A-laget

21/9    Kl 13.40

BK Milan – BK Skinnarna F

F-laget

21/9   12.00

BK Milan F – BK Skinnarna F

 

4-manna

29/9  11.40

BK Mas B – BK Milan B

 

Logga in
Ej inloggade:2 Guests
Inloggad:

Livets nödtorft

Jag är ensam några dagar. Passade på att ta en tur till ÖB i Färjestaden för att inhandla livets nödvändigheter, såsom läsk och toapapper. Då fick jag se sådana där giftgröna dammsugare. Ni vet såna, som dom tillverkar av degen, som dom skrapat upp från bagerigolvet. Sex stycken för 12 kr. Som hittat. Jag köpte hela lagret. Kom så till den enda öppna kassan. Minst 10 irriterade kunder i kö. Lite av upprorsstämning. När jag äntligen kom fram, så tänkte jag lätta upp stämningen lite, så jag sa, ”Kan jag få dammsugarna i en dammsugarpåse?” ”Vi har dom påsar, som du ser framför dig under disken”, svarade den unga kassörskan surt. Hon hade säkert inte haft rast på hela dagen. ”Ha en bra dag!”, sa jag snabbt, innerligt och kärleksfullt. Hon stirrade föraktfullt på mig. Jag hade ju stulit hennes inövade replik. ”Ja”, sa hon bara. Jag vandrade ut ur butiken och tänkte, ”Jag är nog egentligen en riktig buddhist, en sån där som gör minst två människor glada varje dag. Även om jag misslyckades den här gången.”

Extra meny. Mobilvänlig
Sponsorer


Klot mm.

Klotborrare:
Oves bowling, Sandviken
Anders Hermansson.
Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Kommande matcher

Vet inte vad Bits håller på med. Ändrar i sitt script så tiderna inte stämmer.
Hoppas det är sista gången. För nu har dom fått till NORMALTID

Matcherna här är borttagna här, men finns under sidan ”Kommande matcher”

 

Senaste kommentarerna
  • Kent Malmström on OrdlistaDet har jag aldrig sagt! Sportchefen har missförstått. Jag föreslog "minst värdefulle spelare". Detta sagt från underjorden. Nordahl
  • Redaktionschefen on Alvedonets DagOscar har setts röra på sig Lovat fixa middag i kväll. Ser hoppfullt ut!
  • Torres on Starke man fyller 75Still going strong! Grattis Bertil!💐