T-8

Söndag 16/12 kl. 10.00

BK Milan – Siljan BK

 • _
 • _
 • _
 • _
 • _
 • _
 • _
 • _
U-67

Söndag 13/1 kl. 10.00

BK Milan C – BK Milan B

 • _
 • _
 • _
 • _
V-75

Söndag 13/1 kl. 10.00

BK Milan C – BK Milan B

 • _
 • _
 • _
 • _

 

 

Scoring online

OBS! Falu Bowling fungerar i en dator. EJ i telefonen. Dom har beslutat att inte betala för tjänsten.

Scoring online
Logga in
Ej inloggade:3 Guests
Inloggad: Säkerhetschefen, Sportchefen

Joakim von Anka

Llorente har nu tagit ut vår härliga tipsvinst i femtiolappar. Det sägs att han ligger hemma och badar i sedlar, likt Joakim von Anka. Pengarna kommer att räcka för vårt normala spel i 4-5 år. Lägg därtill alla nytillkommande vinster. Så kan vi inte ha det. Vi måste ha utdelning. Vad sägs om att få var sin tusenlapp vid någon träningskväll framöver? Hyllningarna till Llorente vill förresten aldrig ta slut. Nu höjs ivriga röster för att hans matchtröja ska hissas upp i taket på San Siro. Man vinner då två fördelar, enligt förslagsställarna. Dels får han välförtjänt, evig beundran för sin insats och dels kan han inte spela några ligamatcher utan tröja. Bra idé! Vilka härliga klubbkamrater det finns!

Sponsorer


Klot mm.

Klotborrare: Anders Hermansson, Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

All open events

There are currently no open events.

Senaste kommentarerna