Avboka träning
023-666 25 00 Eller mail: info@falunbowling.se Senast söndagen innan. Swish: 123 385 0898
Information

All info angåendeavgifter mm finns om ni klickar på KLUBBEN i menyn.

Res: Går in när spelare självmant vill kliva av. Ex. vid skada. Han eller hon är även VÄRD. Släpper in gästande lag i omklädningsrum.
Adm: Sköter rapportering av match till Bits.

T8

Lördag 25/11 kl. 10.00
BK Milan - BK TT (Hedemora)

- Maldini
- Gattuso
- Kaka
- van Basten
- Torres
- Guti
- Junior
- Raiola

Res. Balotelli
Adm. Kaka

U-67

Söndag 26/11 kl. 10.00
Domnarvet BK B - BK Milan B

- Liedholm
- Balotelli
- Oscar
- Castello

Söndag 26/11 kl. 13.40
BK Rättvik B - BK Milan B

- Liedholm
- Totti
- Mazzola
- Nordahl

V-75

Söndag 26/11 kl. 10.00
BK Stöten C - BK Milan C

- Gren
- Pirlo
- Costacurta
- Llorente

Res. Roberto

Söndag 26/11 kl. 11.40
BK Stöten B - BK Milan C

- Gren
- Bacchus
- Gabriel
- Roberto

Res. Kaka

Scoring online
Ej inloggade:2 Guests
Inloggad: Redaktionschefen
Logga in

Nytt artistsläpp

Vi har ju sedan tidigare klart med King of Quiz till adventskaffet den 2/12. Nu släpper vi namnet på stjärnartist nr 2. Det blir succérapparen Mille Milani från Stockholms södra förorter. Han behöver dock en lokal trummis. Det går bra med vilken enkel djungeltrumma som helst, meddelar han. Den som har någon slags trumma hemma ombeds kontakta Sportchefen snarast.


Ett rödsvart hav

Nu börjar det bli tjatigt, men vi noterade åter tangerat klubbrekord vid gårdagskvällens träning, 20 st. Nu kommer säkert resultaten också. Vi börjar så smått att lära oss banorna. Inom kort ska Junior och van Basten lära oss lite mer om banläsning och justeringar under spelets gång. Jag tog mig en tur upp på läktaren mitt under träningen. Det var mäktigt att skåda ut över ett rödsvart hav. Inte bara 20 matchdräkter utan även synnerligen färgstarka spelare. Dessutom är ju hela hallen dekorerad i rött och svart. Bra arkitekt.


Ökad polisnärvaro

På förekommen anledning har vi begärt ökad polisnärvaro på våra träningar, matcher, adventskaffe och liknande. Detta har nu hörsammats. Honda hade för avsikt att delta i kvällens träning, men ett hastigt inkallat AU-sammanträde tvingar honom att inställa tränings-come-backen. Han har fortfarande ont i ryggen till och från, men har nu i alla fall fått en remiss till röntgen. Det är alltid lika härligt att kunna välkomna en långtidsskadad spelare tillbaka på banorna.


Extra dos

På förslag av Gren så sammanstrålar de som känner att dom behöver lite extra träning, torsdagar kl 13 i nya hallen. Åtminstone de torsdagar då inte DGV-laget spelar hemma. Vi är några stycken som löst månadskort, men det finns också möjligheten att lösa dagkort för 100 kr. Dessutom kan pensionärer spela för 180 kr per bana ti-to kl 13-16.


Ebb i tipskassan

Vi som är övertygade om att rikedomen lurar runt hörnet bör överräcka var sin hundring till tipsgeneralen Llorente under den förestående veckan. Senast fredag. Dessa pengar väntas räcka framåt Påsk. Det känns att det är något stort på gång. I lördags t ex vann vi 5 kr. Det blev nya friska 50 ören till klubbkassan.


Reservförluster

Dagens dubbelmöte med Rättvik B slutade med dubbelförlust.

V75 förlorade med 13-7 och jämt var det bara i två serier. Efter serier på 2-3 och 3-2 blev det två klara 1-4 som avslutning. Trevlig stämning rådde men det fick inte upp våra siffror. Inga notabla hemmaresultat finns därför att rapportera. Totalen blev 2387 vilket betyder seriesnitt på under 150. Bäst i laget var Costacurta som därtill tog tre banpoäng.

Vi hoppades nu att U67 skulle kunna ge klubben revansch men det gick om intet. Ungdomarna förlorade med 11-9 trots 5-0 i andra serien och ledning med 8-7 inför sista. Inte heller i denna match noterades några höga resultat och totalen hamnade på 2397, dvs. en aning bättre än i första matchen. Bäst nu var Llorente och Castello som tog tre banpoäng var.

Nu gäller att reservlagspelarna redan på tisdagsträningen gör allt för att skärpa formen för så här skall vi ju helst inte ha det.


Legenden levererar

Han har bara varit medlem i klubben i ett halvår, men är redan en legend. Snabbt marscherat. Vilken elitserieklubb som helst skulle vilja ha honom i sitt stall. Jag menar förstås van Basten. Idag noterade han 901, men var ändå inte nöjd mellan varven. I det sista frislaget skulle han slå ner 8 käglor för att nå 900. Han slog ner 7 med utpräglad gummiarm. Plötsligt vispades ytterligare 2 käglor omkull på ett mycket mystiskt sätt. Det måste ha varit Kalle, som var nere bakom maskinerna och vispade till med piasavakvasten. Matchen mot Rättvik F2 vanns med 15-5, trots underläge som vanligt efter den första serien. Junior var som vanligt stabil och noterade 833. Torres bidrog med 732. Kakà och Gren slog båda säsongsbästa med 781 resp 689. Skönt att se Gren i en frejdig come-back i A-laget efter operationer. Ingen knäsvaghet där inte. Totalt noterade vi nio tvåhundraserier, vilket inte är fy skam.


Tips

Här är veckans tokigheter. Vi får hoppas på god tur.

IMG_1388

IMG_1387


Sponsorer

Decembers stora högtider
Adventskaffe 2/12

Klubblokalen. 13:00

- Tomas. Pernilla
- Gunnel
- Britta N
- Håkan, Anna-Bella
- Mats, Irene
- Ingvar
- Bertil, Stina
- Hans
- Yngve, Siv
- Calle
- Leif, Marianne
- Tomas Lo
-
-

Julbord med BK Stöten

13/12. KL 18:00
OBS!
ANMÄLAN till hallen!

KM med macka i Kupan.

12/12 17:00

ANMÄLAN till Håkan
- Tomas Li
- Oscar
- Gunnel
- Thomas
- Håkan
- Mats
- Mikael
- Göran
- Bo
- Hans
- Yngve
- Ingvar
- Tomas Lo
- Bengt
- Bertil
- Anders
- Lena
- Kari
- Calle
- Leif
- Marianne
- Kent
SUPPORTERS
- Pernilla

Senaste kommentarerna
  • Liedholm on Ett rödsvart havHåller med. Jag pendlar mellan A och C. Gävle - Mjölby. Det är min lott här i livet. :D
  • Sportchefen on Ett rödsvart havJag vill uttala mitt 100 %-iga förtroende för UK-chefen och det arbete som han lägger ner för klubbens bästa. Han...
  • Leif Ohlsson on Ett rödsvart havJag känner mig som en färgstark spelare, som försöker att komma igen .Men jag ser tyvärr att vissa spelare har...
  • Liedholm on Ebb i tipskassan
  • Gunnel Liljeholm on Dagens hjälteDet är min kille det 🤗🤗🤗