Viktiga datum:
Scoring online
A-laget

Lördag 25/2
Kl. 11.40 BK Milan - Falu BK F

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

U 67

Söndag 26/2
Kl. 13.40 BK Milan B - BK Mas B

1.
2.
3.
4.

Dä ska va sköj å spela
annars kan de kvitta !

Logga in
Ej inloggade:1 Gäst
Inloggad: Sportchefen

Hofors på plats

Nu är också hoforshallen inlänkad via vår hemsida on line scoring. Tack Liedholm! Nu kan vi följa ungdomarna hela dagen den 9 april, när dom ska på långresa till Hofors-Gävle.


Tre årsbästa

Från helgens övningar kan vi notera att trion Balotelli, Mazzola och Honda satte årsbästa. Tydligt är att dessa kulsprutors form är på väg. Med stora steg. Stilspelande Torres däremot var en kägla under sitt årsbästa. Svagt. Förra året hade vi totalt åtta 800-slagningar. I år har vi hittills sju. Av dessa har Junior gjort fem och Guti två. Till helgen kommer den åttonde, var så säker.


En sån dramatik

Sju milaneser på läktaren fick sig en riktig nagelbitare på eftermiddagen. Vårt U 67-lag krigade till sig 11-9 mot DBK B, men segern satt långt inne. Nordahl visade starka nerver när han besegrade motståndarnas klart bäste spelare i den sista och avgörande serien. Periodsiffrorna 4-1, 1-4, 3-2 och 3-2. Det noterades inga högre siffror, vilket inte var så konstigt, eftersom UK-chefen satt med sitt anteckningsblock på läktaren och fingranskade ungdomarna. Nordahl toppade med 627 före Mazzola 625 och Llorente 620.


Maldini mot toppen

Vi har nu fått resultaten från senaste etappen av Dala-Touren. Nordahl bäst av milanesarna på 13:e plats, Maldini 17:e, Llorente 24:e, Mazzola 42:a, Gattuso 55:e och Kakà 66:e bland 71 deltagare. I sammanställningen ser det ännu bättre ut. Maldini klättrade till en 5:e plats och även Kakà hankade sig kvar på finalplats, 13:e. Nordahl och Llorente bör också satsa på final från sina 29:e resp 38:e platser. Två tävlingar återstår, i Borlänge den 18 mars och i Mora i april.


Tempelgång

Idag går vi upp till templet kl 13.40, dels för att stötta våra käcka ungdomar och se dom överraska och dels för att sola oss i glansen från gårdagens härliga seger i Hedemora. Det kan bli trångt på Svärdsjögatans trottoarer. En alternativ promenadväg kan vara genom Stadsparken. Ta av broddarna vid entrén.


Fönstret stängt

På förekommen anledning har vi i kväll tvingats stänga transferfönstret. Torres storspel idag har fått agenter att fullständigt ringa ner klubblokalen. Torres är dock inte till salu. Vi har spikat igen fönstret. Hans 797 0ch 777 på bortabanor idag var riktigt fint lördagsgodis. Det räckte till klar seger i Hedemora, men tyvärr storförlust i Hofors. Andra höjdare i hedemoramatchen var Junior 769, Balotelli 750, Guti 721 och Honda 712. I hoforsmatchen bidrog Junior med 718. Bertil och Bo körde i alla fall bra. Men vi måste nog se över lunchrutinerna. Vi sjönk med i genomsnitt 51 käglor per lirare mellan match ett och två. Maldini är en märklig man. I Hedemora presterade han 172+173+173+173. Så himla slätstruket.


Veckans tips

FullSizeRender1


Klart med Bertil Boo

I vår strävan att förvalta vårt kulturarv hade vi ju engagerat Ryno Rockers till förra veckans träning. Det blev succé. På lördag kommer nästa superartist. Till norrlandsturnén har vi nämligen kontrakterat Bertil Bo som förare. Det blir ”Violer till mor” under hela uppvärmningen.


Sponsorhuset
Stöd BK Milan -Köp din Bingolott här och stöd oss
Stöd BK Milan - Anslut ditt spelkort på Svenska spel.
Stöd BK Milan - handla genom Sponsorhuset.
Klicka här!

Senaste kommentarerna