T-8

Lördag 26/1

Kl. 10.00    BK Granen F1 – BK Milan

Kl. 11.40     BK Granen F2 – BK Milan

_

_

_

_

_

_

_

_

 

U-67

Söndag 20/1 kl. 10.00

BK Milan B – BK Karma B

Liedholm

Baresi

Raiola

Nordahl

Adm: Nordahl

V-75

Söndag 20/1 kl 11.40

BK Milan C – BK Karma B

Costacurta

Mazzola           (ändring)

Nesta

Gabriel               (ändring)

 

Adm: Torres

 

 

 

Scoring online

OBS! Falu Bowling fungerar i en dator. EJ i telefonen. Dom har beslutat att inte betala för tjänsten.

Scoring online
Logga in
Ej inloggade:1 Gäst
Inloggad:

Nya grepp

Skicka inga mer pengar! Jag måste kunna klara mig själv. Jag tror mig ha funnit lösningen. Jag har prostituerat mig. Går på gatan alltså. Såg en färggrann affisch i receptionen ”rent a car”. Det betyder ”hyr en karl” på svenska, tror jag. Jag färgkopierade två ex, som jag tejpade upp, ett på bröstet och ett på ryggen. Har nu gått gata upp och gata ner två dagar och två nätter. Inga avslut än, men det var faktiskt en yngre dam, som frågade om jag tog swish. En äldre dam ville ha reda på årsmodellen. Jag svarade sanningsenligt 1942. Hon bestämde sig för att avstå. Mina fötter ömmar. Min plånbok är lika tom som mitt kundregister. När jag kom hem i natt, tämligen desperat, väckte jag mitt kära resesällskap och presenterade henne ett starkt rabatterat förstagångserbjudande. ”Nej”, skrek hon, ”du vet så väl att jag vill ha en med högre prestanda och lägre koldioxidutsläpp”. ”Men du kanske kan tänka dig en liten gratis provtur?”; genmälde jag. Men ett nej var ett nej. Jag söker nu nya vägar. Funderar på att slå mig på ficktjuvsbranschen. Folk verkar ju vara lättlurade här nere.

Sponsorer


Klot mm.

Klotborrare: Anders Hermansson, Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Senaste kommentarerna
  • Llorente on TipsJaha ja! Det blev 7 rätt på stryket och 3 rätt på V75? Man undrar om botten är nådd eller...
  • Lena Bark on Gullit återDunkur knivur
  • Liedholm on Gullit återEngin stjörnur. Aðeins skilnaður.
  • Llorente on TipsDet blev ingen utdelning på tipset då vi bara hade 7 rätt. Lottot gav 25kr tillbaka och Kenot gav 35kr...
  • Llorente on TipsResultatet på stryktipset blev 6 rätt. Vad kan man säga om jul o nyårsspelet annat än att botten slog toppen...