DM

Information:

Intresseanmälan:

Skriv in i rutan: TILLÄGG vilken tid ni föredrar.

Anmälan senast 24-02-2018 20:08

Anmälda:

  1. Jonas (Eftermiddag)
  2. Stefan (Kväll)
  3. Mikael (Kväll)

Logga in för anmälan

Information

All info angåendeavgifter mm finns om ni klickar på KLUBBEN i menyn.

Res: Går in när spelare självmant vill kliva av. Ex. vid skada.
Adm: Sköter rapportering av match till Bits.

T8

Söndag 11/3
Kl. 10.00 BK 66 F - BK Milan
Kl. 13.40 BK Stöten F - BK Milan

-
-
-
-
-
-
-
-

U-67

Söndag 11/3
Kl. 11.40 BK Milan B - IFK Sala B

-
-
-
-

V-75

Söndag 11/3
Kl. 10.00 BK Milan C - IFK Sala B

-
-
-
-

Scoring online
Logga in
Ej inloggade:4 Guests
Inloggad:

Author Archive

Ungdomlig entusiasm

Kvällens träning inleds som vanligt med uppvärmning. Denna gång till tonerna av Lasse Stefanz ”Låt de sista ljuva åren”. I kväll måste du också lämna besked om du ska delta i vår gemensamma DM-start den 27 februari. Och glöm för all del inte kvittona till Balotelli.

En god och en dålig nyhet

Kakà hade lovat att hämta Llorente med bil efter matchen i Borlänge. Det glömde Kakà bort, trots att han satt och följde matchen på on line scoring. Han skäms som en hund. Då trädde vår berömda klubbkänsla in. I sin utsatta position inbjöds han i stället till guidad tur i det Liljeholmska palatset, där han också fick äta upp sig rejält. Sedan skjutsades han hem av Pirlo. Djup tragik förvandlades till en solskenshistoria.

Nu är det tvåhands som gäller

Det blev ingen riktig match idag. Karma var för bra. Dom hade tre tvåhandsspelare i laget mot våra noll. Det avgjorde. Dom förbryllade oss genom att ropa ”Heja Kalmar” hela tiden. Åtminstone jag trodde att jag var på Guldfågeln Arena och där är man ju sällan glad. Junior spelade som vanligt säkert och presterade denna gång 848. Övriga godkända var Torres 770 och Ronaldinho 735. Starkt också av inhoppande Gabriel, som åstadkom 384 på sina två serier. Han gjorde allt för att bli en räddande ängel, men det räckte inte. Matchen slutade 4-16. Det är bara att bita i det sura gräset, som en känd sportkändis sa. På tisdag blir det väl tvåhandsträning. Jag har förvarnat ryggakuten.

Toppmöte

I morgon kommer de unga fantomerna från BK Karma på besök. En toppmatch, som säkerligen kommer att bli slutsåld. Vi minns alltför väl bortamötet, som vi förlorade med 3-16 i höstas. Sedan dess har dom blivit ännu bättre. Vi ställer som alltid upp med bästa laget, men att vi ska vinna är lika orimligt som om Anna Haag skulle bli uttagen till damstafetten. Som förmatch har vi lagt in Stöten-Karma, en liten pigg tillställning.

Bacchus pro-shop

Jag har konsulterat Bacchus angående klotrenovering. Han utlovar inga mirakel, men mindre underverk grejar han enkelt. Han har fixat oljebyte, slipat klotet i flera omgångar och lagt i en hel del kärlek. För säkerhets skull så lämnade jag in mitt äldsta och sämsta klot. Det blev som nytt. Bacchus talade om i förväg att ”nu kommer klotet att dröja lite längre innan det börjar svänga, men sedan svänger det desto mer.” Och exakt detta hände. Strajkfrekvensen har ökat med hela 50 %. Från en strajk per serie till 1,5. Jag har fått ett nytt strajkklot till en ringa penning. Pro-shopen har ingenting med pensionärsföreningen PRO att göra, även om Bacchus stundtals tränar även med dom. Jag vill varmt rekommendera hans pro-shop. Har har genom åren skaffat sig maskinell utrustning och  en hel del kunskap om klot och deras uppträdande. Han har läst hyllmeter med litteratur och även fört dialoger med världsmästaren och klotspecialisten Tomas Leandersson och danske Bo. Nu behöver vi inte längre gå över ån efter vatten. Vi ska be Bacchus att berätta lite mer för oss i samband med en träning.

Vilken laddning

BK Karma lämnar inget åt slumpen inför lördagens toppfighter på San Siro. Man tränade på matcharenan här i Falun i söndags. Dessutom toppar man upp laget med stjärnan Kalle på lördag. Vilken Kalle? Jo, Kalle i baren. Det blir något att bita i. Men nog ska vi försöka att slita åt oss en poäng igen?

Orolig start

Det var en skärrad Oscar, som kom till start vid gårdagens U67-match på San Siro. Mamma Pernilla hade körts in till lasarettet på morgonen med hjärtbesvär. Han kunde inte göra sig själv rättvisa i sin i hast inlånade matchtröja. På eftermiddagen blev Pernilla utskriven och ”friskförklarad”. Hon kom ner till hallen mitt i Oscars sista serie. Då blev han lugn och började plötsligt strajka. Då var det nästa anhörigs tur att träda in på arenan. Gunnel utstrålade lugn och harmoni efter beskedet och presterade sin bästa bowling för året. Tänk hur oroliga resp positiva tankar kan ställa till det i en bowlares huvud. Men det är ju trots allt bara idrott. Viktigare är att Pernilla är frisk igen.

Storfrämmande

Sveriges bästa bandyklubb, Sandvikens AIK, kommer till San Siro i eftermiddag. Visserligen denna gång för att spela bowling, men i alla fall, det blir säkert fullsatt, åtminstone i VIP-logerna. SAIK ligger på en meriterande tredje plats i bowlingligan, men med ungdomlig entusiasm resp avsevärd rutin kommer vi förhoppningsvis att kunna hota eleganterna från Sandviken.

Pengar till klubben!
Handla via sponsorhuset
Sponsorer

Klot mm.

Klotborrare: Anders Hermansson, Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Senaste kommentarerna
Mobilanpassad meny