Information

All info angåendeavgifter mm finns om ni klickar på KLUBBEN i menyn.

Res: Går in när spelare självmant vill kliva av. Ex. vid skada.
Adm: Sköter rapportering av match till Bits.

T8

Lördag 20/1
Kl. 10.00 BK TT - BK Milan
Kl. 11.40 BK Granen F - BK Milan
Samling San Siro kl 8.45

- Guti
- Oscar
- Kaka
- Donadoni
- Balotelli
- Baresi (egen bil)
- Gattuso
- Honda
Resurs: Nordahl

U-67

Söndag 21/1 kl. 11.40
BK Milan B - BK Stöten B

- Llorente
- Nordahl
- Totti
- Mazzola

V-75

Söndag 21/1 kl.10.00
BK Milan C - BK Stöten B

- Gren
- Bacchus
- Pirlo
- Liedholm

Scoring online
Logga in
Ej inloggade:3 Guests
Inloggad:

Pengarna slut

Jag träffade på en barskrapad tipsgeneral på stan, genomfrusen och helt utan pengar. Det är dags att betala in var sin hundring igen. Han tar emot både cash och swisch, eller hur det nu stavas.


Klubbslaget inställt

Den individuella cuptävlingen Klubbslaget i Chrille Arena har inställts. Vid anmälningstidens utgång hade endast 9 spelare anmält sig, varav en från Milan.


Oljebyte

Fr o m denna vecka byter vi olja på banorna. Vi behåller samma profil, men den nya oljan har högre densitet än den föregående. Förhoppningsvis dras inte oljan ner mot ”ställen” i samma omfattning som tidigare. På tisdagsträningen öppnar  dessutom tränarstaben work-shops på banparen 1-2 och 9-10, där vi får pröva lite varianter av banoljning och få lite tips och tankar.


Ungdom klart bättre än erfarenhet

Dagens båda reservlagsmatcher mot BK WeGb B slutade med en vinst och en förlust.
Våra ungdomar i U67 med superungdomen Oscar i spetsen vann sin match med 11-9 och med samma siffror förlorade gamlingarna i V75. Jämt alltså i bägge matcherna och tydligt är att ungdomlig skärpa och entusiasm kan vara avgörande. Titta man på snittåldern så har dagens U67 ca 55 år och V75 ca 73 år. Ungdomens favör belyses än mer av att Oscar var i särklass med 4 serier över 180 toppat med en 200-ring till jättefina 750. Närmast kom Honda med 685 och Kaka med 680. Även Nordahl och Gren spelade bra med 670 resp. 658. Bägge matcherna inleddes med 4-1 serier men sedan blev det alltså lite kärvare. Matcherna var både spännande och trevliga och bortalaget verkade ganska nöjda med de nya San Siro banorna.


Bohemernas klubb

Det är inte lätt att vara coach i A-laget. Vi måste nu skaffa en materialförvaltare som assistent till coachen, annars pallar han inte. Ronaldinho debuterade med att glömma matchdojorna hemma i pannrummet. Det fick bli ett par hallskor. Det gick så där. Då kastade publiken in ett par vita eleganta matchdojor i hyfsat lagom storlek. Och si där! Ronaldinho grejade gubbpari med 708. Den andre bohemen, Junior, kom iklädd träningsdräkten. Han fick en skarp varning av tävlingsledaren och svarade med att dunka in 265. Sedan hade han mage att skylla tröjfadäsen på Totti, som enligt uppgift hade packat trunken åt honom. Inte vackert. Vår klubbdevis ”Inga stjärnor, bara divor”, blev med ens så slående aktuell.


Vilka matchvinnare

I dagens match mot serieledarna Zenit hade vi överraskande 10-5 efter tre serier. I den fjärde serien stod det stundtals 0-5 till motståndarna. Det är lätt att få panik i ett sådant läge. Men det gäller inte Milan. Det är i stället då i slutrutorna som grabbarna med hår på bröstet stiger fram. Gattuso sätter en dubbel och Torres klarar en svår genomskärare och så tar dom banpoängen med 2 käglor. Debutanten Baresi klämmer in en fyrling och fixar på det sättet ett plus med 6 käglor. Vi får heller inte glömma Juniors 265 i den tredje serien. Han slog 11 strajkar och en genomskärare. Imponerande kämpatakter i en mycket svår match. I topp Junior med 835. Därefter Torres 757, Donadoni 744, Gattuso 742 och Ronaldinho 708. Ett stort tack till publiken på den fullsatta läktaren. Baresi och Torres hade beordrat dit halva släkten. Det hade tydlig effekt.


Rekordmånga borta

Inte mindre än 10 lirare har meddelat förhinder inför helgens matcher. Det är rekordmånga. Nu kommer vår breda trupp väl till pass. Vi får ändå ihop tre slagkraftiga gäng, vilket känns skönt.


Tips, Lott å trav

IMG_1421 IMG_1420


Pengar till klubben!
Handla via sponsorhuset
Sponsorer

Klot mm.

Klotborrare: Anders Hermansson, Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Senaste kommentarerna
  • Donadoni on Donadoni på platsDonadoni hälsar genom sitt pressombud, att han ser fram emot att spela för Milan. Han utrycker också en viss förvåning...
  • Liedholm on Rekordmånga bortaBäst att ta med sig tröjan igen då ;) Hinner SE första matchen :)
  • Llorente on Första försöket…Utfall på veckans spel: V75 - 60kr. Lotto - 19kr. Keno - 11kr. Summa 90kr
  • Marianne Ohlsson on Det kan inte vara santTack för den beskrivningen.Jag fortsätter att skruva den som Backham, alltså bollen.
  • Sportchefen on KosläppJag har fått en tillrättavisning. Det är hästar och inte kor, som står i spiltor. OK då, men kvällens aktörer...
Mobilanpassad meny