Information

All info angående avgifter mm finns om ni klickar på KLUBBEN i menyn.

BORRBUSSEN
Den 26/9 får vi besök i hallen av Peter med borrbussen! Anmälningslista finns i hallen. Passa på att uppdatera klotväskan inför kommande säsong!
Scoring online
T8

Lördag 29/9 kl. 13.40
BK Milan - BK Granen F1

-
-
-
-
-
-
-
-

Adm:
Resurs:

U-67

Söndag 30/9 kl 11.40
BK Milan B - Falu BK B

-
-
-
-

Adm:

V-75

Söndag 30/9 kl 10.00
BK Milan C - Falu BK B

-
-
-
-

Adm:

Logga in
Ej inloggade:2 Guests
Inloggad:

Tuffa utmaningar

A-laget ställs på lördag mot serieledarna Granen F1, som imponerat stort i inledningen av serien. Något att verkligen ladda inför. Dagen därpå blir det lokalderbyn, när våra ”bilagor” tar sig an Falu BK, också det på hemmaplan. Typiska publikmatcher. Och redan nu på onsdag kommer Peter Sainio med borrbussen och fixar till flera av våra lirares bollar. Det kan göra underverk.


SÄSONGENS FÖRSTA MÅNADSTÄVLING

Imorgon 25sep säsongspremiär för vår klubbtävling sista tisdagen varje månad .

Lycka till

många strikar och spärrar önskas alla


B-lag skall ju vara bättre än C-lag, OK

V-75s match mot ett uppvärmt och segervant ”reservlag” från Hofors kunde ju bara sluta på ett sätt. Förlust blev det också med klara 4-16. Vår kämpaglöd till trots så handlar det mera om att faktiskt slå strikeföljder och att ta spärrar. Detta lyckades hemmalaget inget vidare bra med och då motståndarna bl.a. hade en 800-man med var det kört. Skillnaden mellan lagen illustreras också av att Hofors hade fem 200-serier och att vår bästa serie blev 181. Bäst siffermässigt i V-75 var Costacurta med 635 följd av Bacchus med 627. Våra banpoäng erövrades av Costacurta och Nesta med två var. Bra gjort!


Nordahl special

BK 66 B ställde upp med ett grymt bra lag idag, men våra ungdomar stretade emot riktigt bra. Ledning med 3-2 efter den första serien och ställningen 4-6 efter två. Till slut blev det förlust med 6-14, vilket var rättvist. Nordahl spelade som en A-lagsspelare, om nu det ska vara en bra måttstock, i tre serier. Nästan inga strajkar, men han städade allt. I den avslutande serien började han med en strajk för att sedan tömma sju rutor i rad. Det var en otröstlig Nordahl, som fick tas om hand av krisgruppen efter matchen. Honda, med sin vackert broderade Honda-reklam på ryggen, höll igen med tanke på sin anknytning till Hofors, men blev ändå bäst på 663. Nordahl 646, Totti 634 och Llorente  607 kompletterade på ett utmärkt sätt.


Kan bara bli bättre

Seger med 16-4 mot Stöten F 2 kanske inte säger så mycket, men slagningen under 5.200 kägelpoäng säger mycket om den djupa svacka, som vi befinner oss i. Synd om publiken, som hade strömmat till i stora skaror. Vi ska dock berömma Gullit, som var ensam på banorna över 700. Hans säsongsbästa med 742 slår högt i vår tröga höststart. En ljuspunkt i tillvaron är att vi faktiskt avancerade från femte till tredje plats i tabellen. Motståndarlagets kapten Jöran Lindblom introducerade en nyhet inom svensk idrottsrörelse. Han fick båda lagen att hurra tillsammans, samtidigt. Det blev mäktigt.


Stryk tips ett

IMG_1554


Honda har fått en kompis

Äntligen säger vi. Nu har Honda fått en kompis. Det är Baresi, som träder in som fullvärdig medlem i novembers städpatrull tillsammans med Honda. Båda har visat intyg på att dom är extremt duktiga på att städa hemma, men vi har fått lova heligt att inte informera fruarna om deras nya fritidsaktivitet. Nu söker dom i alla fall en tredje medlem i patrullen, för att man ska kunna vara ledig någon fredag emellanåt.


Dala-Touren startar

Vi var ju mycket framgångsrika i Dala-Touren under den föregående säsongen med 5 milanspelare i finalen. Det måste vi försvara och förhoppningsvis förbättra. Tävlingen består av 6 deltävlingar med start i Mora  den 6/10. Den andra deltävlingen går på våra hemmabanor den 10/11. Hela programmet hittar du på Dalarnas BF:s hemsida. Där kan du också läsa att handicapsystemet har förändrats inför den nya säsongen.


Sponsorer


Klot mm.

Klotborrare: Anders Hermansson, Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Senaste kommentarerna
  • Llorente on Stryk tips ettResultatet på tipset blev 2 10:or som gav 78kr tillsammans!
  • Ingvar on Nya chanser för SPF-arna i Milan m.fl.Milaneser går ofta hem lyckliga! Ja, inte Nordahl förstås som återigen var snubblande nära att vinna men blev passerad i...
  • Llorente on Vi har, snart, ett resultat.Utdelningen på Keno blev 75kr så 8 kr till BL Milans intressenter.
  • Liedholm on Rapport från en skurhinkJag raderade Oscar. Endast Gattuso och Liedholm som sliter med snabeldraken och slåss om skurhinken!
  • Ingvar on Tips till Faluns SPF-bowlare Viss framgång för Milanspelare. Nordahl var på vippen att vinna 12 st fina golfbollar men föll på målsnöret. Bacchus gick...
Mobilanpassad meny