Information

All info angåendeavgifter mm finns om ni klickar på KLUBBEN i menyn.

Res: Går in när spelare självmant vill kliva av. Ex. vid skada.
Adm: Sköter rapportering av match till Bits.

Årsmöte

Information:

16 juni klockan 12:00.

I rutan "Tillägg" skriver ni in namnet på respektive som blir med.

Anmälan senast 6/6 efter att ni hissat flaggan.

Anmälan senast 06-06-2018 23:59

Anmälda:

 1. Tomas (Pernilla)
 2. Marianne
 3. Leif
 4. Sten
 5. Mats (Irene)
 6. Thomas (Britta)
 7. Gunnel

Logga in för anmälan

Scoring online
Logga in
Ej inloggade:3 Guests
Inloggad:

NY CUPMÄSTARE 2018

Mikael spelade stabilt och blev ny mästare i Milan-cup.

Mats spelade också bra och tog sig till final, där lyckades han tyvärr inte riktigt bjuda favoriten på motstånd. Gunnel överraskade med att bli 3:a. Hon har kommit i form nu senare på säsongen.

Bertil tog 1:a platsen i Lucky-Loser Cup med Göran på 2:a plats.

Fler resultat finns under klubbtävlingar.


Nytt städlag

Vi närmar oss maj och då är det Milans städmånad igen. Vi behöver 3-4 personer för att sköta fredagsstädningen. Det tar ca 30 minuter om man är två. Maj är en lättstädad månad, utan snö och salt, förhoppningsvis. Anmäl dig till tjänstgöring i kväll när vi träffas.


Ingen träning 1 maj

Träningen den 1 maj är inställd efter samråd med halledningen. Den sista abonnerade träningen för våren blir den 15 maj. Nystarten i höst blir tisdagen den 7 augusti.


Baresi vann två heat

Baresi hedrade klubben genom att ta två heatsegrar i kvällens speedbowlföreställning på San Siro. Det räckte till en 6:e plats i det starka startfältet. Tyvärr nollade han två heat på banpar 1-2 p g a motorhaveri. Annars hade han varit ännu närmare toppen. Denna tävling har definitivt kommit för att stanna. Även Gattuso tog en meriterande heatseger.


Vilka grabbar

Mazzola och Gattuso for till Rättvik med målsättningen att ta en plats bland de 8 bästa i semifinalen av Dala-Touren. Man kan säga att dom lyckades hyggligt. I det 17 lirare stora startfältet gled Mazzola in på 2:a plats och Gattuso på 3:e. Båda är därmed klara för finalen på San Siro den 13 maj. Då träder också Raiola, Nordahl och Llorente in på arenan. Ett imponerande klubbfacit. Hur många klubbar har en sån A-femma?


Funktionär sökes

Vi söker en funktionär, som kan bistå tävlingsledare Jöran Lindblom vid söndagens speedbowltävling på San Siro. Uppgiften är att vara kontaktperson mellan banorna, tävlingsledning och reception. Tjänstgöringstid 16.30-19.00. Om du har möjlighet att hjälpa till, så anmäl dig i kommentarsfältet nedan.


Som en yster kalv

”Han kom som ett yrväder en aprilafton”, eller som en yster kalv på grönbete. Han skulle ju åter få beträda favoritbanorna i Fagersta, där han så sent som i höstas slog 889 på fyra serier, med mersmak. Det blev ett fall för klubbpsykologen. Inte bara ett fall förresten, utan tidernas magplask. Han fick matchstraff av den egna lagledningen efter 117 i den första serien. ”Här får du livstid” stod det på den välkomnande skylten i Fagersta. För Kakà blev den ytterst begränsad. Det var en dyster kalv, som lommade av banorna in till ensamheten i omklädningsrummet. Han funderade på att sluta, ”när man står på topp”. Ungefär som Guti. Tur att han hade goda, tröstande kamrater på plats, i form av Torres och Donadoni, som frankt konstaterade, ”Det var tur att han inte spelade i milantröjan”. Dalarna kom sist.


Semifinal i Dala-Touren

Nu på lördag den 21/4 kl 12.30 spelar Mazzola och Gattuso semifinal i Dala-Touren i Rättvik. 18 spelare slåss om 8 platser i finalen, där vi redan har Raiola, Nordahl och Llorente. Finalen kommer att spelas på San Siro den 13/5.

 


Sponsorer

Klot mm.

Klotborrare: Anders Hermansson, Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Senaste kommentarerna
 • Liedholm on Baresi vann två heatJag får vara glad att jag efter 4 serier med skömsnössan på endast var ca 10 pinnar från att slå...
 • Liedholm on Speedbowl söndagDet går inte så fort. Ganska sakta faktisk. Att komma på att jag börjar 21. Så om vi skyndar oss...
 • Liedholm on Vinst för V75, förlust för U67Hon trodde hon skulle få sluta tyll hösten. Men icke. Vi ska reta henne till vansinne. Upp i A- laget!...
 • Gunnel Liljeholm on Vinst för V75, förlust för U67Nu vet ni! Reta tanten så blir det vinst 😆
 • Gunnel Liljeholm on Stökig morgonPirlo fick besked om adm 21.15 men inte var datorn och ev koder finns. Lite rörigt är bara förnamnet! Tar...
Mobilanpassad meny