Öppet hus!
days
0
4
hours
0
5
minutes
2
2
seconds
5
0
Invigningstävling!!!
weeks
0
1
days
0
1
hours
2
1
minutes
5
2
seconds
5
0
Samlingsplats
I samband med bortamatcher och träning på bortaplan så sker samling t v på Scandic-parkeringen på andra sidan vägen från Chrille Arena räknat.
Första Div 3 matchen hemma.
weeks
0
3
days
0
0
hours
2
2
minutes
2
2
seconds
5
0
T8

14 oktober kl. 10.00
BK Milan - BK 66 F
-
-
-
-
-
-
-
-

Första hemma. Reservlag
weeks
0
2
days
0
1
hours
2
2
minutes
2
2
seconds
5
0
U-67

8 oktober kl 10.00
BK Milan B - Domnarvet BK B

-
-
-
-

V-75

8 oktober kl. 11.40
BK Milan C - Domnarvet BK B

-
-
-
-

Scoring online
Ej inloggade:1 Gäst
Inloggad:
Logga in

Obegränsade vinster

Herr tipsgeneral Llorente låter meddela att tipsbolaget drar igång verksamheten den 3 oktober i samband med den första träningen i nya hallen. Llorente lovar samma höga nivåer på vinsterna som under föregående år. Däremot kommer han att hålla en något fränare attityd mot sina spelkamrater. Den som inte betalar i förskott deltar inte i den påföljande helgens tips. Man betalar som tidigare 20 kr per vecka. För att slippa Llorentes flåsande i nacken kan du med fördel erlägga en hundring i taget. 10 % av vinstbeloppen tillfaller klubbkassan.


Calle opererad

Igår opererades Calle för senknutor i vänsterhanden. Allt gick bra. Han är egentligen vänsterhänt, men bowlar med höger hand för att inte bli alltför överlägsen. Vi hittade honom i hallen kraftigt bandagerad. Han nöjde sig, så här dagen efter operationen, med drygt 20 serier och snittade ungefär som A-laget i söndags. Inget att yvas över med andra ord, men han utvecklas hela tiden i positiv riktning.


Nästa träning

Vår nästa gemensamma träning blir tisdagen den 3 oktober kl 17-19 i den nya hallen. Jag har idag skickat in träningslistan till Kalle i hallen. Listan innehåller samtliga 24 licensierade utom Marcus, som har svårt att komma ifrån sitt arbete. Återbud till träningen rings in direkt till hallen tfn 023-666 25 00. Fram till den 3 oktober får vi träna så gott det går individuellt i någon av hallarna.


Dalamasters och Dalatouren

Inbjudan och datum är nu fastslagna.

 

Hittas HÄR!


Invigningstävlingen

I morgon onsdag är sista dagen för anmälan till invigningstävlingen i nya hallen. Tävlingen genomförs söndagen den 1 oktober. Vi sätter en ära i att delta med så många milanspelare som möjligt, denna högtidsdag. En dag för manifestation av sportbowlingen. Anmälan kan även ske till kalle@rattvikbowling.se eller till Kalles mobil 070-482 68 64.


Smutskastning

I referatet från matcherna i Borlänge i söndags insmög sig ett beklagligt fel. Jag läste resultatlistorna helt galet. Junior och Liedholm vann faktiskt två banpoäng. Den förnedring, som de båda fått utstå, saknar motstycke i Milans historia. Skribenten kommer på traditionellt sätt att rullas i aska och tjära, som straff för dessa fejkade nyheter.


Storartat facit

Vilket helgfacit! Av sex svåra bortamatcher förlorade vi bara två. Sommarträningen har tydligen skötts med god disciplin. Det är inte ofta som man får fyrtal i kungar, men igår hände det. Junior 277, Bacchus 256, Llorente 744 och Costacurta 714. Synd bara att Bacchus skulle slänga in en spärrmiss mitt i strajksmeten. I morgon tisdag tränar vi vidare i Rättvik. Det blir den sista träningen för säsongen där. Utsträckt anmälningstid till kl 17 i eftermiddag. Vårt träningsabonnemang i vår nya hall börjar tisdagen den 3 oktober kl 17. Hör av er, om ni inte vill vara med på träningslistan.


De kom, de sågs, segrade… och åkte hem igen…

Världspremiären för BK Milans Veteranvinnare +-75 slutade med dubbla bästanoteringar för laget. I matchen mot BK Wege var det Hawaibowling, där Milan tog första serien med 4-1 och Wege den andra med 5-0. Detta tände den italienska ådran hos de rödsvarta krigarna som skärpte till sig och vann den andra halvan av matchen med 10-0. Mazzola och Costacurta bäst med 649 respektive 640. Totalt uppnåddes 2545 i denna historiska lagpremiär, och vinst med 14-6.

Inför den andra matchen i Sala hade Honda, som vägvisare det dåliga omdömet att ta den kortaste, men också krokigaste vägen till hallen. Men, då hann laget också inmundiga en lunch på klassiska ”Skitiga duken” i Sala. Trots detta ( eller kanske p.g.a. o hemska tanke…) hampade det sig inte bättre än att laget faktiskt fick se sig slaget med 14-6 i den matchen. Men laget höjde sitt bara någon timme gamla slagningsrekord till 2640, varför förlusten sannolikt måste tillskrivas ett bättre motstånd. Från vanligtvis välunderrättad källa meddelas att åtminstone en av Salas spelare till vardags spelar i div.2. Costacurta visade att han är en framtidsman för BK Milan, genom att slå 719, och erövra två poäng. Det var 100% bättre än vad någon av de andra lyckades med, där Honda fick ihop 645, en poäng mer än Nordahl. Men, vi hade roligt, och Mazzola lärde oss att det är schysst mot lagkamraterna att bespruta sig med ”raggardusch” om man inte duschar på riktigt, innan man sätter sig i en bil tillsammans med sina kompisar.


Avboka träning
023-666 25 00
Senaste kommentarerna
  • Liedholm on Obegränsade vinster100 betald! :) Swishad
  • Liedholm on SmutskastningJunior! Kanske vann poäng. Själv håller jag nästippen precis ovanför smutsen. Stänk inte för mycket aska! Vill inte sjunka innan...
  • Ingvar on SmutskastningDär jag kommer ifrån brukade vi använda tjära och hönsfjädrar. Det blir mera färgglatt.
  • Sportchefen on En trevlig dag med gängetInget är osannolikt, när det gäller Bacchus.
  • Liedholm on Falsk 300-ing av JuniorJa. UNDRAR varför inte Junior tog några banpoäng! Hoppas INGEN läser protokollen! Blev begravningskaffe vid St Tuna kyrka efteråt. (Frostbrunnsdalen)...