Information

All info angående avgifter mm finns om ni klickar på KLUBBEN i menyn.

BORRBUSSEN
Den 26/9 får vi besök i hallen av Peter med borrbussen! Anmälningslista finns i hallen. Passa på att uppdatera klotväskan inför kommande säsong!
Scoring online
T8

Lördag 29/9 kl. 13.40
BK Milan - BK Granen F1

-
-
-
-
-
-
-
-

U-67

Söndag 23/9 kl 10.00
BK Milan B - BK 66 B

- Totti
- Honda
- Llorente
- Nordahl
Resurs: Kakà
Adm: Nordahl

V-75

Söndag 23/9 kl 11.40
BK Milan C - BK 66 B

- Costacurta
- Mazzola
- Nesta
- Bacchus
Resurs:
Adm: Nordahl

Logga in
Ej inloggade:2 Guests
Inloggad: Leif Ohlsson, Nesta

Bästa kamraten

Tänk vilka fina kamrater vi har i klubben! Men frågan är om inte Totti är den störste. Förra helgen hade han besök av finländska vänner, som åkte Vasaloppet. Efter fullbordade lopp, så tyckte Totti att dom stannade kvar lite väl länge hos honom, så han åkte iväg och tankade bilen åt dom. Det skulle han inte ha gjort. Han fyllde dieselbilen med bensin. Generös som han är så lånade han på direkten ut Juniors bil, så att vännerna snabbt kunde anträda resan hem till Sarijärvis moar. Junior fick låna Tottis bil. Så kom gårdagen och match på San Siro. Utan bil. Att ringa återbud är otänkbart för kamrat Totti. Han spände på skidorna och hasade iväg de sju milen från Furudal till San Siro, ospårat. Det tog tolv timmar. Han anlände precis som vanligt, d v s två minuter före matchstart, ställde upp skidorna mot entredörren, snöt sig i näven och gick in och brände av säsongsbästa med 749. Han må vara vår bäste kamrat, men drivmedelsansvarig för vår nya spelarbuss blir han aldrig.

Sponsorer


Klot mm.

Klotborrare: Anders Hermansson, Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Senaste kommentarerna
  • Llorente on Stryk tips ettResultatet på tipset blev 2 10:or som gav 78kr tillsammans!
  • Ingvar on Nya chanser för SPF-arna i Milan m.fl.Milaneser går ofta hem lyckliga! Ja, inte Nordahl förstås som återigen var snubblande nära att vinna men blev passerad i...
  • Llorente on Vi har, snart, ett resultat.Utdelningen på Keno blev 75kr så 8 kr till BL Milans intressenter.
  • Liedholm on Rapport från en skurhinkJag raderade Oscar. Endast Gattuso och Liedholm som sliter med snabeldraken och slåss om skurhinken!
  • Ingvar on Tips till Faluns SPF-bowlare Viss framgång för Milanspelare. Nordahl var på vippen att vinna 12 st fina golfbollar men föll på målsnöret. Bacchus gick...
Mobilanpassad meny