T8

Lördag 17/11 kl. 10.00 (Hofors)

BK 66 F – BK Milan

– Junior
– Gattuso
– Torres (bil med Micke och Axel 8.45)
– Balotelli (bil, åker 8.30 med Bo och Göran, hämtar Marcus i Vika)
– Marco van Basten
– Donadoni (egen bil)
– Gullit
– Maldini   Obs! Ändring!

Samling San Siro 8.45

 

U-67

Söndag 18/11 kl 10.00

BK Milan B – BK Milan C

– Mazzola. Obs! Ändring!
– Llorente
– Nordahl
– Oscar

V-75

Söndag 18/11 kl 10.00

BK Milan B – BK Milan C

– Gabriel
– Costacurta
– Gren   OBS! Ändring!
– Bacchus

Scoring online

181025 – ALLA länkar uppdaterade IGEN. Få se hur länge det fungerar denna gång.

OBS! Falu Bowling fungerar i en dator. EJ i telefonen. Dom har beslutat att inte betala för tjänsten.

Scoring online
Ej inloggade:1 Gäst
Inloggad:

Nya grepp

Skicka inga mer pengar! Jag måste kunna klara mig själv. Jag tror mig ha funnit lösningen. Jag har prostituerat mig. Går på gatan alltså. Såg en färggrann affisch i receptionen ”rent a car”. Det betyder ”hyr en karl” på svenska, tror jag. Jag färgkopierade två ex, som jag tejpade upp, ett på bröstet och ett på ryggen. Har nu gått gata upp och gata ner två dagar och två nätter. Inga avslut än, men det var faktiskt en yngre dam, som frågade om jag tog swish. En äldre dam ville ha reda på årsmodellen. Jag svarade sanningsenligt 1942. Hon bestämde sig för att avstå. Mina fötter ömmar. Min plånbok är lika tom som mitt kundregister. När jag kom hem i natt, tämligen desperat, väckte jag mitt kära resesällskap och presenterade henne ett starkt rabatterat förstagångserbjudande. ”Nej”, skrek hon, ”du vet så väl att jag vill ha en med högre prestanda och lägre koldioxidutsläpp”. ”Men du kanske kan tänka dig en liten gratis provtur?”; genmälde jag. Men ett nej var ett nej. Jag söker nu nya vägar. Funderar på att slå mig på ficktjuvsbranschen. Folk verkar ju vara lättlurade här nere.

Sponsorer


Logga in
Klot mm.

Klotborrare: Anders Hermansson, Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Senaste kommentarerna
  • Sportchefen on ELITKLASS vid årets KMStolt, glad och tacksam!
  • Liedholm on ELITKLASS vid årets KMGRATTIS. Vilka stjärnor vi har. Förlåt! DIVOR :D
  • Liedholm on Liedholm på spåret…Jag skyller som vanligt på spårfel! (händer då och då även på jobbet)
  • Liedholm on PROBLEMFelkoder vid inloggningsrutan är lite hjälp åt mig. Mer kod att felsöka. Kommer att försvinna endera dagen. (...plugins/sidebar-login/includes/class-sidebar-login-widget.php on line...
  • Liedholm on PROBLEMOch lite tur. Chansade och ändrade #bvc till #bva på rad 330 i filen function.php :D