Viktiga datum:
Scoring online
A-laget

Tack för goda insatser den här säsongen!
Vi ser fram mot höstens spel!
😀 UK

Sponsorhuset
Stöd BK Milan -Köp din Bingolott här och stöd oss
Stöd BK Milan - Anslut ditt spelkort på Svenska spel.
Stöd BK Milan - handla genom Sponsorhuset.
Klicka här!

Ej inloggade:1 Gäst
Inloggad:
Logga in

Seger i sista matchen

Det blev ännu en match som var mer spännande och trevlig än välspelad. U 67 vann mot Falu BK B med 12-8 utan några höga resultat. Totalpoäng 2406 mot 2285. Matchen var jämn inför sista serien som vår ungdomslag vann med 4-1. Bäst idag var Mazzola som tog 3 banpoäng och nådde 649. Övriga spelare tog vardera 2 banpäng efter poäng Bacchus 629. Pirlo 580 och Castello 548. Noteras kan att samtliga åtta spelare tog banpoäng vilket ju kan illustrera hur jämn matchen var. Vinsten betyder att U 67 kom på sjätte plats i serietabellen, d.v.s. på övre halvan. Detta var sannolikt BK Milans sista hemmamatch i Crille Arena vilket kan betyda att den på sitt sätt blir historisk. Trots allt roligt att avsluta med vinst. Nu gäller nya friska tag och förutsättningar nästa säsong.


Efterlysning!

Nycklarna till vårt klubbskåp och till kanslidörren i hallen är, sedan någon vecka tillbaka, spårlöst försvunna. De sitter på en svart nyckelbricka. Känn efter i fickorna! Du kan diskret och obemärkt hänga tillbaka nycklarna på sin krok i nyckelskåpet i hallen. Inga straff kommer att utdömas. Möjligen kanske villkorligt.


Nu bygger vi vidare

Vi saknade toppar i dagens lokalderby mot Lugnet, som spelade ovanligt bra. Matchen slutade 8-12 och därmed hamnade vi utanför kvalet. Rent sportsligt en miss, men ekonomiskt en fullträff. Bäst spelade Torres och Guti med 719. Totti 715 och Gattuso 712 var andra glädjespridare. Det var årsdebut i A-laget för Gabriel, som nådde fullt godkända 683. Nu startar nybygget, inte bara den nya bowlinghallen utan också lagbygget inför den kommande säsongen. Vi har redan 3 nya intressenter, som vill ”följa oss på färden”. Av våra nuvarande licensierade spelare är det bara en som har uttryckt tveksamhet inför flytten. Vi avvaktar några veckor med att anmäla hur många lag vi ska ställa upp med. För övrigt så vill vi gratulera Falu BK, som idag blev seriesegrare och därmed går upp i div 1.


Dagens dobbel

20170422_122219


Vilken helg!

Igår kväll blev vi passerade av BK 66 F i trean. Dom besegrade Falu BK F med 18-2 i Hofors. För att vi ska nå kval måste vi därför vinna lokalderbyt mot Lugnet i morgon. En tuff uppgift, men inte omöjlig.       U 67 har också lokalderby, på söndagen, mot Falu BK B. En oviss kamp. Där har vi möjlighet att bli allt från 5:a till 8:a i tabellen. Ett stort framsteg jämfört med föregående säsong. Lycka till alla våra hjältar!


Mazzolaeffekten

Jag tittade in i hallen på förmiddagen för en pratstund med Chrille och fick lagom se Mazzola dundra in 231. Vilken effekt han har fått i träffen, unga pojken! Vi kanske ska gå över till 2,5 stegs ansats allihopa? Direkt efter matchen på söndag sticker han iväg till Svalbard för långlopp på skidor. Jag vet inte var det ligger, men jag tror att det är åt grycksbohållet till. Vi vill gärna ha en bild av Mazzola tillsammans med en isbjörn. Det vore coolt.


Maldini klar för final

Vid Dala-Tourens avslutande tävling i Mora slutade Gattuso på en strålande andra plats. Maldini blev 26:a, Llorente 30:e och Nordahl 31:a. Maldini skrapade ihop lagom mycket för att gå direkt till finalen i Ludvika den 27 maj som 13:e man av 16 finalklara. Nordahl blev totalt 24:a, Kakà 32, Gattuso 34 och Llorente 35 bland ca 120 deltagare. Nordah, Gattuso och Llorente går nu vidare till ett uppsamlingsheat (semifinal) i Orsa den 20 maj, då 25 spelare gör upp om ytterligare 8 finalplatser. Bra jobbat!


Stortävlingen i Rättvik

Vi påminner om stortävlingen i Rättvik med 53.000 kr totalt i prissumma. Tävlingarna hålls i slutet av maj och första hälften av juni. 10 klot utlottas bland de som anmäler sig före den 20 april, d v s idag. Från Milan är hittills anmälda Junior och Totti. Totalt drygt 130 just nu, men det hamnar nog på bortåt 300 innan anmälningstiden går ut.. Det är en handicaptävling för såväl elit som vanliga. Max handicap per serie 35. Information om tävlingen hittar du på nätet rattvikbowling.se.


U 67

Tack för goda insatser den här säsongen!
Väl mött till hösten!
😀UK

Dä ska va sköj å spela
annars kan de kvitta !

Senaste kommentarerna
  • Liedholm on BK Milan i mediaInspelning i Orsa 3 september. Jag Kommer med en påminnelse när det sänds, så vi ungdomar får se vad ni...
  • Ingvar on Kvalfyllt beskedFör att ”slippa kvala" och rädda vår ekonomi får vi väl be om att Falu BK F gör sin sämsta...
  • Liedholm on Kvalfyllt beskedDom skyldiga (A-lagspelarna, som spelat bra) får väl bestraffas med höga böter. Tyvärr blev man medbrottsling sist 😢
  • Mikael Lappalainen on Bra reservdelslagerKul att se att bi har En så stark ungdomsakademi där så många lovande spelare visar att det bästa åren...
  • Sportchefen on Rättvis seger över RättvikBra jobbat. Det var ruskigt spännande att följa på håll.