anna-Bella
- Mats, Irene
- Ingvar
- Bertil, Stina
- Hans
- Yngve, Siv
- Calle
- Leif, Marianne
- Tomas Lo
-
-

Julbord med BK Stöten

13/12. KL 18:00
OBS!
ANMÄLAN till hallen!

KM med macka i Kupan.

12/12 17:00

ANMÄLAN till Håkan
- Tomas Li
- Oscar
- Gunnel
- Thomas
- Håkan
- Mats
- Mikael
- Göran
- Bo
- Hans
- Yngve
- Ingvar
- Tomas Lo
- Bengt
- Bertil
- Anders
- Lena
- Kari
- Calle
- Leif
- Marianne
- Kent
SUPPORTERS
- Pernilla

Senaste kommentarerna
  • Liedholm on Ett rödsvart havHåller med. Jag pendlar mellan A och C. Gävle - Mjölby. Det är min lott här i livet. :D
  • Sportchefen on Ett rödsvart havJag vill uttala mitt 100 %-iga förtroende för UK-chefen och det arbete som han lägger ner för klubbens bästa. Han...
  • Leif Ohlsson on Ett rödsvart havJag känner mig som en färgstark spelare, som försöker att komma igen .Men jag ser tyvärr att vissa spelare har...
  • Liedholm on Ebb i tipskassan
  • Gunnel Liljeholm on Dagens hjälteDet är min kille det 🤗🤗🤗