Information

All info angåendeavgifter mm finns om ni klickar på KLUBBEN i menyn.

Res: Går in när spelare självmant vill kliva av. Ex. vid skada.
Adm: Sköter rapportering av match till Bits.

SOMMARTOPPEN

1 - Junior 247
2 - Baresi 246
3 - Donadoni 242
4 - Gren 237
5 - Balotelli 232
6 - Baggio 224
7 - Kakà 223
7 - Gattuso 223
9 - Bacchus 222
9 - Raiola 222
9 - Mazzola 222
12 - Maldini 214
13 - Roberto 211
14 - Nordahl 195
15 - Gabriel 193
16 - Marta 192
17 - Torres 188

Scoring online
Logga in
Ej inloggade:2 Guests
Inloggad: Sportchefen

Decembers stora högtider

Nu börjar vi förberedelserna för decembers alla högtider.

Lördagen den 2 december kl 13 samlas vi till traditionellt adventskaffe i klubblokalen på Promenaden. Direkt efter derbyt mot Stöten. Vi serverar denna gång smörgåsar med någon smarrig kaka som knorr på slutet. Respektive är också varmt välkomna. King of Quiz är redan kontrakterad. Resterande artistuppbåd återkommer vi till. Ingen kostnad. Anmälan senast den 28 november på särskild plats på hemsidan eller direkt till sportchefen.

Tisdagen den 12 december kl 17-19.15 arrangeras KM över 6 serier europeiskt spelsätt i en klass. Damer har 10 käglors tillägg per serie. Efter kampen drar vi upp till övervåningen och avnjuter thé, kaffe och smörgås samt prisutdelning  i ”Kupan” med utsikt ut över staden. Kostnad 140 kr inkl spel och förtäring. Anmälan senast den 5 december på särskild plats på hemsidan eller direkt till tävlingsgeneral Gren.

Onsdagen den 13 december kl 18 är vi inbjudna till julbord hos Falun Bowling & Krog tillsammans med BK Stöten. Tillställningen inleds med en plojtävling tvåmanna Bakers över två serier, lottade lag. Final för de 10 bästa lagen över en serie. Därefter är det dags för julbord. Kostnad totalt för spel och julbord 300 kr. Dryck tillkommer. Resp är också välkomna. Anmälan direkt till hallen.

Tisdagen den 26 december är det Annandag Jul. Om hallen inte är öppen denna träningskväll, så får vi väl köra mental träning på lämplig plats, i omklädningsrummen t ex.

Sponsorer

Klot mm.

Klotborrare: Anders Hermansson, Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Senaste kommentarerna
  • Donadoni on VideogranskningVilken härlig klubb jag hamnat i! Årsmöte i en fantastisk miljö, när jag äntligen hittade mina klubb kompisar gömda bakom...
  • Leif Ohlsson on En baggisDet kommer. Ingen bagare utan smet
  • Liedholm on Inspektion genomfördJag tar med min Bertil. Så får Nässä nån att leka med. Ps. Nu går det att kommentera igen. Det...
  • Liedholm on Grattis Djurgårdare!Min 50 års present vajade fint i vinden :)
  • Ingvar on Den hemska akademinJag nominerar härmed Bacchus som ju har många bakslag.
Mobilanpassad meny