Information

All info angående avgifter mm finns om ni klickar på KLUBBEN i menyn.

BORRBUSSEN
Den 26/9 får vi besök i hallen av Peter med borrbussen! Anmälningslista finns i hallen. Passa på att uppdatera klotväskan inför kommande säsong!
Scoring online
T8

Lördag 29/9 kl. 13.40
BK Milan - BK Granen F1

-
-
-
-
-
-
-
-

Adm:
Resurs:

U-67

Söndag 30/9 kl 11.40
BK Milan B - Falu BK B

-
-
-
-

Adm:

V-75

Söndag 30/9 kl 10.00
BK Milan C - Falu BK B

-
-
-
-

Adm:

Logga in
Ej inloggade:1 Gäst
Inloggad:

Silvermedaljer i DM

Våra hjältar van Basten, Junior och Guti hade en bragdartad helg. På lördagsmorgonen gjorde dom tillsammans 223 i snitt på 12 serier i segermatchen mot Stöten F. Direkt därefter for dom i ilfart upp till Chrille Arena för att mäta sig med de stora lejonen om DM-titeln i tremanna. Tolv lag kom till start. Grabbarna stannade nu på 207 i snitt på de 12 serierna. Det gav en silverplats bland 12 deltagande lag. Om man hade slagit 39 pinnar ytterligare, så hade det blivit guld och finalresor till Falköping och Skellefteå. Det var kanske därför som dom nöjde sig med 134 i den sista serien. Dom slog ett helt koppel av allsvenska lag, div 1-lag och div 2-lag. Vi är kanske bättre än vi tror?

Sponsorer


Klot mm.

Klotborrare: Anders Hermansson, Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Senaste kommentarerna
  • Llorente on Stryk tips ettResultatet på tipset blev 2 10:or som gav 78kr tillsammans!
  • Ingvar on Nya chanser för SPF-arna i Milan m.fl.Milaneser går ofta hem lyckliga! Ja, inte Nordahl förstås som återigen var snubblande nära att vinna men blev passerad i...
  • Llorente on Vi har, snart, ett resultat.Utdelningen på Keno blev 75kr så 8 kr till BL Milans intressenter.
  • Liedholm on Rapport från en skurhinkJag raderade Oscar. Endast Gattuso och Liedholm som sliter med snabeldraken och slåss om skurhinken!
  • Ingvar on Tips till Faluns SPF-bowlare Viss framgång för Milanspelare. Nordahl var på vippen att vinna 12 st fina golfbollar men föll på målsnöret. Bacchus gick...
Mobilanpassad meny