Årsmöte

Ring/SMS till Bertil för anmälan.
076-117 49 03

* Tomas & Pernilla
* Gunnel
* Mats & Irene
* Bertil & Stina
* Tomas Lo
* Oscar
* Leif & Marianne
* Calle
* Thomas & Britta
* Håkan
* Lena & Marcus (båt)
* Kent
* Ingvar
* Hans o Ingrid
* Anders o Kerstin

SommarToppen 1/5 – 15/8

1: Junior 239
2: Gattuso 221
3: Gabriel 219
4: Bacchus 216
5: Balotelli 212
6: Totti 207
7: Maldini 206
8: Kakà 205
9: Torres 205
10: Llorente 201
11: Mazzola 199

Scoring online
Ej inloggade:2 Guests
Inloggad: Sportchefen
Logga in

Grann avslutning

Junior ligger på 11:e plats i stortävlingen Bowlingbonden i Rättvik, sedan 33 spelare lirat i helgen. Han gjorde 1144 rent på de 6 serierna, vilket är över 190 i snitt, men det räcker inte långt i dessa sammanhang, när man bara har 22 per serie i handicap. Hans avslutning var grandios med starka 239, som räcker till en överlägsen ledning på Sommartoppen. Totti lirade också. Han ligger definitivt inte sist. Tottis ställning som klubbens landsortsombud är oförändrat mycket stark.


15 käglor ifrån

Vi skickade tre av våra mest beprövade stjärnor till det stora finalspelet i Ludvika, men dom nådde inte riktigt ända fram. Ungefär till Gräsberg kanske. Llorente lyckades bäst. När strecket drogs efter 6 serier var han tia på 1198, 15 pinnar från fortsatt finaldramatik. De 8 bästa gick dit. Men Llorente kan ju inte vinna allt. Nordahl kom på 18:e plats och Maldini på 23:e. Nästa år ska vi banne mig ha 5 milaneser i final. Då ni!


Tipsbolaget Llorente U.P.A

Som ni säkert märkt har bolaget gått ned i verksamhet (träsket) vilket innebär att det blivit slutredovisat och tecknen tyder på att det kommer att läggas ut på Blocket till försäljning.

Ett tänkbart scenario: Välskött tipsbolag i full blom med 19st riskkapitalister som har stor förmögenhet bakom sig och inte rädda för att satsa på ett bolag som har fått stor uppskattning av desamma. En tänkbar prisbild 1.100.000 kr eller lägstbjudande.

 

 

 

 


Det våras för Llorente

Llorente är inne i ett stim just nu. Vi läser i tidningen att han briljerar på golfbanan. Och han har gått till final i Dala-Touren i bowling i Ludvika. Och han har blivit med lägenhet i Falun City, med inflyttning den 1/7. Han ville komma närmare den nya bowlinghallen. Datum för inflyttningsfesten i nya lyan är dock ännu ej fastställt. Hans barnbarn, tillika klubbmaskoten Signe, fyller 1 år i nästa vecka, varefter han reser med henne till Montenegro vid Medelhavet. Allt skulle vara frid och fröjd, om det inte vore det där med tipset. Det finns stor risk att han blir sparkad från tipsgeneraljobbet vid årsmötet. Livet har både plus och minus.


Llorente klar för final

Nu har vi fått glädjebeskedet att också Llorente är klar för final i Dala-Touren. Två finalklara spelare har nämligen lämnat återbud. Det innebär att Llorente får den 24:e och sista platsen i startfältet. Nordahl gick in som 22:a. Kloten verkar rulla vår väg, men nu kan vi nog inte klämma in fler milanspelare i finalen. Lycka till alla! Men det kanske kan synas lite väl uppkäftigt om ni tar alla tre medaljplatserna.


Nordahl klar för final

Nordahl har ju alltid varit lite oklar, men nu är han klar. För final i Dala-Touren i Ludvika på lördag. Jag har fått det bekräftat av tävlingsledningen. Det är tydligen också så att man vid återbud fyller på nerifrån. Ryktesvis har jag hört att ett par spelare kommer att lämna återbud. Llorente var ju inte många käglor från final. Det kan kanske löna sig för honom att ha mobilen påslagen under de närmaste dagarna. Det skulle vara maffigt att få 3 spelare till final + Lena.

 


Idolen Bacchus

För några år sedan när han tränade i Chrille arena samlades ett beundrande och jublande barnkalas på läktaren vid hans bana. ”Du måste vara bäst i världen” var en av kommentarerna den gången. Idag hände något liknande. En samling småpojkar var helt övertygade om att Bacchus var landslagsspelare. Smickrade förstås, men ungdom och naivitet kan ju lätt leda till villfarelser!

En helt annan sak nu. Vårt nya reservlag tycker jag kan kallas ”V 75”. Det borde då vara en merit, men inte krav, att vara över 75 år för att platsa i laget.


Skåp i nya hallen

Hans Engström har åtagit sig att administrera skåphanteringen åt oss i den nya hallen. Robin vill ha in uppgifter om vilka storlekar vi önskar på skåpen. Det kommer att finnas 1-klots, 2-klots och 3-klotsskåp. Prisläget är ännu inte klart. Sänd in dina önskemål beträffande skåp till Hans via mail till hansolovengstrom@hotmail.com eller via tfn eller SMS till 073-061 29 31. Senast till årsmötet vill han ha ditt besked.


Oups…
Sponsor & Reklam kommer senare. När vi är inloggade och inne på Widget. DRA INTE bort widgets. All data försvinner. (Blev förvarnad av frun, så jag hann ta en skärmdump och lägga tillbaka Årsmötet och SommarToppen.
Senaste kommentarerna