Information

All info angående avgifter mm finns om ni klickar på KLUBBEN i menyn.

BORRBUSSEN
Den 26/9 får vi besök i hallen av Peter med borrbussen! Anmälningslista finns i hallen. Passa på att uppdatera klotväskan inför kommande säsong!
Scoring online
T8

Lördag 29/9 kl. 13.40
BK Milan - BK Granen F1

-
-
-
-
-
-
-
-

Adm:
Resurs:

U-67

Söndag 30/9 kl 11.40
BK Milan B - Falu BK B

-
-
-
-

Adm:

V-75

Söndag 30/9 kl 10.00
BK Milan C - Falu BK B

-
-
-
-

Adm:

Logga in
Ej inloggade:1 Gäst
Inloggad:

Decembers stora högtider

Nu börjar vi förberedelserna för decembers alla högtider.

Lördagen den 2 december kl 13 samlas vi till traditionellt adventskaffe i klubblokalen på Promenaden. Direkt efter derbyt mot Stöten. Vi serverar denna gång smörgåsar med någon smarrig kaka som knorr på slutet. Respektive är också varmt välkomna. King of Quiz är redan kontrakterad. Resterande artistuppbåd återkommer vi till. Ingen kostnad. Anmälan senast den 28 november på särskild plats på hemsidan eller direkt till sportchefen.

Tisdagen den 12 december kl 17-19.15 arrangeras KM över 6 serier europeiskt spelsätt i en klass. Damer har 10 käglors tillägg per serie. Efter kampen drar vi upp till övervåningen och avnjuter thé, kaffe och smörgås samt prisutdelning  i ”Kupan” med utsikt ut över staden. Kostnad 140 kr inkl spel och förtäring. Anmälan senast den 5 december på särskild plats på hemsidan eller direkt till tävlingsgeneral Gren.

Onsdagen den 13 december kl 18 är vi inbjudna till julbord hos Falun Bowling & Krog tillsammans med BK Stöten. Tillställningen inleds med en plojtävling tvåmanna Bakers över två serier, lottade lag. Final för de 10 bästa lagen över en serie. Därefter är det dags för julbord. Kostnad totalt för spel och julbord 300 kr. Dryck tillkommer. Resp är också välkomna. Anmälan direkt till hallen.

Tisdagen den 26 december är det Annandag Jul. Om hallen inte är öppen denna träningskväll, så får vi väl köra mental träning på lämplig plats, i omklädningsrummen t ex.

Sponsorer


Klot mm.

Klotborrare: Anders Hermansson, Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Senaste kommentarerna
  • Llorente on Stryk tips ettResultatet på tipset blev 2 10:or som gav 78kr tillsammans!
  • Ingvar on Nya chanser för SPF-arna i Milan m.fl.Milaneser går ofta hem lyckliga! Ja, inte Nordahl förstås som återigen var snubblande nära att vinna men blev passerad i...
  • Llorente on Vi har, snart, ett resultat.Utdelningen på Keno blev 75kr så 8 kr till BL Milans intressenter.
  • Liedholm on Rapport från en skurhinkJag raderade Oscar. Endast Gattuso och Liedholm som sliter med snabeldraken och slåss om skurhinken!
  • Ingvar on Tips till Faluns SPF-bowlare Viss framgång för Milanspelare. Nordahl var på vippen att vinna 12 st fina golfbollar men föll på målsnöret. Bacchus gick...
Mobilanpassad meny