Sommartoppen

 

Pågår 1 maj-31 augusti.
Högsta enkelserie. Du tävlar antingen i valfri bowlinghall eller hemifrån via appen Bowling 3D från Magma. Om intresset är tillräckligt, så ordnar vi en tävling via appen över 4 serier någon tisdag framöver. Vi bänkar oss kl 15.30 på ”heliga tisdagen” och slår varandra.

Länk till appen >>> Bowling 3D <<<

Skicka SMS till 0707241510 – Namn och ditt resultat

1 – Liedholm 299

2 – Christina 288

3 – Junior 279 IRL

4 – Laudrup 266

5 – Roberto 255

6 – Balotelli 254

7 – Kakà 248

8 – Nesta 214 IRL

9 – Mazzola 212 IRL

10 – Marta 205

11 – Honda 193 IRL
11 – Boffi 193 IRL

13 – Irene 139
13 – Pernilla 139

 

Scoring online
Logga in
Ej inloggade:
Inloggad:

Author Archive

Stororder till Milan

En mellansvensk kommun beslutade att försöka sänka de höga städkostnaderna i kommunalhuset. Ett sätt var att tvinga personal och gäster att ta av sig skorna vid inträde i huset. En annan möjlighet var att inhandla skoskydd. Man beräknade att kunna spara ett par miljoner per år. Vår marknadschef Balotelli var inte sen att agera. Han besökte en av kommuncheferna, presenterade vår unika skoskyddsprodukt och frågade hur många som jobbar i kommunalhuset. ”Ca hälften”, blev svaret.  Han har nu fått en order från kommunen på 500 skoskydd av märket Kynastina, visserligen till reducerat pris, 74:90, men i alla fall, nu kan hela klubben bowla gratis i några år. En typisk win-win-affär, säger en av kommuncheferna stolt i en kommentar. Han konstaterar nu i efterhand att man dessutom har ca 5.000 besökare utifrån varje år. Därför får vi inom kort en tilläggsorder på ytterligare 5.000 skoskydd. Totalt drygt 400.000 kr direkt in i klubbkassan. Vi tog ett snack med vår produktionschef Christina Karlsson i Kyna. ”Inga problem”, säger hon. ”Vi bygger ut och anställer fler sömmerskor. Om det inte skulle räcka, så får vi väl komplettera produktionen i Kyna med utlandsetablering i Kina. Dom har låga kvinnolöner där också.” Vilken utvecklingspotential. Vi har över 200 kommuner i Sverige. Dom vill säkert också komma på kartan.

Kostsamma hål

Idag på morgonen var jag till tandläkaren. Inga hål. På träningen i går kväll däremot hade jag 14 st. Jag fattar inget, men det är ju allmänt känt.

Pampvälde

Aftontidningen avslöjar idag att klubbens ordförande upplåtit klubblokalen för sportchefens boende, vilket i högsta grad är moraliskt förkastligt. I lokalen har dessutom förekommit omfattande festverksamhet med lyxkonsumtion, uppträdande av tvivelaktigt slag och frågesport med ekivoka inslag. ”Jag sa bara att han kunde flytta in, inte att han fick”, säger ordföranden och förklarar samtidigt att ”det inte är hans ansvarsområde, att det rör sig om ett missförstånd och att han inte tänker avgå i första taget.” ”Ordföranden ljuger, men jag kommer ändå att flytta ut med tiden, trots att jag har rätt på alla punkter”, säger sportchefen överraskande. Ord står mot ord. Det jäser i en klubb, där pamparna har för vana att hålla varandra om ryggen. Oron bidrog säkerligen till att A-laget så sensationellt förlorade två matcher i Mora på lördagen. Ordföranden meddelar nu på morgonen att han tar time-out under två veckor i februari tillsammans med Göingeflickorna och förutsätter att klubben står för fiolerna.

Finslipning

Några gubbar kommer att extraträna i hallen kl 14 i morgon, torsdag, under UK-chefens myndiga överinseende. You´re welcome! Förresten så har jag kommit på ytterligare en formidabel slogan för BK Milan. ”Age doesn´t matter, when you´ve got style.”

Sportchefen skadad

Under fredagskvällens slovenska festmiddag blev stämningen alltför hög. En gaffel for plötsligt genom luften. För att rädda glas och porslin gjorde Sportchefen, tillika f d bandymålvakten, en formidabel enhandsräddning. Det var bara det att gaffeln satte sig i handflatan med spetsarna inåt. Kraftigt blodvite uppstod. Ingen brydde sig, utom min vän Ebba 4 år, som baddade handen med kallt vatten och satte på ett stort Bamseplåster. När vi återkom till middagsbordet möttes jag av min sambos kommentar, ”Det gör väl inget med ett hål i handen, du har ju hål i huvet sedan förut”. Det är inte konstigt att relationsvåldet ökar under sommaren.

Jag bara varnar

Den här veckan ska allt ske. Räkna med stora omkastningar på Sommartoppen. Själv tänker jag åka in till hallen i Borgholm och göra mina 279 med hallklot och hallboll. Med egna grejor skulle det bli betydligt högre. För övrigt så har jag nu vunnit en slimmad matchtröja (Kalmar FF). Jag var den ende, som tippade rätt slutresultat i matchen Kalmar-Falkenberg 4-0. Enkelt. Jag lovar, ni ska få känna på tröjan om ni är rena om händerna.

 

Ösjöns oslipade diamant

Det är nu bara en tidsfråga när Balotelli tar befälet över Sommartoppen. Vid gårdagens träning noterade han 786 och tre serier över 200, varav den högsta på 229. Sex klubbkamrater var åsyna vittnen. Balotelli är nu ensam på bronsplatsen. Fortsättning följer.

Bottenmöte med VM-touch

VM-funktionärerna kommer att testas i samband med lördagens ovissa möte med Rättvik F2 i Chrille Arena. Det gäller logistik, trafik, hejaklackar, partytält, dopingkontroll m m. Slå därför ingen sjua före matchen, inte under matchen heller förresten. Räkna definitivt med kaos. Det blir sannolikt en spännande och intensiv match, där dagsformen avgör. Vi hoppas att vår formförstärkta, offensiva trio van Basten, Honda och Balotelli avgör till slut. Som förmatch har vi lagt in Falu BK F-Rättvik F2.

Extra meny. Mobilvänlig

Missa inte…

 • 11/8 Först träningen.
 • 15/8 Årsmöte (Flyttad)

Hoppas du inte missat…

 • 12/12 Julbord
 • 17/12 Skinkslaget
 • 30/12 Mellandagsträning
 • 11/1 Brunch med minijulshow
 • 1/2 Arbetsmöte
 • 1/5 Sommartoppen börjar.
 • 8/5 Årsdagen. Uppskjuten till nästa år.
 • 15/5 Klubbfika
 • 18/5 Sköna Maj Bowlingtävling
 • 20/5 Milan Open i golf
Klot mm.

Klotborrare:
Oves bowling, Sandviken
Anders Hermansson.
Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag
Ultraljudstvätt: Ronny Boström

Sponsorer


Senaste kommentarerna
 • Leif Ohlsson on Ont i vadTack chefen för inlägget. Jag gillar vår klubbdräkt och hatar svensk MEDIA. Jag har fått min operation i ljumsken framflyttad...
 • Llorente on JackpotResultat från fredagens dragning blev 2 rätt på bästa raden och således ingen utdelning! Det fattades ett tilläggsnummer för att...
 • Llorente on Tipset?Hej! Det blev lite suddig bild på travet men det slutade på 5 rätt och ingen utdelning på 5:orna. De...