Information

All info angående avgifter mm finns om ni klickar på KLUBBEN i menyn.

BORRBUSSEN
Den 26/9 får vi besök i hallen av Peter med borrbussen! Anmälningslista finns i hallen. Passa på att uppdatera klotväskan inför kommande säsong!
Scoring online
T8

Lördag 29/9 kl. 13.40
BK Milan - BK Granen F1

-
-
-
-
-
-
-
-

U-67

Söndag 23/9 kl 10.00
BK Milan B - BK 66 B

- Totti
- Honda
- Llorente
- Nordahl
Resurs: Kakà
Adm: Nordahl

V-75

Söndag 23/9 kl 11.40
BK Milan C - BK 66 B

- Costacurta
- Mazzola
- Nesta
- Bacchus
Resurs:
Adm: Nordahl

Logga in
Ej inloggade:2 Guests
Inloggad: Nesta

Kan bara bli bättre

Seger med 16-4 mot Stöten F 2 kanske inte säger så mycket, men slagningen under 5.200 kägelpoäng säger mycket om den djupa svacka, som vi befinner oss i. Synd om publiken, som hade strömmat till i stora skaror. Vi ska dock berömma Gullit, som var ensam på banorna över 700. Hans säsongsbästa med 742 slår högt i vår tröga höststart. En ljuspunkt i tillvaron är att vi faktiskt avancerade från femte till tredje plats i tabellen. Motståndarlagets kapten Jöran Lindblom introducerade en nyhet inom svensk idrottsrörelse. Han fick båda lagen att hurra tillsammans, samtidigt. Det blev mäktigt.


Stryk tips ett

IMG_1554


Honda har fått en kompis

Äntligen säger vi. Nu har Honda fått en kompis. Det är Baresi, som träder in som fullvärdig medlem i novembers städpatrull tillsammans med Honda. Båda har visat intyg på att dom är extremt duktiga på att städa hemma, men vi har fått lova heligt att inte informera fruarna om deras nya fritidsaktivitet. Nu söker dom i alla fall en tredje medlem i patrullen, för att man ska kunna vara ledig någon fredag emellanåt.


Dala-Touren startar

Vi var ju mycket framgångsrika i Dala-Touren under den föregående säsongen med 5 milanspelare i finalen. Det måste vi försvara och förhoppningsvis förbättra. Tävlingen består av 6 deltävlingar med start i Mora  den 6/10. Den andra deltävlingen går på våra hemmabanor den 10/11. Hela programmet hittar du på Dalarnas BF:s hemsida. Där kan du också läsa att handicapsystemet har förändrats inför den nya säsongen.


Nya administratörer

Vid varje hemmamatch måste vi ha en administratör, som registrerar in resultaten till Sv Bowlingförbundet i vår dator i hallen. Vi har 6 utbildade, nämligen Pirlo, Oscar, Liedholm, Maldini, Torres och Kakà. Det är inte tillräckligt, har det visat sig. Nu pågår utbildning av ytterligare 2. Det är Nordahl och Nesta, som hugger in. Välkomna i gänget!


Nya chanser för SPF-arna i Milan m.fl.

Den populära ”extratävlingen” som ingår i den vanliga SPF tävlingen i Chrille arena hålls även denna fredag kl. 10.00. Ta tillfället att vinna 12 exklusiva golfbollar eller kaffepaket! Alla kan vinna! Vinner man inte själv så vinner ganska säkert någon man känner. Kämpa på!


God anslutning

Kvällens matchförberedande träning samlade 22 deltagare + tränare + 2 supporters, Kiara och Kelvin. Strålande! Gattuso satte en sjuling, van Basten gjorde sin träningspremiär och en brunbränd Baggio kom direkt inflygande från Grekland. Mycket pekar uppåt nu efter den trevande ligapremiären.


Unika ungdomar

Vid söndagens U 67-match i Ludvika inträffade det tämligen unika att två delmatcher slutade oavgjorda. Det var Llorente och Mazzola, som lyckades spela remi med sina motspelare. Det riktigt unika var att det inträffade i samma serie, som slutade 3-0 till oss. Som om detta inte var nog. När man summerade kägelpoängen totalt, så blev de också lika, 2310 mot 2310, men det betyder ju inget nuförtiden. Skärp er ungdomar, det är inte schack vi spelar!


Sponsorer


Klot mm.

Klotborrare: Anders Hermansson, Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Senaste kommentarerna
  • Ingvar on Nya chanser för SPF-arna i Milan m.fl.Milaneser går ofta hem lyckliga! Ja, inte Nordahl förstås som återigen var snubblande nära att vinna men blev passerad i...
  • Llorente on Vi har, snart, ett resultat.Utdelningen på Keno blev 75kr så 8 kr till BL Milans intressenter.
  • Liedholm on Rapport från en skurhinkJag raderade Oscar. Endast Gattuso och Liedholm som sliter med snabeldraken och slåss om skurhinken!
  • Ingvar on Tips till Faluns SPF-bowlare Viss framgång för Milanspelare. Nordahl var på vippen att vinna 12 st fina golfbollar men föll på målsnöret. Bacchus gick...
  • Leif Ohlsson on SäsongsbästaVår första bil, Volvo Pv 56. Första semestern 68 till Timmernabben söder om Mönsterås, dåliga bromsar och dåligt fungerande torkare,ungarna...
Mobilanpassad meny