AVGIFTER

Nu är det dags igen. Senast 31/8.
Medlem: 300:-
Licens: 325:-
Tröja: 200:-

Stödmedlem: 200:-

Närmare seriestart är det även dags för Ligaspelsavgift för hösten: 1000:-

Mer information i menyn - KLUBBEN

SommarToppen 1/5 – 15/8

1: Gattuso 245
2: Junior 239
3: Torres 233
4: Mazzola 231
5: Gabriel 219
6: Bacchus 216
7. Maldini 215
8: Balotelli 212
Totti 212
10: Kakà 205
11: Llorente 201
12: Roberto 197
13: Baggio 193
14: Marta 166

Scoring online
Ej inloggade:2 Guests
Inloggad:
Logga in

Misstroendeförklaring begärd

Det har inlämnats en begäran om misstroendeförklaring mot BK Milans transportstyrelse. Denna styrelse har haft som uppgift att planera och genomföra alla resor till bortamatcherna. Det visar sig att främmande lag fått ta del av hemligstämplat material. Dessutom har transporterna skett med överskridande av gällande hastighetsregler, vilket medfört att vi i många fall kommit alltför tidigt till matcherna. Den nya transportstyrelsen får till uppgift att räkna ut restider, rekrytera förare och bilar samt tillse att dessa hålls rena och snygga. Det kan även bli tal om chaufförsmössa med skärm. På sikt innebär uppdraget också att införskaffa lämplig klubbuss, när ekonomin så tillåter. Vi har sökt klubbens ordförande för en kommentar. Han meddelar att han har avbrutit semestern, men att han inte tänker avgå frivilligt.


Kolla Costacurta

Costacurta tränar varje torsdag under sommaren. Han påstår sig ha varit ända upp mot 180, men har inte rapporterat in några resultat till Sommartoppens tävlingsledning. Det blir en varning direkt för nyförvärvet. Vi uppmanar nu klubbmedlemmarna att kolla upp Costacurta och direkt rapportera in, om han händelsevis skulle åstadkomma något av värde.


Sommarbotten

Nu har Roberto, Marta och Baggio börjat röra om ordentligt i grytan på Sommartoppen. Från ett annat håll har det inkommit ett förslag om att inrätta Sommarbotten. Förslagsställaren bifogar ett protokoll, som utvisar resultatet 99. Han vill vara anonym. Jag tycker att förslaget är illa övertänkt, lika illa övertänkt som när kryssningsvärden på Viking Lines Cinderella, vid välkomstdrinken, sa ”Botten upp!”.


Utan allt

Nu har jag varit utan fungerande dator i 5 dagar. Satans Telia! Dom skyller på att det är mycket folk på Öland på sommaren. Vilken nyhet! Att vara utan dator är nästan lika svårt som att vara utan bowlingträningen. Lite tröst fick jag i alla fall när jag mötte Thomas Brolin på bryggan vid morgondoppet. Han hade aldrig mött Kakà tidigare, sa han. Han fick min autograf. I kväll ska vi svepa en lättöl tillsammans.


I år igen!

Kungen har idag delat ut priset till ”Årets Ölänning”. Vår Sportchef, som sedan många år gjort sig förtjänt av utmärkelsen, blev ännu en gång förbigången. ”Det är stort att bara bli omnämnd i detta sammanhang, ” säger han till vår utsände reporter. Man kan dock ana viss besvikelse. I kylen väntar den massiva uppladdningen med Budapestbakelser som införskaffats för att celebrera. Inför nästa år måste det till en kraftfull kampanj så att priset äntligen hamnar rätt. Tänk redan nu ut slagkraftiga argument. Demonstrationer, slogans, plakat och torgmöten skall förberedas och petitioner skickas till Sollidens slott i god tid!


Dr S Plit avråder från sex

Här kommer svar på ansatsfunderingen. Först gäller att ”mixspel” i sig alltid är ganska äventyrligt. Tänk bara på ”Äktenskapskrascherna” inom BK Lugnet för några år sedan. Generell försiktighet är alltså av nöden. Kom t.ex. ihåg att inte röra din partners klot. Beträffande problematiken i din fråga har kommentatorn redan gett det korrekta svaret. Fyra eller fem är ok, men att pröva sex på ansatsen kan visa sig vara förödande. Som alltid är dessutom antal inte det enda att tänka på. Längd och tempo är vanligen mycket viktigare för succé.


Redaktionen till Öland

Redaktionen gjorde en blixtvisit på Öland. Ville kontrollera så sportchefen inte missbrukade allt för mycket godsaker på Köpingsviks konditori. Dom har mördande goda Budapestbakelser! Men han såg ut att vara vid god vigör. Iréne håller koll tillsammans med 7-8 barnbarn med kompisar. Stackarn såg ut att behöva semester! Men han såg lite piggare ut efter några koppar kaffe och en guidad tur runt sina domäner. Blev en lång promenad på flera minuter.

received_10154768744813193


Kära dr S Plit

Jag har en fråga om ansatsen. Jag har tänkt spela många mixedtävlingar under den kommande säsongen. Nu undrar jag. Hur många steg man kan ta i ansatsen, utan att gå för långt?

 


Senaste kommentarerna
  • Liedholm on Kolla CostacurtaJag ,redaktionschefen, gick in och flyttade inlägget till kommentar.
  • Sportchefen on Kolla CostacurtaGå in på hemsidan. Klicka på BOWLARNA! //Sportchefen
  • Leif on Kolla CostacurtaVem är Costa curta, jag är trött på alla artistnamn //Leif
  • Sportchefen on I år igen!Jag har redan skickat in en petitchoux
  • Sportchefen on Dr S Plit avråder från sexTypiskt! Aldrig får man ha något kul på ansatserna.