DM

Information:

Intresseanmälan:

Skriv in i rutan: TILLÄGG vilken tid ni föredrar.

Anmälan senast 24-02-2018 20:08

Anmälda:

  1. Jonas (Eftermiddag)
  2. Stefan (Kväll)
  3. Mikael (Kväll)

Logga in för anmälan

Information

All info angåendeavgifter mm finns om ni klickar på KLUBBEN i menyn.

Res: Går in när spelare självmant vill kliva av. Ex. vid skada.
Adm: Sköter rapportering av match till Bits.

T8

Söndag 11/3
Kl. 10.00 BK 66 F - BK Milan
Kl. 13.40 BK Stöten F - BK Milan

-
-
-
-
-
-
-
-

U-67

Söndag 11/3
Kl. 11.40 BK Milan B - IFK Sala B

-
-
-
-

V-75

Söndag 11/3
Kl. 10.00 BK Milan C - IFK Sala B

-
-
-
-

Scoring online
Logga in
Ej inloggade:3 Guests
Inloggad:

Anmälan till DM

De som inte anmäler sig till DM-kval 27feb. kl.16.00 får anmäla sig

själva direkt till hallen.

Anmälan till 27feb. kan göras här på hemsidan eller till hakansoderkvist@bahnhof.se , t.o.m. 22feb.

Hitills anmälda är:Kari,Sten,Bertil,Jonas,Mats,Thomas N.,Ingvar,

Anders och Håkan.

 


Ungdomlig entusiasm

Kvällens träning inleds som vanligt med uppvärmning. Denna gång till tonerna av Lasse Stefanz ”Låt de sista ljuva åren”. I kväll måste du också lämna besked om du ska delta i vår gemensamma DM-start den 27 februari. Och glöm för all del inte kvittona till Balotelli.


En god och en dålig nyhet

Kakà hade lovat att hämta Llorente med bil efter matchen i Borlänge. Det glömde Kakà bort, trots att han satt och följde matchen på on line scoring. Han skäms som en hund. Då trädde vår berömda klubbkänsla in. I sin utsatta position inbjöds han i stället till guidad tur i det Liljeholmska palatset, där han också fick äta upp sig rejält. Sedan skjutsades han hem av Pirlo. Djup tragik förvandlades till en solskenshistoria.


Vinst och förlust för U67

I matchen mot Falu BK B visade U67orna inte precis något gentlemannamässigt uppträdande. Matchens enda tjej fick förlora med, hör och häpna, först en kägla, därefter två käglor och sedan tre käglor. Snacka om små marginaler! Tack vare detta icke ridderliga beteende vanns matchen med komfortabla 13-7. Nordahls fina form står sig och han uppnådde jättefina 736 och tog 4 banpoäng. Övriga spelare i laget briljerade inte precis trots att Sportchefen satt på läktaren. Totalpoängen blev 2480.

Dagen nästa match bjöd på generellt bättre spel men det blev förlust med 11-9 mot Lugnet A. Sportchefens framtidssyn nedan om tvåhandsspel besannades i viss mån. Den förre ”lillpojken” Leo som nu verkligen växt till sig härmade världsstjärnan Jesper Svensson och dundrade in 809. Eftersom Lugnet hade ytterligare en spelare över 800 är förlusten lättförklarad. Bacchus och Gabriel kvicknade märkbart till när UK-chefen dök upp. Bacchus uppnådde fina 694 och Gabriel 665 bl.a. med hjälp av en imponerande 4-ling. Nordahl tog det nu lite lugnare och nöjde sig med 659. Totalpoängen i denna match blev skapliga 2634.


Så nära. Men ändå så långt borta

V75 började dagen i Rättvik. Liedholm måste gjort något fellyft när han lastade bilen. Ryggvärk! Positiv som han är sa att det bara kan bli bättre. Så fel han hade. Igen! Att han aldrig lär sig. Det kan alltid gå sämre! Vi började dock starkt. Sedan blev det sakta sämre och sämre. Ändå var det inte långt ifrån att vi skulle kunna ta några poäng till. Men nära skjuter ju som sagt ingen hare.

Halva laget drog sedan till Borlänge. Här skulle vi behövt en sjuktransport! 75% av laget med känningar i ryggen. Men Lilljeholm, Lilleholm, Lillejeholm och Lorenz kämpade dock på bra. Riktigt jämnt. Men det sista lilla saknades.

002Foto: T3 1987. Sjuktransportgruppen.

Så 2 snöpliga förluster. 12-8 & 13-7. Tröstpriset blev köttfärstlimpa och champinjonstuvnig till hela Borlängelaget på Liljeholmska palatset innan Pirlo, Oscar och Lorente drog hem till Falun. Liedholm får värmebehandling. Få se om han någonsin ”Reser sig igen”.

FB_IMG_1518970292924


Nu är det tvåhands som gäller

Det blev ingen riktig match idag. Karma var för bra. Dom hade tre tvåhandsspelare i laget mot våra noll. Det avgjorde. Dom förbryllade oss genom att ropa ”Heja Kalmar” hela tiden. Åtminstone jag trodde att jag var på Guldfågeln Arena och där är man ju sällan glad. Junior spelade som vanligt säkert och presterade denna gång 848. Övriga godkända var Torres 770 och Ronaldinho 735. Starkt också av inhoppande Gabriel, som åstadkom 384 på sina två serier. Han gjorde allt för att bli en räddande ängel, men det räckte inte. Matchen slutade 4-16. Det är bara att bita i det sura gräset, som en känd sportkändis sa. På tisdag blir det väl tvåhandsträning. Jag har förvarnat ryggakuten.


Mera guld?

IMG_1439 IMG_1438


Toppmöte

I morgon kommer de unga fantomerna från BK Karma på besök. En toppmatch, som säkerligen kommer att bli slutsåld. Vi minns alltför väl bortamötet, som vi förlorade med 3-16 i höstas. Sedan dess har dom blivit ännu bättre. Vi ställer som alltid upp med bästa laget, men att vi ska vinna är lika orimligt som om Anna Haag skulle bli uttagen till damstafetten. Som förmatch har vi lagt in Stöten-Karma, en liten pigg tillställning.


Pengar till klubben!
Handla via sponsorhuset
Sponsorer

Klot mm.

Klotborrare: Anders Hermansson, Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Senaste kommentarerna
Mobilanpassad meny