Viktiga datum:
Scoring online
A-laget

Lördag 1/4

Kl. 13.40 BK Milan - BK Rättvik F2

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

U 67

Söndag 2/4

Kl. 13.40 BK Milan - BK WeGe D

1.
2.
3.
4.

Dä ska va sköj å spela
annars kan de kvitta !

Logga in
Ej inloggade:1 Gäst
Inloggad:

Inspirerande spurtläge

När vi summerade fjolårssäsongen så hade A-laget spelat in 31 poäng på 24 matcher. I år har vi fixat 27 poäng på 21 matcher. Tre matcher återstår. Samtliga på hemmaplan. Vilken utmaning!

U 67 samlade under fjolåret ihop 13 poäng på totalt 20 matcher. I år har vi redan 14 poäng på 18 matcher. Fyra matcher återstår. Två hemma och två borta. Vilken utmaning!


Nästa säsong

Styrelsens arbete med flytt till ny hall fortgår enligt plan. Vi vill nu bilda oss en uppfattning om hur många som ”följer med på tåget”. Det är därför önskvärt om alla, som tänker förändra sitt engagemang, meddelar ordföranden detta senast den 5 april. En del är enbart medlemmar, en del är medlemmar och deltar dessutom i träningen och en tredje grupp deltar även i ligaspelet. Ni som fortsätter precis som förut behöver inte höra av er. Vi hoppas naturligtvis att vi får med samtliga. Ert besked är inte bindande, men underlättar vårt planeringsarbete. Anmälan till seriespelet ska var inne i mitten av maj.


Omfattande renovering

Klubblokalen hålls stängd 22 mars till 5 april p g a renovering. Det är föreståndaren som ska renoveras och förhoppningsvis få en något brunare ytfärg. På rehabresan medföljer hushållerskan som personlig assistent och slavdrivare. Klubblokalen är under denna period obemannad. För privat klubbumgänge på fritid hänvisas till barnkalashörnan i Chrille Arena alternativt konditori Focus.


SPF:s riksmästerskap i Örebro

SPF:s riksmästerskap i bowling spelas i år i Örebro den 11-12 oktober. I Strike & Co med 24 banor. Vår tävlingsgeneral är som vanligt Hans Engström, som planerar, marknadsför, håller sponsorkontakter  och anmäler. Vår avsikt är att spela på torsdagen den 12 oktober och att delta i den efterföljande banketten. Vi räknar med att få ett visst stöd från SPF Falubygden för övernattningskostnader. Startavgiften är 225 kr + 50 kr/spelare om man deltar i 2-manna. Banketten kostar 250 kr. Hans har satt upp en anmälningslista på Milans anslagstavla i hallen. Vi ser gärna att ni snarast anmäler ert intresse där, så att vi kan boka förmånliga starttider.  Skönt att detta år få tävla ”nästgårds”. Nästa år blir det ännu närmare. Då är vi arrangörer.


Gattusos galna helg

På lördagen var Gattuso bäste milanes i Dala-Touren. På söndagen var han bäste milanes vid oldboys-DM i Falun. Han gick t o m till final med sina 1068, som gav en 6:e plats. I par med Maldini blev han bästa milanlag med 2075 och en 4:e plats. Kakà blev 9:a på 1023 och missade finalen med 11 käglor. Maldini 11:a med 1008, Gren 14:e med 964, Totti 15:e på 946, Balotelli 17:e med 935 och Baccus 20:e på 863. Finalen spelas den 1 maj kl 12.00 i Falun.


Dala-tour utan tur

Det var Gattuso och Nordahl som hedrade Milan mest vid dagens sjätte etapp av Dala-Touren. Gattuso gjorde ca 1270 och Nordahl ca 1250 inklusive handicap. Llorente hamnade strax över pari. Betydligt längre ner återfanns finalaspiranterna Maldini och Kaká, som mest ägnade sig åt att jaga varandra.


Honda nära medalj

Honda gick in på en hedrande fjärdeplats när finalerna i Polis-SM i bowling genomfördes på lördagen i Stockholm. Ingen medalj, men en supersnygg Led-ficklampa, som han kommer att visa upp på tisdagsträningen. Klubbkamraterna gratulerar, stolta som bara den.


Spel & dobbel

18

Här är veckans försök. Travet är Top7 och går i femte loppet!


Sponsorhuset
Stöd BK Milan -Köp din Bingolott här och stöd oss
Stöd BK Milan - Anslut ditt spelkort på Svenska spel.
Stöd BK Milan - handla genom Sponsorhuset.
Klicka här!

Senaste kommentarerna
  • Llorente on Skatteåterbäring?Utfallet på tipset blev 0kr men på travet fick vi 3 st 5:or som gav 153kr alltså 15kr till klubbkassan!...
  • Liedholm on KlubbrekordPirlo var även med förra gången det slogs rekord. Ett vinnande koncept, även om hon slog 7 pinnar lägre denna...
  • Mikael Lappalainen on KlubbrekordHärligt ser ut som att träningarna ger resultat:)
  • Stefan Dangardt on SupportertrycketInga kommentarer
  • Llorente on TipsUtfallet på V75 blev 5 rätt och ingen utdelning? På stryktipset blev det 8 rätt och det jag undrar över...