5årsdagen
T-8

KVALMATCH

BK Milan – BK Klossen F

5 maj

Spelplats: Gävle

Scoring online
U-67
V-75
Logga in
Ej inloggade:3 Guests
Inloggad: Mats Hellsten

Nya grepp

Skicka inga mer pengar! Jag måste kunna klara mig själv. Jag tror mig ha funnit lösningen. Jag har prostituerat mig. Går på gatan alltså. Såg en färggrann affisch i receptionen ”rent a car”. Det betyder ”hyr en karl” på svenska, tror jag. Jag färgkopierade två ex, som jag tejpade upp, ett på bröstet och ett på ryggen. Har nu gått gata upp och gata ner två dagar och två nätter. Inga avslut än, men det var faktiskt en yngre dam, som frågade om jag tog swish. En äldre dam ville ha reda på årsmodellen. Jag svarade sanningsenligt 1942. Hon bestämde sig för att avstå. Mina fötter ömmar. Min plånbok är lika tom som mitt kundregister. När jag kom hem i natt, tämligen desperat, väckte jag mitt kära resesällskap och presenterade henne ett starkt rabatterat förstagångserbjudande. ”Nej”, skrek hon, ”du vet så väl att jag vill ha en med högre prestanda och lägre koldioxidutsläpp”. ”Men du kanske kan tänka dig en liten gratis provtur?”; genmälde jag. Men ett nej var ett nej. Jag söker nu nya vägar. Funderar på att slå mig på ficktjuvsbranschen. Folk verkar ju vara lättlurade här nere.

Extra meny. Mobilvänlig

JUBILEUMSFIKA

 

Där allt startade!

 

8/5 klockan 11:00 på Lugnet sporthall cafeteria.

 

Sol utlovas. Så vi sitter ute, som vanligt.

 

Sponsorer


Klot mm.

Klotborrare: Anders Hermansson, Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Senaste kommentarerna
  • Redaktionschefen on Glad Påsk!Appropå något helt annat. Såg ett magiskt tecken. GuI.Röd.Blå. (SHL)
  • Llorente on TipsUtfallet på tipset blev 10 rätt i mallen men den bästa raden gav ”bara” 9 rätt! Således ingen utdelning!
  • Liedholm on Svår svacka
  • Redaktionschefen on Magic holeDå ska jag också börja ränna där. För ränna är jag bra på...
  • Llorente on Tips, från praoUtfallet på V75 blev en 5:a som gav 35kr tillbaka!