DM

Information:

Intresseanmälan:

Skriv in i rutan: TILLÄGG vilken tid ni föredrar.

Anmälan senast 24-02-2018 20:08

Anmälda:

  1. Hakan (Eftermiddag)
  2. Jonas (Eftermiddag)
  3. Stefan (Kväll)
  4. Mikael (Kväll)

Logga in för anmälan

Information

All info angåendeavgifter mm finns om ni klickar på KLUBBEN i menyn.

Res: Går in när spelare självmant vill kliva av. Ex. vid skada.
Adm: Sköter rapportering av match till Bits.

T8

Söndag 11/3
Kl. 10.00 BK 66 F - BK Milan
Kl. 13.40 BK Stöten F - BK Milan

-
-
-
-
-
-
-
-

U-67

Söndag 11/3
Kl. 11.40 BK Milan B - IFK Sala B

-
-
-
-

V-75

Söndag 11/3
Kl. 10.00 BK Milan C - IFK Sala B

-
-
-
-

Scoring online
Logga in
Ej inloggade:1 Gäst
Inloggad: Pernilla

Decembers stora högtider

Nu börjar vi förberedelserna för decembers alla högtider.

Lördagen den 2 december kl 13 samlas vi till traditionellt adventskaffe i klubblokalen på Promenaden. Direkt efter derbyt mot Stöten. Vi serverar denna gång smörgåsar med någon smarrig kaka som knorr på slutet. Respektive är också varmt välkomna. King of Quiz är redan kontrakterad. Resterande artistuppbåd återkommer vi till. Ingen kostnad. Anmälan senast den 28 november på särskild plats på hemsidan eller direkt till sportchefen.

Tisdagen den 12 december kl 17-19.15 arrangeras KM över 6 serier europeiskt spelsätt i en klass. Damer har 10 käglors tillägg per serie. Efter kampen drar vi upp till övervåningen och avnjuter thé, kaffe och smörgås samt prisutdelning  i ”Kupan” med utsikt ut över staden. Kostnad 140 kr inkl spel och förtäring. Anmälan senast den 5 december på särskild plats på hemsidan eller direkt till tävlingsgeneral Gren.

Onsdagen den 13 december kl 18 är vi inbjudna till julbord hos Falun Bowling & Krog tillsammans med BK Stöten. Tillställningen inleds med en plojtävling tvåmanna Bakers över två serier, lottade lag. Final för de 10 bästa lagen över en serie. Därefter är det dags för julbord. Kostnad totalt för spel och julbord 300 kr. Dryck tillkommer. Resp är också välkomna. Anmälan direkt till hallen.

Tisdagen den 26 december är det Annandag Jul. Om hallen inte är öppen denna träningskväll, så får vi väl köra mental träning på lämplig plats, i omklädningsrummen t ex.

Pengar till klubben!
Handla via sponsorhuset
Sponsorer

Klot mm.

Klotborrare: Anders Hermansson, Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Senaste kommentarerna
Mobilanpassad meny