Information

All info angående avgifter mm finns om ni klickar på KLUBBEN i menyn.

BORRBUSSEN
Den 26/9 får vi besök i hallen av Peter med borrbussen! Anmälningslista finns i hallen. Passa på att uppdatera klotväskan inför kommande säsong!
Scoring online
T8

Lördag 22/9 kl. 13.20
BK Milan - BK Stöten F2

- Baresi
- Gattuso
- Donadoni
- Torres
- Kaka
- Gullit
- Oscar
- Balotelli

U-67

Söndag 23/9 kl 10.00
BK Milan B - BK 66 B

- Totti
- Honda
- Llorente
- Nordahl

V-75

Söndag 23/9 kl 11.40
BK Milan C - BK 66 B

- Costacurta
- Gren
- Nesta
- Bacchus

Logga in
Ej inloggade:1 Gäst
Inloggad:

Kvinnlig logik

Jag skulle göra min sambo glad till Midsommar. Jag vandrade ner till kiosken, 3 km, och köpte en damtidning, Svensk Damtidning, som en helgpresent. Det blev ingen succé. Hon blev bara sur. ”Jag är så trött på alla damtidningar med sina prinsessor, festklänningar och lyxhattar. Du får gå ner och byta den”. Jag lommade ner igen och köpte i stället en herrtidning. Jag visste ju vad hon ville ha. I den fanns minsann ingen flärd och inga lyxkläder. Nu blev hon riktigt förbannad. Hon slog tidningen i huvudet på mig, rev sönder den och kastade den i soporna. ”Nu är du avstängd från resten av fotbolls-VM”, skrek hon, ”och dessutom blir det 25% strafftullar på all bowling fram till årsskiftet”. Var finns den kvinnliga logiken? Och var fanns Messi igår kväll? Nu sitter jag här och försöker pussla ihop resterna av en tidskrift. Mycket mysigare än ett vanligt pussel. Jag dyker nog inte upp i höst. Glad Midsommar!

Sponsorer


Klot mm.

Klotborrare: Anders Hermansson, Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Senaste kommentarerna
  • Llorente on Vi har, snart, ett resultat.Utdelningen på Keno blev 75kr så 8 kr till BL Milans intressenter.
  • Liedholm on Rapport från en skurhinkJag raderade Oscar. Endast Gattuso och Liedholm som sliter med snabeldraken och slåss om skurhinken!
  • Ingvar on Tips till Faluns SPF-bowlare Viss framgång för Milanspelare. Nordahl var på vippen att vinna 12 st fina golfbollar men föll på målsnöret. Bacchus gick...
  • Leif Ohlsson on SäsongsbästaVår första bil, Volvo Pv 56. Första semestern 68 till Timmernabben söder om Mönsterås, dåliga bromsar och dåligt fungerande torkare,ungarna...
  • Liedholm on Ett fall framåt
Mobilanpassad meny