T-8

Söndag 16/12 kl. 10.00

BK Milan – Siljan BK

– Donadoni

– Gattuso

– Oscar

– Junior

– Kaka

– Gren

– Liedholm

– Balotelli

Resurs: Llorente

Adm: Kaka

U-67

Söndag 13/1 kl. 10.00

BK Milan C – BK Milan B

  • _
  • _
  • _
  • _
V-75

Söndag 13/1 kl. 10.00

BK Milan C – BK Milan B

  • _
  • _
  • _
  • _

 

 

Scoring online

OBS! Falu Bowling fungerar i en dator. EJ i telefonen. Dom har beslutat att inte betala för tjänsten.

Scoring online
Logga in
Ej inloggade:4 Guests
Inloggad:

Femmans tabell

Ni undrar säkert vad era kamrater sysslar med så här års, när dom inte dricker vatten. Balotelli har 30 grader varmt i Ösjön, men lugn, det hinner svalna till nästa årsmöte. Han går i alla fall i och värmer sig emellanåt. Llorente har skjutsat brandmän till Älvdalen och spelat SM i boule med hyfsat resultat. Men mest flänger han runt på Samuelsdals golfbana jagandes sin första albatross (två slag på par 5 hål). Det är det enda han har kvar att bevisa. Honda har ju som bekant 5 barn. Nu har han skaffat sig 5 kottar till, som kommer fram och dricker i dammen. Jag har bara en igelkott under sommarterrassen. Jag kom på honom härom natten ståendes på bakbenen och drickandes ur penselburken. Han hade druckit upp det mesta av den vita målarsörjan. Jag har inte sett honom sen dess. Han är antagligen bakfull, död eller kanske en färgstark gynnare. En annan ”femma” är Liedholm, som monterat upp ett fågelbad i äppelträdet. Supersuccé! Trängseln är stor. Hittills har han haft 555 olika besökare. Han är inte bara djurgårdare alltså (ni vet dom som tar struptag på motståndarna), utan också en synnerligen stor djurvän.  Liedholm utses härmed till sommarens ”superfemma”, delvis beroende på att han under den gångna säsongen slog ner i genomsnitt 5 käglor i sina förstaslag, en mer än Honda.

Sponsorer


Klot mm.

Klotborrare: Anders Hermansson, Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

All open events

There are currently no open events.

Senaste kommentarerna