T8

Lördag 21/10 2017
Kl. 10.00 Siljan BK - BK Milan
Kl. 13.20 BK Karma - BK Milan

- Balotelli
- van Basten (bil med Raiola, fortsätter norrut)
- Gattuso
- Maldini
- Torres
- Guti
- Kaka'
- Junior
- Resurs: Raiola

Samling Scandic 8.15

U-67

Söndag 22/10 kl. 11.40
BK Milan B - Falu BK B

- Totti
- Nordahl
- Gren
- Oscar

V-75

Söndag 22/10 kl. 10.00
BK Milan C - Falu BK B

- Roberto
- Pirlo
- Costacurta
- Castello

Scoring online
Ej inloggade:3 Guests
Inloggad: Liedholm
Logga in

Oefterhärmligt

Vi stod där som fågelholkar och gapade. Vi försökte göra likadant, men utan särskild framgång. Tänk att vi har en elitspelare i våra led. Van Basten visade att han är minst lika bra som under sin stjärnepok. 947 på 4 serier, 216+265+259+247, är fullt godkänt. Men så körde han också uppvärmning light före träningen. Och så hade han förstås sin manager Raiola på läktaren.


Tränaren ger råd

Befinner du dig i en formsvacka eller vill du helt enkelt utveckla din begåvning ytterligare? Vår uppskattade tränare Junior tar emot på bana 9-10 under kvällens träning. Max 3 ”patienter”. Liedholm är redan anmäld, trots att han hittade slaget i Sala.


Robertos råd & rön

Roberto har ju försett oss med ett vetenskapligt framställt uppvärmningsprogram för bowlare. Vi testade programmet vid lördagens jubelmatch på San Siro. En spelare genomförde uppvärmningen (van Basten). Övriga lät bli. Testgruppen slog 223 i snitt per serie. Övriga slog 179 i snitt per serie. En differens på 44 käglor. Det gör 176 poäng extra per spelare över en hel match efter uppvärmning. Vilket skulle bevisas! Tack Roberto!


Barnkalas och gubbaröra

Våra veteraner drog i österled och kammade hem en tvåpoängare i Sandviken med 13-7. Nordahl bäst på 656 före Totti 652. I Hofors gick det snett från start. När man kom till matchtiden kl 13.40, meddelades det att hallen var upptagen av barnkalas och att man fick vänta till kl 15. Inget populärt besked. I Hofors använder man sig av alla åtta banorna vid 4-mannamatcher. Till slut kunde man komprimera barnkalaset till tre banor och ligamatchen kunde genomföras på fyra andra banor. Men det kunde inte scorerna hantera. Det riktiga resultatet framkom först när man lade in siffrorna i BITS. Förlust med 8-12 med Totti ensam över skamgränsen med sina 629. Våra veteraner utstrålade ingen barnakärlek direkt och de födelsedagsfirande oskyldiga små barnen har säkert aldrig älskat gubbaröra.


Utan succé

U67 blev utan seger på dagens turné. Mot BK Wege B var det jämt, 7-7, efter 3 serier men det blev förlust till slut med 11-8. Inga höga poäng noterades men nämnas kan kanske ändå Kaka´s 650. Alla spelarna bidrog med banpoäng och till totalpoängen som blev måttliga 2327.

Nu planerades skärpning och bättre spel i nästa match.

Lite bättre blev det kanske också men ”ungdomarna” var helt chanslösa mot IFK Sala B. Hemmalaget vann med 16-4 efter att ha ställt upp med verkligt bra lag som toppades av en spelare som slog 849. Bäst var återigen Kaka´ som slog 673 följd av Liedholm med 654. Totalpoängen blev 2470 men det var ju ganska måttligt mot motståndarnas 2850.

En trevlig dag blev det totalt sett, även om det saknades önskad segerglädje och framgång.

Visst kan man skylla på svårspelade banor men vi borde nog ha lyckats lite bättre.


Klubbrekord

Vilken hemmapremiär för T 8-gubbarna. Klubbrekord direkt med 5911. Det gamla rekordet löd på 5860. Kul att, liksom stavhopparen Bubka, höja rekordet lite grann varje gång. Van Basten gjorde skäl för övergångssumman direkt med hisnande 892, varav en dykare på 215. Han var bara 10 käglor från Gutis klubbrekord på fyra serier, 902. Juniors 821 är heller inte att förakta, liksom Gutis 738, Torres 718 och Balotellis 702. Det märkliga var att 7 av 8 spelare slog strajk i första seriens första ruta. Då kändes vi som ett elitserielag. Det var bara Balotelli, som föll ur ramen med nia spärr. Styrelsen funderar just nu över vilket straff han ska få. Att ha en resurs på läktaren är inte så dumt. Maldini fick en ryggsmäll under uppvärmningen men kunde ändå fullfölja till goda 673. Värre då med Gattuso, som fick ge upp efter tre serier, då hans armskada gjorde sig påmind. Vi vann med 14-6 och därmed är alla våra lag fortfarande obesegrade i vår sköna hemmahall.


Bättre lycka….?

IMG_1373

IMG_1372


Familjedag i hallen

På söndag den 15/10 är det stor familjedag i nya hallen kl 10-14. Då ska allmänheten, med ungdomen i spetsen, få pröva på bowling i den nya miljön. Vi behöver hjälpinstruktörer. Två av våra tre lag är ju då på turné i Mellansverige liksom tre av BK Stötens fyra lag. Kalle har tagit hjälp av Henke och Tomas från Rättvik, men dom behöver hjälpinstruktörer för att klara den förväntade anstormningen. Det gäller enkel nybörjarinstruktion och framför allt ett trevligt bemötande. Hoppas att några av A-lagsspelarna kan ställa upp på söndag. Hör av er till Sportchefen.


Avboka träning
023-666 25 00 Eller mail: info@falunbowling.se Senast söndagen innan.
Senaste kommentarerna
  • Liedholm on Tränaren ger rådJag nöjer mig inte med silver. Jag vill gräva guld...
  • Stefan Dangardt on KlubbrekordHeja... Blir nog svårt att slå sig in i den truppen igen
  • Liedholm on KlubbrekordVi satt hemma och HEJADE!!!
  • Llorente on TipsextraUtfallet på första spel-lördagen blev 20kr på Lotto och 15kr på Keno. Resten spelade inte efter hur vi tippade och...
  • Liedholm on Första ligastrajkenBilden kom inte med... nu då.