5årsdagen
T-8

KVALMATCH

BK Milan – BK Klossen F

5 maj

Spelplats: Gävle

Scoring online
U-67
V-75
Logga in
Ej inloggade:2 Guests
Inloggad:

Nyförvärv nr 4

Vi har med stort intresse följt talangen Per Spendrups utveckling under det senaste halvåret. Han fick under gårdagens träning för första gången beträda San Siros läckra matta. Han har tidigare endast fått hålla till på vår träningsanläggning uppe i bergen. Det blöta underlaget blev en mindre chock för honom, men han anpassade sig gradvis. Per har haft sin storhetstid som idrottare inom basketen, men sadlar nu delvis om. Han kommer säkert att sätta en hel del ”dunkar”, när han väl blir varm i kläderna. Vi ringde upp UK-chefen och undrade om Per får chansen i något av våra lag redan nu till helgen? ”Nej, han är för orutinerad. Som exempel kan jag nämna att han inte hade med sig någon chokladask till UK-chefen, som alla andra nyförvärv har haft”. Vi väntar med spänning på valet av artistnamn. Omtänksamma klubbkamrater gav honom på direkten förslag som ”Bierhoff”, ”Loka Modric” och ”Pripps”. Varmt välkommen i klubben Per, vad du än kommer att heta!

Extra meny. Mobilvänlig

JUBILEUMSFIKA

 

Där allt startade!

 

8/5 klockan 11:00 på Lugnet sporthall cafeteria.

 

Sol utlovas. Så vi sitter ute, som vanligt.

 

Sponsorer


Klot mm.

Klotborrare: Anders Hermansson, Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Senaste kommentarerna
  • Redaktionschefen on Glad Påsk!Appropå något helt annat. Såg ett magiskt tecken. GuI.Röd.Blå. (SHL)
  • Llorente on TipsUtfallet på tipset blev 10 rätt i mallen men den bästa raden gav ”bara” 9 rätt! Således ingen utdelning!
  • Liedholm on Svår svacka
  • Redaktionschefen on Magic holeDå ska jag också börja ränna där. För ränna är jag bra på...
  • Llorente on Tips, från praoUtfallet på V75 blev en 5:a som gav 35kr tillbaka!