AVGIFTER

Nu är det dags igen. Senast 31/8.
Medlem: 300:-
Licens: 325:-
Tröja: 200:-

Stödmedlem: 200:-

Närmare seriestart är det även dags för Ligaspelsavgift för hösten: 1000:-

Mer information i menyn - KLUBBEN

SommarToppen 1/5 – 15/8

1: Gattuso 245
2: Junior 239
3: Torres 233
4: Mazzola 231
5: Gabriel 219
6: Bacchus 216
7. Maldini 215
8: Balotelli 212
Totti 212
10: Kakà 205
11: Llorente 201
12: Roberto 197
13: Baggio 193
14: Marta 166

Scoring online
Ej inloggade:2 Guests
Inloggad:
Logga in

Author Archive

Misstroendeförklaring begärd

Det har inlämnats en begäran om misstroendeförklaring mot BK Milans transportstyrelse. Denna styrelse har haft som uppgift att planera och genomföra alla resor till bortamatcherna. Det visar sig att främmande lag fått ta del av hemligstämplat material. Dessutom har transporterna skett med överskridande av gällande hastighetsregler, vilket medfört att vi i många fall kommit alltför tidigt till matcherna. Den nya transportstyrelsen får till uppgift att räkna ut restider, rekrytera förare och bilar samt tillse att dessa hålls rena och snygga. Det kan även bli tal om chaufförsmössa med skärm. På sikt innebär uppdraget också att införskaffa lämplig klubbuss, när ekonomin så tillåter. Vi har sökt klubbens ordförande för en kommentar. Han meddelar att han har avbrutit semestern, men att han inte tänker avgå frivilligt.

Kolla Costacurta

Costacurta tränar varje torsdag under sommaren. Han påstår sig ha varit ända upp mot 180, men har inte rapporterat in några resultat till Sommartoppens tävlingsledning. Det blir en varning direkt för nyförvärvet. Vi uppmanar nu klubbmedlemmarna att kolla upp Costacurta och direkt rapportera in, om han händelsevis skulle åstadkomma något av värde.

Sommarbotten

Nu har Roberto, Marta och Baggio börjat röra om ordentligt i grytan på Sommartoppen. Från ett annat håll har det inkommit ett förslag om att inrätta Sommarbotten. Förslagsställaren bifogar ett protokoll, som utvisar resultatet 99. Han vill vara anonym. Jag tycker att förslaget är illa övertänkt, lika illa övertänkt som när kryssningsvärden på Viking Lines Cinderella, vid välkomstdrinken, sa ”Botten upp!”.

Utan allt

Nu har jag varit utan fungerande dator i 5 dagar. Satans Telia! Dom skyller på att det är mycket folk på Öland på sommaren. Vilken nyhet! Att vara utan dator är nästan lika svårt som att vara utan bowlingträningen. Lite tröst fick jag i alla fall när jag mötte Thomas Brolin på bryggan vid morgondoppet. Han hade aldrig mött Kakà tidigare, sa han. Han fick min autograf. I kväll ska vi svepa en lättöl tillsammans.

Kära dr S Plit

Jag har en fråga om ansatsen. Jag har tänkt spela många mixedtävlingar under den kommande säsongen. Nu undrar jag. Hur många steg man kan ta i ansatsen, utan att gå för långt?

 

Hårda bud

Fick idag besök av en gammal bowlingpolare, som numera bowlar för ett Stockholmslag i Allsvenskan. På semestern reser han runt till bowlingkompisar och bjuds på övernattning och mat. Allt för att ha råd att bowla till hösten. Vilken bra idé! Medlemmarna i hans klubb måste nämligen casha in 10.000 kr i förskott i augusti och sedan får man se hur långt det räcker. Och ändå får man betala extra för kaffet. Under nästa års semester kommer jag att resa runt till alla mina vänner i Milan. Det blir en kort resa. Nu ska jag göra en kort resa in till Kalmar FF-AIK. Jag klär mig helt i svart för att inte bli ihjälslagen.

Mickes största vinst

Nu har det hänt, det som vi alla har väntat på. Vår prisade tränare Junior har gift sig mitt i sommaren. Vi skickar ett stort grattis till Micke och Nathalie! Och tack och lov att han överlevde svensexan. Nu är Micke inte bara gift med bowlingen längre. Smekmånaden firas förstås i den nya hallen. Bilder av det tjusiga brudparet kan ses på facebook.

Stiltje

Det brukar blåsa på toppen, men på Sommartoppen är det just nu stiltje. Ni kan väl inte enbart köra armhävningar?

Senaste kommentarerna
  • Liedholm on Kolla CostacurtaJag ,redaktionschefen, gick in och flyttade inlägget till kommentar.
  • Sportchefen on Kolla CostacurtaGå in på hemsidan. Klicka på BOWLARNA! //Sportchefen
  • Leif on Kolla CostacurtaVem är Costa curta, jag är trött på alla artistnamn //Leif
  • Sportchefen on I år igen!Jag har redan skickat in en petitchoux
  • Sportchefen on Dr S Plit avråder från sexTypiskt! Aldrig får man ha något kul på ansatserna.