Sommartoppen

 

Pågår 1 maj-31 augusti.
Högsta enkelserie. Du tävlar antingen i valfri bowlinghall eller hemifrån via appen Bowling 3D från Magma. Om intresset är tillräckligt, så ordnar vi en tävling via appen över 4 serier någon tisdag framöver. Vi bänkar oss kl 15.30 på ”heliga tisdagen” och slår varandra.

Länk till appen >>> Bowling 3D <<<

Skicka SMS till 0707241510 – Namn och ditt resultat

1 – Liedholm 299

2 – Christina 288

3 – Junior 279 IRL

4 – Laudrup 266

5 – Roberto 255

6 – Balotelli 254

7 – Kakà 248

8 – Nesta 214 IRL

9 – Mazzola 212 IRL

10 – Marta 205

11 – Pernilla 204

12 – Ronaldo 201 IRL

13 – Honda 193 IRL
13 – Boffi 193 IRL

15 – Llorente 185 IRL

16 – Irene 139

Scoring online
Logga in
Ej inloggade:2 Guests
Inloggad:

Sluta cykla!

Midsommarafton skulle bli vår stora cykeldag efter Mazzolas anvisningar. Upp i ottan. Dopp i havet. 19 grader. Livet lekte. Ut i klorofyllen. Nu skulle vi njuta av Ölands utecaféer och restauranger fram till midnatt. Glass vid Café Sjöstugan, delikat lunch på Norrings Creperi. Upp till Slottsruinen med majstångsresning och dans med gamle skridskovärldsmästaren Jonny Nilsson i spetsen. Ner i dalen mot havet. Upp igen mot Kungens kaffetorp vid Solliden. I den sista branta stigningen satsade jag allt för att hålla bowlingbenmusklerna i trim. Jag ville testa den trögaste växeln och slet som ett djur. Det var då det SMALL! ”KÄDJAN hoppade av”, skrek min personliga assistent. ”KEDJAN heter det”, skrek jag tilbaka, ”och förresten så har den gått rakt av”. Vi drog våra cyklar upp till torpet, läste på skylten ”Öppet hela sommaren, varje dag kl 11-18”. Men det var så stängt det kunde bli, mitt på eftermiddagen. Jag bestämde mig på ögonblicket för att bli republikan. Lyckan hade bytts till djup förstämning. Två mil hem, att vandra i gassande sol. Vem minns inte tremilamarschen i lumpen? Varmast i Sverige, kunde vi läsa på mobilen. Så käckt. Två ökenvandrare strövade hemåt, troget sida vid sida, trots att den ena kunde ha cyklat. Det är kärlek det.

Vi nådde slutligen Borgholm City och hittade ett folktomt konditori, som just skulle stänga. På andra sidan gågatan kunde vi läsa skylten ”Ahmadelas väskor och cykel”. En märklig kombo. Inne på väskaffärens bakgård hade man en cykelverkstad, som drevs av två unga turkiska pojkar. ”Har ni verkligen öppet på Midsommaraftons kväll?” ”Ja vi hålla öppet när kunderna behöver oss”. Dom fixade cykeln på direkten. Livet är verkligen som ett lotteri. Vi kunde utmärglade, men glada, cykla den sista milen hem. Där blev det matjessill och läcker, ny, självupptagen färskpotatis. Lika självupptagen som jag själv. Vem vill köpa min cykel?

Extra meny. Mobilvänlig

Missa inte…

 • 11/8 Först träningen.
 • 15/8 Årsmöte (Flyttad)

Hoppas du inte missat…

 • 12/12 Julbord
 • 17/12 Skinkslaget
 • 30/12 Mellandagsträning
 • 11/1 Brunch med minijulshow
 • 1/2 Arbetsmöte
 • 1/5 Sommartoppen börjar.
 • 8/5 Årsdagen. Uppskjuten till nästa år.
 • 15/5 Klubbfika
 • 18/5 Sköna Maj Bowlingtävling
 • 20/5 Milan Open i golf
Klot mm.

Klotborrare:
Oves bowling, Sandviken
Anders Hermansson.
Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag
Ultraljudstvätt: Ronny Boström

Sponsorer


Senaste kommentarerna
 • Llorente on Lotto mmDet blev ingenting här heller! Nya tag till den här veckan. Skam den som ger sig?
 • Llorente on JackpotDet blev ingen utdelning!
 • Leif Ohlsson on Lotto mmHej, vi håller dig.⛳