A-laget

Söndag 26/1

12.00   BK Milan – BK Karma F

•    Kaka / Donadoni

•    Junior / Laudrup

•    Gattuso / Balotelli

•    Torres / Ronaldinho

Res: Oscar

Mfs: Ronaldinho

Adm: Kaka

 

F-laget

Söndag 26/1

13.40    BK Milan F – BK Karma F

•    Nesta / Gabriel

•    Gren / Nordahl

•    Honda / Pirlo

•    Castello / Totti

Res: Bacchus

Mfs: Totti

Adm:Nordahl

 

4-manna

Söndag 2 februari OBS! Ändrat datum!

11.00       BK Zenit – BK Milan
Resurs:

Mfs:

Adm:

 

Logga in
Ej inloggade:1 Gäst
Inloggad:
Scoring online

Livets nödtorft

Jag är ensam några dagar. Passade på att ta en tur till ÖB i Färjestaden för att inhandla livets nödvändigheter, såsom läsk och toapapper. Då fick jag se sådana där giftgröna dammsugare. Ni vet såna, som dom tillverkar av degen, som dom skrapat upp från bagerigolvet. Sex stycken för 12 kr. Som hittat. Jag köpte hela lagret. Kom så till den enda öppna kassan. Minst 10 irriterade kunder i kö. Lite av upprorsstämning. När jag äntligen kom fram, så tänkte jag lätta upp stämningen lite, så jag sa, ”Kan jag få dammsugarna i en dammsugarpåse?” ”Vi har dom påsar, som du ser framför dig under disken”, svarade den unga kassörskan surt. Hon hade säkert inte haft rast på hela dagen. ”Ha en bra dag!”, sa jag snabbt, innerligt och kärleksfullt. Hon stirrade föraktfullt på mig. Jag hade ju stulit hennes inövade replik. ”Ja”, sa hon bara. Jag vandrade ut ur butiken och tänkte, ”Jag är nog egentligen en riktig buddhist, en sån där som gör minst två människor glada varje dag. Även om jag misslyckades den här gången.”

Extra meny. Mobilvänlig

Håll koll på dessa datum…

  • 12/12 Julbord
  • 17/12 Skinkslaget
  • 30/12 Mellandagsträning
  • 11/1 Brunch med minijulshow
  • 1/2 Arbetsmöte
  • 8/5 Årsdagen
  • 13/6 Årsmöte

Det händer något du INTE vill/får missa.

Klot mm.

Klotborrare:
Oves bowling, Sandviken
Anders Hermansson.
Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Sponsorer


Senaste kommentarerna
  • Redaktionschefen on Staty utanför San SiroHar 2 förslag. Med några mindre ändringar (Ta bort kjolen och sätt på en keps) så har vi mitt första...
  • Llorente on TipsUtfallet på tipset blev 9 rätt när inte Chelsea inte gjorde sin plikt. Ännu sämre blev resultatet på V75 där...
  • Bo Fagerlund on Kamratmåltid med mersmakTrevligt party, lysande sånginslag och suverän musik. God mat och en utslagsgivande quiz med fina priser. Som sagt, en bra...