Information

All info angående avgifter mm finns om ni klickar på KLUBBEN i menyn.

BORRBUSSEN
Den 26/9 får vi besök i hallen av Peter med borrbussen! Anmälningslista finns i hallen. Passa på att uppdatera klotväskan inför kommande säsong!
Scoring online
T8

Lördag 29/9 kl. 13.40
BK Milan - BK Granen F1

-
-
-
-
-
-
-
-

Adm:
Resurs:

U-67

Söndag 30/9 kl 11.40
BK Milan B - Falu BK B

-
-
-
-

Adm:

V-75

Söndag 30/9 kl 10.00
BK Milan C - Falu BK B

-
-
-
-

Adm:

Logga in
Ej inloggade:2 Guests
Inloggad:

Folkvandring

Friluftsgeneral Llorente  välkomnar oss till den efterlängtade premiären för skogsvandringarna. Onsdagen den 15 november kl 10.00 samlas vi där Ingarvsvägen och Stångtjärnsvägen möts i en rondell. Ta av mot Stångtjärn. Då dyker det upp en bilparkering direkt efter rondellen på höger sida.  Där väntar oss en ca 7 km lång vandring, där vi rundar själva Stångtjärn och avnjuter vår medhavda matsäck vid strandkanten. Llorente kommer att underhålla oss med berättelser om varför vi inte fick fler rätt på tipset. Väderprognosen är ca 0 grader , växlande molnighet, ev enstaka små snöflingor och 3 sekundmeters vind. Kan vi ha det bättre?

Sponsorer


Klot mm.

Klotborrare: Anders Hermansson, Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Senaste kommentarerna
  • Llorente on Stryk tips ettResultatet på tipset blev 2 10:or som gav 78kr tillsammans!
  • Ingvar on Nya chanser för SPF-arna i Milan m.fl.Milaneser går ofta hem lyckliga! Ja, inte Nordahl förstås som återigen var snubblande nära att vinna men blev passerad i...
  • Llorente on Vi har, snart, ett resultat.Utdelningen på Keno blev 75kr så 8 kr till BL Milans intressenter.
  • Liedholm on Rapport från en skurhinkJag raderade Oscar. Endast Gattuso och Liedholm som sliter med snabeldraken och slåss om skurhinken!
  • Ingvar on Tips till Faluns SPF-bowlare Viss framgång för Milanspelare. Nordahl var på vippen att vinna 12 st fina golfbollar men föll på målsnöret. Bacchus gick...
Mobilanpassad meny