ÅRSMÖTE i Kyna

Logga in och anmäl dig under ”Anmälningslistor”>>>

———————————————-

TRÄNINGSLÄGER i Mora

Logga in och anmäl dig under ”Anmälningslistor”>>>

———————————————-

KM 2020

Logga in och anmäl dig under ”Anmälningslistor”>>>

 

SOMMARTOPPEN

Hallklass

 1.  Laudrup 217
 2.  Balotelli  212
 3.  Mazzola 209
 4.  Torres 204
 5.  Baggio 193
 6.  Kakà 190

Appklass

 1. Balotelli 248 (Eller är det mer? Ryktet går)
 2. Kaká 219
 3.  Agneta 208
 4.  Francesca 198
Scoring online
Logga in
Ej inloggade:1 Gäst
Inloggad:

Author Archive

Tillfällig flytt

Klubbkansliet flyttas tillfälligt under perioden 15/5-15/8 från centrala Falun till Ölands allvar. Där kan medlemmarna gratis få åtnjuta både Kaffe och Kaka. Om jag inte öppnar, när ni knackar, så kan det bero på att jag råkat se vem som kommer eller att jag ligger i hängmattan på baksidan.

like heart laughterwowsadangry
0

Omättliga

Enligt uppgift var tre av våra lirare till Hedemora och tränade igår. En del är tydligen omättliga. Precis som vid korvgrillningen i lördags. Gissa vilka tre det var!

like heart laughterwowsadangry
0

Risk för rusch

Vi är i den lyckliga situationen att ha två duktiga klotbearbetare inom klubben. Det är Ronaldo och Bacchus. Som vi tidigare nämnt, så måste balanshålen fyllas igen, åtminstone på de klot som du tänker tävla med eller spela ligamatcher med. Risken är att det blir vild rusning till våra operatörer, när ligan närmar sig i höst. Så det kan vara en fördel att agera redan nu. Du får räkna med en kostnad på åtminstone 100 kr per klot. Dels kostar fyllnadsmassan och dels kräver det en hel del arbetstid.

like heart laughterwowsadangry
0

Kallelse till årsmöte

Nu är det tätt mellan festerna. Årsmötet hålls traditionsenligt hos Bertil och Stina i naturfagra Kyna lördagen den 12 juni med samling kl 12.00. Klubben bjuder på smörgåstårta m m. Ni tar själva med er lämplig dryck till smörgåstårtan. Motioner till årsmötet ska vara inlämnade till styrelsen senast den 15 maj. En utslagsgivande trekamp kommer att genomföras. Årets grenar blir stavhopp, spjut och 100 m häck. Anmälningslista inom kort på hemsidan. Anmälan senast den 7 juni.

like heart laughterwowsadangry
0

Gök på besök

7-årsjubileet blev en höjdare på Källslättens höjder. Tidvis strålande sol, plus att vi fick höra göken för första gången i år, gjorde dagen till en oförglömlig upplevelse. Gökens hoande fick högtidstalaren att tappa tråden, vilken han aldrig återfann. Dagens tre arrangörer Llorente, Laudrup och Agneta bjöd upp till ädel trekamp och trerätters korvsupé. Stort tack för perfekta arrangemang! Stolta segrare i trekampen, bland 23 deltagare, blev Ronaldo och Baggio. Bronset gick till Nordahl.

like heart laughterwowsadangry
0

Glöm inte spriten!

Morgondagens jubileumsfirande blir omfattande. Glöm nu för all del inte handspriten! Firandet kringgärdas av mycket stränga förhållningsregler. Inga kramar, inga närmanden och inga high-fives. Högtidstalet hålls i år av klubbens ordförande (max 44 minuter). På inrådan av festfixarna har anförandet skurits ner till 4 minuter. Därefter vidtar en trekamp, en tävling på liv och död. Först därefter serveras dagens festsupé. Kom ihåg att ta med valfri dryck! Fri samvaro fram till det avslutande fikat. Event-Masters är Llorente, Laudrup och Agneta (debutant).

like heart laughterwowsadangry
0

Nyanställningar

Llorentes arbetssituation har blivit ohållbar. Han sköter kassörskapet med bravur, han rekognoserar, planerar och genomför alla våra vandringar och han ser som tipsgeneral till att miljonerna trillar in. För att inte bränna ut honom fullständigt, så har styrelsen beslutat att tillsätta inte mindre än tre assistenttjänster. De kommer att avlasta Llorente i frågor som gäller travspel. Balotelli kommer att ta ansvaret för verksamheten på Romme och Bergsåker och Laudrup och Kjaer tar ett samlat grepp på övriga svenska travbanor. ”Vi är övertygade om att satsningen på nyanställningar kommer att bära frukt tämligen omgående”, säger ordf i en kommentar, ”nu är det dags att blixten slår ner för tredje gången på samma plats”.

like heart laughterwowsadangry
0

Nya klotregler

Fr o m den 1 juli i år är det inte längre tillåtet med ett s k balanshål i klotet. Det gäller vid alla former av tävlingsspel såsom ligaspel och allmänna tävlingar. Våra specialister Bacchus och Ronaldo kan kanske hjälpa oss att täppa till hålen? Mot en avgift förstås. Det kan nog bli rusning, när vi närmar oss ligastarten, som är beräknad till den 11 september. Man har också en plan B med ligastart först i oktober.

like heart laughterwowsadangry
0
Extra meny. Mobilvänlig

Missa inte…

 • Sommartoppen. 1/5 – 31/8 
 • Årsmöte. 12/6 i Kyna.
 • KM 2020 31/8. Borlänge
 • KM 2021 xx/12
 • Träningsläger 23-24/8

Hoppas du inte missat…

 • Årsdagen. 8/5 i Källslätten
 • Onsdagar: Vandring!
 • Påsksmällen 1-11 april. Digital tävling
 • 1/2 2021 ARBETSMÖTE. Inställd p.g.a Corona.
 • 2020 Julbord Inställt
Klot mm.

Klotborrare:
Oves bowling, Sandviken
Anders Hermansson.
Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag
Ultraljudstvätt & klotborrning: Ronny Boström
(Mått efter befintliga hål på klot du är nöjd med)

Sponsorer


Senaste kommentarerna
 • Llorente on Lördagstrav på Åby till Milans äraUtfallet på V75 blev 1 rad med 6 rätt som gav oss 45kr men tyvärr ingen utdelning på 5:orna som...
 • Llorente on EurojackpotUtfallet på bästa raden blev 2 rätt och inget tillbaks!😢
 • Llorente on OnsdagslottoDet räckte inte med att hålla tummarna för bästa rad fick vi 2+2 rätt på och ingen utdelning!