Information

All info angåendeavgifter mm finns om ni klickar på KLUBBEN i menyn.

Res: Går in när spelare självmant vill kliva av. Ex. vid skada.
Adm: Sköter rapportering av match till Bits.

SOMMARTOPPEN

1 - Junior 247
2 - Baresi 246
3 - Donadoni 242
4 - Gren 237
5 - Balotelli 232
6 - Baggio 224
7 - Kakà 223
7 - Gattuso 223
9 - Bacchus 222
9 - Raiola 222
9 - Mazzola 222
12 - Maldini 214
13 - Roberto 211
14 - Nordahl 195
15 - Gabriel 193
16 - Marta 192
17 - Torres 188

Scoring online
Logga in
Ej inloggade:2 Guests
Inloggad:

Kvinnlig logik

Jag skulle göra min sambo glad till Midsommar. Jag vandrade ner till kiosken, 3 km, och köpte en damtidning, Svensk Damtidning, som en helgpresent. Det blev ingen succé. Hon blev bara sur. ”Jag är så trött på alla damtidningar med sina prinsessor, festklänningar och lyxhattar. Du får gå ner och byta den”. Jag lommade ner igen och köpte i stället en herrtidning. Jag visste ju vad hon ville ha. I den fanns minsann ingen flärd och inga lyxkläder. Nu blev hon riktigt förbannad. Hon slog tidningen i huvudet på mig, rev sönder den och kastade den i soporna. ”Nu är du avstängd från resten av fotbolls-VM”, skrek hon, ”och dessutom blir det 25% strafftullar på all bowling fram till årsskiftet”. Var finns den kvinnliga logiken? Och var fanns Messi igår kväll? Nu sitter jag här och försöker pussla ihop resterna av en tidskrift. Mycket mysigare än ett vanligt pussel. Jag dyker nog inte upp i höst. Glad Midsommar!


Skingra på er

Så här dagen före Midsommarafton klämmer sig också  Mazzola in på Sommartoppens mittfält med sina 222. Det börjar bli trångt i ”Ingenmansland”. Var vänliga att skingra på er! Det ser just nu ut som en resultatlista från VM i höjdhopp.


Mästarnas mästare

Han är regerande sommartoppsmästare och regerande klubbmästare. Han har egentligen inget mer att bevisa, men ändå drog Gattuso till med 223 idag. Det är dock bara början på en marsch uppåt på årets Sommartopp. Han avancerade till delad sjunde plats bredvid Kakà, eller strax bakom. Kakàs strajkar var snyggare. Av samma anledning har Bacchus placerats före Raiola.


Serieindelning

Det finns nu en preliminär serieindelning klar. Vi spelar kommande säsong i grupp A tillsammans med Karma, Siljan, Rättvik F1, Rättvik F2 och BK 66 F. I grupp B spelar Granen F1, Granen F2, Stöten F1, Stöten F2, Zenit och Mas F. Alla i de båda grupperna spelar mot alla. Vi blir sannolikt ”sammankopplade” med BK 66 F. Det innebär att vi får varannan hemmamatch på förmiddagen och varannan på eftermiddagen. Vår grupp blir tuff. Karma blir ännu bättre än i år, Siljan förstärker och Rättvik F1 kommer direkt från div 2.


Videogranskning

Det blev detta år ett årsmöte utan kravaller på klubbterrassen i Kyna. Kassören Pirlo avgick efter fyra framgångsrika år och ersattes av Llorente. Den senares revisorssuppleantpost intogs av Nordahl. Till årets spelare utsågs klubbens ”motor” Balotelli, som gör ett hästjobb bl a på det ekonomiska området. Vår hederskock Mats Z hade som vanligt, tillsammans med värdparet, anrättat en delikat festmåltid, som avnjöts i det vackra sommarvädret. Årsmötet antog en stark budget, som kommer att göra bowlingspelet ca 450 kr billigare per spelare och år. Trekampstävlingen fick en besk eftersmak, sedan den överlägsne vinnaren Bacchus påstods ha trampat över vid ett av sina uppkast. Videogranskning pågår. Det kan sluta hur som helst. Eventuellt får hela årsmötet göras om.

20180616_114848

20180616_130412

20180616_134558

20180616_140437

20180616_143157


Smygtitt

Jag råkade ta en hastig smygtitt i den verksamhetsberättelse, som ska behandlas på lördag. Åldern tar inte ut sin rätt. Vi har under året minskat medelåldern hos våra licensierade medlemmar från 67,0 till 63,4. Och ändå har vi alla blivit ett år äldre. Hur sjutton kan det hänga ihop? Det måste vara något elektroniskt, som Gösta Ekman sa. Men det är klart att om man tittar sig i spegeln, så nog ser man 3,6 år yngre ut. Jag går numera ständigt omkring i moderna solglasögon och bakåframvänd keps, typ.


Billigare bowling?

Det ryktas att styrelsen kommer att presentera positiva nyheter vid årsmötet på lördag. Det lär vara nyheter av ekonomisk natur. Men som sagt, det är bara rykten än så länge. Man blir bara så nyfiken.


Team Ohlsson

Team Ohlsson rycker in och tar hand om julistädningen. Ett riktigt samspelt par. Det är femte städmånaden, som vi lyckats täcka upp med nya ideella krafter. Fantastiskt!


Sponsorer

Klot mm.

Klotborrare: Anders Hermansson, Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Senaste kommentarerna
  • Gunnel Liljeholm on Kvinnlig logik🤣😂🤣😂🤣😂😁
  • Donadoni on VideogranskningVilken härlig klubb jag hamnat i! Årsmöte i en fantastisk miljö, när jag äntligen hittade mina klubb kompisar gömda bakom...
  • Leif Ohlsson on En baggisDet kommer. Ingen bagare utan smet
  • Liedholm on Inspektion genomfördJag tar med min Bertil. Så får Nässä nån att leka med. Ps. Nu går det att kommentera igen. Det...
  • Liedholm on Grattis Djurgårdare!Min 50 års present vajade fint i vinden :)
Mobilanpassad meny