Information

All info angåendeavgifter mm finns om ni klickar på KLUBBEN i menyn.

Res: Går in när spelare självmant vill kliva av. Ex. vid skada.
Adm: Sköter rapportering av match till Bits.

SOMMARTOPPEN

1 - Junior 247
2 - Baresi 246
3 - Donadoni 242
4 - Gren 237
5 - Balotelli 232
6 - Baggio 224
7 - Kakà 223
7 - Gattuso 223
9 - Bacchus 222
9 - Raiola 222
9 - Mazzola 222
12 - Maldini 214
13 - Roberto 211
14 - Nordahl 195
15 - Gabriel 193
16 - Marta 192
17 - Torres 188

Scoring online
Logga in
Ej inloggade:1 Gäst
Inloggad:

Ännu en hjälte

Nu har också Gabriel gjort det, hole in one på Samuelsdal. Denna gång inträffade det på hål nr 13. Vi gratulerar! Nu väntar vi bara på att Torres, Castello, Donadoni m fl slår till på samma bana. Det verkar ju lätt.


Dubbelt drabbad

Ronaldinho, med sitt sargade knä, kunde under försommaren övergå från två kryckor till en. Men det var tillfälligt. Han råkade ramla och skada höger axel, så nu går han med två kryckor igen. Hans axelskada liknar enligt expertisen den som hockeyspelare och mountainbikeåkare råkar ut för. Vänster knä och höger axel är ju dessvärre bowlarens viktigaste kroppsdelar, förutom hjärnan då. Vi kan inte räkna med Ronaldinho till ligastarten. Men kanske som rådgivare?


Ut i världen

Vi börjar höstsäsongen med att dra ut på tre turnéer. Söndagen den 16 september reser A-laget till Borlänge för två matcher, U 67 till matcher i Ludvika och Borlänge och V 75 till Mora för två matcher. Skönt att stöka undan så många bortamatcher som möjligt medan väglaget fortfarande är bra.


Reservligan klar

Idag blev reservligan, 4-manna, klar. Nu har vi äntligen fått ihop våra 12 lag. Från fjolårssäsongen kvarstår 7 lag, Milan B, Milan C, Rättvik B, Wege B, BK 66 B, Sandvikens AIK B och Falu BK A (tidigare B). 5 lag lämnar ligan. Det är Stöten B, Stöten C, Lugnet, DBK B och IFK Sala. I stället inkommer Granen B, Karma B, Karma C, Skinnarna B och Zenit B.


SM-Bowling på TV imorgon kl.9:30

Finaler i bowling imorgon torsdag 5juli SM-veckan.

Varma sommarhälsningar önskar Gren


Tuff premiäromgång

Söndagen den 16 september är det seriepremiär. Vi kommer direkt in i hetluften med bortamatcher i starten i Borlänge mot Mas F och Zenit. Mas F motsvarar ungefär det nedlagda DBK. Vår gemensamma träning börjar den 7 augusti. Närmast  blir det nu individuell träning i drygt 5 veckor. Lycka till!


Otroligt men sant

Efter 24 års harvande har Llorente slagit sitt första HIO på Samuelsdals golfbana. Det mirakulösa inträffade på hål 16 på fredagen. Det påstås att han hade medvind och solen i ryggen, men det är nog bara elakt förtal. Vi räknar nu med att det placeras en milanflagga på det aktuella hålet. Jag som inte kan något om sporten golf, vad betyder HIO? Är det ”Helt Inom Området”? Om ytterligare 24 år får han säkert en 300-ing i sin favoritsport.


Milan avstängt i två år

AC Milan har blivit avstängt från alla cupturneringar i Europa under två år. Detta efter att ha inhandlat spelare för över 2 miljarder (!) inför den gångna säsongen. Så mycket får man inte handla för enligt gällande regler. Dessutom har han skulder för 3 miljarder. Man skulle annars ha varit med i Europa leage under den kommande säsongen, efter att ha kommit 6:a i ligan. Vän av ordning funderar nu på hur mycket våra storstjärnor, som BK Milan inhandlade förra sommaren-hösten, kostade oss. Tänk bara van Basten, Barresi, Ronaldinho, Oscar, Raiola, Donadoni och Costacurta på ett bräde. Jag är rädd för att UEFA hör av sig. I år har vi därför bara köpt in Baggio. Det blev tillräckligt dyrt.


Sponsorer

Klot mm.

Klotborrare: Anders Hermansson, Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Senaste kommentarerna
  • Llorente on Otroligt men santHIO - låter lite ihåligt men som jag förstått så är likheten inom bowlingen slående KIR - Klotet i Rännan?...
  • Sportchefen on SM-Bowling på TV imorgon kl.9:30Såg ni att en av de högpresterande tjejerna i finalen spelade i milanskor. Jag har inte hört av henne än,...
  • Liedholm on Otroligt men santH2O är vatten. Fick googla lite på HIO - "Med bara en H och en O kan du bara bilda...
  • Leif Ohlsson on Manlig logikMed eller utan boll. Jag fortsätter med bålövningar på gymmet. Ha de gött önskar vi på recidenset i Falun.
  • Gunnel Liljeholm on Kvinnlig logik🤣😂🤣😂🤣😂😁
Mobilanpassad meny