T8

Lördag 17/11 kl. 10.00 (Hofors)

BK 66 F – BK Milan

– Junior
– Gattuso
– Torres (bil med Micke och Axel 8.45)
– Balotelli (bil, åker 8.30 med Bo och Göran, hämtar Marcus i Vika)
– Marco van Basten
– Donadoni (egen bil)
– Gullit
– Maldini   Obs! Ändring!

Samling San Siro 8.45

 

U-67

Söndag 18/11 kl 10.00

BK Milan B – BK Milan C

– Mazzola. Obs! Ändring!
– Llorente
– Nordahl
– Oscar

V-75

Söndag 18/11 kl 10.00

BK Milan B – BK Milan C

– Gabriel
– Costacurta
– Gren   OBS! Ändring!
– Bacchus

Scoring online

181025 – ALLA länkar uppdaterade IGEN. Få se hur länge det fungerar denna gång.

OBS! Falu Bowling fungerar i en dator. EJ i telefonen. Dom har beslutat att inte betala för tjänsten.

Scoring online
Ej inloggade:1 Gäst
Inloggad:

Author Archive

Två nya klubbrekord

Det slogs två nya präktiga klubbrekord vid lördagens tävlingar på San Siro. På 5 serier slog van Basten 1148. Det förra rekordet löd på 1128. På 6 serier gjorde samme man 1373, vilket överträffade det gamla rekordet med 28 pinnar. Han kan nog bli lite av en favorit på KM, unga pojken. Han innehade själv de tidigare rekorden.

Var var Honda?

Våra medlemmar bara reser och reser. Under hösten har ständigt i genomsnitt 4 milaneser befunnit sig utomlands, bland kackerlackor, klockförsäljare och ficktjuvar. Så kan vi inte ha det. Jag personligen är förbaskad, chockad och besviken på mig själv. Jag gick på det klassiska kart-tricket. Ett vänligt medelålders par gled upp vid vår sida på trottoaren, mitt på dagen. Dom vecklade upp en stor karta mellan oss och bad om hjälp med att hitta vägen till shopping. Samtidigt närmade sig en man framför oss. Han gav mig en skuldertackling, så att jag tappade fotfästet för en stund. Han försvann snabbt från platsen. Jag chockades. Jag förde instinktivt ner handen i min högra  framficka på shortsen. Där grabbade jag tag i en manshand, som jag drog upp ur fickan. I hans hand fanns min plånbok med reskassa och bankkort. Jag blev än mer chockad. Att påträffa en manshand på sitt innanlår är ju inget man drömmer om direkt. Men nu drömmer jag om det ständigt. Ligger vaken om nätterna och grubblar. Nåväl, jag lyckades ta tillbaka plånboken, spärrade kortet som varit utanför min kontroll under 10 sekunder eller 10 minuter. Jag vet inte. Jag var hyperchockad. Min fråga är nu, var höll klubbens säkerhetsansvarige hus? Nu när han som bäst behövdes.

Nya grepp

Skicka inga mer pengar! Jag måste kunna klara mig själv. Jag tror mig ha funnit lösningen. Jag har prostituerat mig. Går på gatan alltså. Såg en färggrann affisch i receptionen ”rent a car”. Det betyder ”hyr en karl” på svenska, tror jag. Jag färgkopierade två ex, som jag tejpade upp, ett på bröstet och ett på ryggen. Har nu gått gata upp och gata ner två dagar och två nätter. Inga avslut än, men det var faktiskt en yngre dam, som frågade om jag tog swish. En äldre dam ville ha reda på årsmodellen. Jag svarade sanningsenligt 1942. Hon bestämde sig för att avstå. Mina fötter ömmar. Min plånbok är lika tom som mitt kundregister. När jag kom hem i natt, tämligen desperat, väckte jag mitt kära resesällskap och presenterade henne ett starkt rabatterat förstagångserbjudande. ”Nej”, skrek hon, ”du vet så väl att jag vill ha en med högre prestanda och lägre koldioxidutsläpp”. ”Men du kanske kan tänka dig en liten gratis provtur?”; genmälde jag. Men ett nej var ett nej. Jag söker nu nya vägar. Funderar på att slå mig på ficktjuvsbranschen. Folk verkar ju vara lättlurade här nere.

Mardrömsstart

Lurad av taxichauffören från flygplatsen till hotellet. Angripen på stan av ficktjuvar, som snodde reskassan, visakort och körkort. Balkong mot norr. Inte en solgnutta på hela dagen. Sitter och läser Hemmets Veckotidning och ser en helsidesannons ”brun utan sol”.Jag längtar hem. Behöver en avbytare. Kan ni skicka en resurs?

Funktionärer

Våra funktionärer i Dala-Touren den 10/11 blir Torres vid 9-starten och Bacchus vid 14-starten. I nuläget är 11 milaneser anmälda till start, varav 5 st redan söndagen den 4/11 kl 13.

Skåphyrorna

Det verkar som om det mail beträffande skåphyrorna, som gick ut den 24/10, inte har nått alla. Skåphyrorna gäller fr o m 1/11 t o m 31/10 påföljande år och ska betalas omgående. Överskåp 300 kr, mellanskåp 350 kr och underskåp 450 kr. Hyran betalas in till Playbowlklubben Falun bg 5572-4892. Kom ihåg att ange avsändare! Vi beklagar att det ursprungliga utskicket inte har fungerat. För övrigt har de extrabeställda matchtröjorna nu kommit. Gullit och Nesta kommer att få sina på träningen på tisdag ur kassörens hand. Kostnad 200 kr per tröja.

Kom ihåg

Skåphyran ska nu vara betald. Ni som ännu inte betalat ber vi att göra det omgående. Se tidigare utsänt mail!

Semestervik

Ordföranden kommer att ha semester 2-18 november. Under denna period kommer vice ordf Håkan att ta över ansvaret. Vänd er med förtroende till honom i klubbfrågor. Han ansvarar också för KM den 15/11.

Sponsorer


Logga in
Klot mm.

Klotborrare: Anders Hermansson, Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Senaste kommentarerna
  • Sportchefen on ELITKLASS vid årets KMStolt, glad och tacksam!
  • Liedholm on ELITKLASS vid årets KMGRATTIS. Vilka stjärnor vi har. Förlåt! DIVOR :D
  • Liedholm on Liedholm på spåret…Jag skyller som vanligt på spårfel! (händer då och då även på jobbet)
  • Liedholm on PROBLEMFelkoder vid inloggningsrutan är lite hjälp åt mig. Mer kod att felsöka. Kommer att försvinna endera dagen. (...plugins/sidebar-login/includes/class-sidebar-login-widget.php on line...
  • Liedholm on PROBLEMOch lite tur. Chansade och ändrade #bvc till #bva på rad 330 i filen function.php :D