Information

All info angåendeavgifter mm finns om ni klickar på KLUBBEN i menyn.

Res: Går in när spelare självmant vill kliva av. Ex. vid skada.
Adm: Sköter rapportering av match till Bits.

T8

Lördag 7/4 kl. 11.40
BK Rättvik F2 - BK Milan

Söndag 8/4 kl. 10.10
BK Skinnarna - BK Milan

U-67

Söndag 8/4 kl. 10.00
BK Milan B - BK 66 B

-
-
-
-

V-75

Söndag 8/4 kl. 11.40
BK Milan C - BK 66 B

-
-
-
-

Scoring online
Logga in
Ej inloggade:1 Gäst
Inloggad:

Llorente ligger i

Llorente har blivit farfar igen. Det blev en pojke denna gång. Grattis! Man blir så glad över alla medlemmar, som ser till att återväxten i klubben garanteras. Milan är väl ett bra förnamn? Liksom Milos och Mille. Vi blev så besvikna förra gången när man valde Signe i stället för det av styrelsen anvisade Malin. Styrelsen väntas ta beslut i namnfrågan på tisdag.


Liten saknad

En avstämning nu på eftermiddagen visar att vi nu har 18 herrar och 3 damer anmälda till oldboys/oldgirls-DM i vår egen hall på söndag den 25 mars. Vi behöver ytterligare några herrar för att det ska bli finalspel den 22 april. Från Milan har hittills anmälts Maldini, Gattuso, Donadoni, Torres och Kakà. Vi behöver också två funktionärer, en till kl 12.30-starten och en till kl 15-starten. Uppgiften är att ta emot startavgiften 300 kr och att vara kontaktperson mellan banorna och personalen. Kontakta sportchefen om du kan tänka dig att ställa upp, antingen som spelare eller funktionär.


Sveriges femte bästa polis

Honda har åter hedrat vår klubb. Vid lördagens Polis-SM i Borås tog han en meriterande femte plats i oldboysklassen. Förra året kom han fyra och fick som pris en ficklampa. Lysande! I år blev det en liten behändig uppsättning bits. Hans garage är snart fullt, men det är klart att det blev ju en ledig plats, när vi hjälpte honom av med klubbmästarpokalen.


Tangerat klubbrekord

Spelarna tänkte inte på det. Publiken tänkte inte på det. Det var bara redaktionschefen, som tänkte till hemma i sin kammare. U 67 tangerade klubbrekordet i 4-manna med sina 2765 igår mot Stöten C. Vi har nu 8 hjältar, som innehar rekordet. Gren, Honda, Donadoni, Castello, Nordahl, Llorente, Totti och Mazzola. Det är helt osannolikt att tangera ett klubbrekord. Det är också osannolikt att båda rekorden är satta mot BK Stöten. Men inte nog med det. Klubbrekordet i 8-manna är också satt mot BK Stöten. Det är kärlek det. Vi har nu 16 olika lirare som innehar våra två klubbrekord, helt i linje med vårt jämställdhetsprogram, ”Hos oss är alla lika värdelösa”. När möter vi Stöten nästa gång?


Drömstart för V75 hos Chrille

V75-laget fick en oavgjord match och en förlustmatch under dagens ”bortaturné”. Detta var på sitt vis ett ganska normalt resultat eftersom laget i praktiken ju mötte två A-lag.

Första mot BK Lugnet såg länge ut att bli en lätt seger, men efter ställningarna 5-0 och 8-2 vände allt och matchen slutade 10-10. Bäst var Liedholm med helt godkända 689 och 3 banpoäng följd av Llorente med 622. Totalpoängen blev ganska klena 2448.

Matchen mot Falu BK B förlorades med klara 14-6. Här fick motståndartjejen som i vårt förra möte så knappt förlorade tre banpoäng en viss revansch. Hon började med två utklassningsvinster innan hon sin vana trogen förlorade i tredje serien med någon enstaka poäng. I denna match var liksom i den förra Liedholm bäst. Han fick ihop goda 692 följd av Llorente med 682 (inkl. vår för dagen högsta enkelserie på 210) och Bacchus med 671. Totalpoängen blev nu mera acceptabla 2629, men motståndet med bl.a. Faluns kanske bästa bowlare var lite för bra.

Bägge matcherna var mycket trevliga och till den goda atmosfären bidrog en entusiastisk publik. Tack för det.


Ungdomar i kanonform

U 67-gänget visade idag med all tydlighet vilket U-lag som är bäst i stan´. Först besegrade man Stöten B med 16-4 och sedan blev det 19-1 mot Stöten C av bara farten. Man avancerade ända upp till femte plats i tabellen. Det fanns en del godbitar att plocka för UK-chefen. Gren gjorde 666+743, Honda 693+710 och Donadoni 681+692. Castello kompletterade med fullt godkända 580+620. Starkt av Donadoni att fullfölja, trots att han spelade sönder tummen redan i dagens första serie. Jag förstår honom. Reserven på läktaren var inte mycket att hänga i julgran´.


Skräcköppning

Nu måste vi ta itu med våra förstaserier. Det tar ju halva matchen innan gubbfläsket börjar vibrera. 0-5 på direkten idag mot ett medelbra lag från Orsa. Det följdes sedan upp med 4-1, 4-1 och 3-2. Totalresultatet 11-9. Junior stod i en klass för sig och smekte in 857. Därefter kom Balotelli 742, Oscar 727 och Baresi 702. Det var ungdomarna som räddade oss. Men vad sägs om 48 missar och 32 oklarade genomskärare? Vi måste rycka upp oss. Trots allt elände, så avancerade vi till tredje plats i tabellen. Det kan kanske förgylla lördagskvällen något.


Sista chansen

Ingen vinst nu så behöver vi skotta in mer pengar i spelkassan.

IMG_1449 IMG_1448


Sponsorer

Klot mm.

Klotborrare: Anders Hermansson, Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Senaste kommentarerna
  • Redaktionschefen on Tangerat klubbrekordVilken laganda! Just att hos oss är alla lika värdelösa. Klipper 6 10. Missar sista spärren i sista rutan. Eller...
  • Redaktionschefen on Tangerat klubbrekordPlötsligt händer det. Att ljuset är tänt :P
  • Liedholm on Ungdomar i kanonformMan tangerade även klubbrekordet på 2765.
  • Llorente on Sista chansenUtfall på veckans spel. V75 - 5 rätt ingen utdelning. Lotto - 3 rätt ingen utdelning. Keno - 30kr i...
  • Llorente on Delade meningarApropå finansieringen av en buss till bortamatcherna så går den långsamt framåt. I dagsläget får vi avvakta sommarens auktioner och...
Mobilanpassad meny