Information

All info angåendeavgifter mm finns om ni klickar på KLUBBEN i menyn.

Res: Går in när spelare självmant vill kliva av. Ex. vid skada.
Adm: Sköter rapportering av match till Bits.

SOMMARTOPPEN

1 - Junior 247
2 - Baresi 246
3 - Donadoni 242
4 - Gren 237
5 - Balotelli 232
6 - Kakà 223
7 - Bacchus 222
7 - Raiola 222
9 - Maldini 214
10 - Mazzola 212
11 - Roberto 211
12 - Gattuso 205
13 - Gabriel 193
14 - Marta 192
15 - Torres 188

Årsmöte

Information:

16 juni klockan 12:00.

I rutan "Tillägg" skriver ni in namnet på respektive som blir med.

Anmälan senast 6/6 efter att ni hissat flaggan.


Anmälda:

 1. Tomas (Pernilla)
 2. Marianne
 3. Leif
 4. Sten
 5. Mats (Irene)
 6. Thomas (Britta)
 7. Gunnel
 8. Bertil (Stina)
 9. Hakan
 10. Hasse ((Ingrid))

Logga in för anmälan

Scoring online
Logga in
Ej inloggade:4 Guests
Inloggad:

Nyförvärv nr 1

Pingstdagen blev lång. Ingen ville ge sig, men slutligen blev man överens. Bagarmästare Rune Wester, med artistnamnet Baggio, plockar ner skorna från hyllan för att åter dra på sig den supersköna milantröjan. Han kommer i första hand att spela Dala-Touren. Han har noterat Milans enorma framgångar i tävlingen och vill också han bli en del av finalgänget. Transfersumman blev den största i vår klubbs ärevördiga historia. Ordförandens frysar, både i Falun och på Öland, lär vara bullfulla. Baggio kommer säkert att bli sugen på ligaspel också med tiden. Han lär kanske få svårt att fylla tomrummet efter Guti, men han bakar godare bullar.


Shevchenko byter sport

Nu är det fortsättningsvis rally som gäller för Shevchenko. Han har skaffat sig permobil. Han startade premiärturen med att backa över och massakrera en cykel hemma på gården. Allmänheten varnas.


Baresi hårdsatsar

Baresi siktar högt. Han har anmält sig till 3 starter i Bowlingbonden i Rättvik. Det är det maximala antalet starter, som man får anmäla sig till. Donadoni deltar också, men han räknar med att greja finalplatsen på ett försök. Han har ju självförtroende.


Vilken avslutning

Den sista gemensamma träningen för säsongen samlade 8 divor i högsommarvärmen. Men det var inte vilka divor som helst. 200-serierna stod som spön i backen. Det var 247, 246 osv. Den som slog under 200 blev utbuad. Alla ombedes konservera formen till seriestarten eller kanske till Bowlingbonden, stortävlingen i Rättvik, som drar igång i dagarna.


Nisse försvann

Nisse, den gamle trotjänaren på Kyna Summer Resort, försvann under gårdagen. Hans bäste vän Balotelli genomsökte omgivningen kvadratmeter efter kvadratmeter. När han var beredd att inkalla Milans medlemmar till skallgång, fick han upp ett spår rakt ner i Ösjön. Nisse hade gått ner sig i sjön och blivit kvar där. Balotelli fick upp honom raskt och startade upplivningsförsöken, men det är svårt väcka upp en robot. Det tog en hel dag att få honom att visa några livstecken. ”Tack gode Gud! Jag trodde att det var klippt”, sa Balotelli, när han ömt bar honom tillbaka till hans lilla hus. Han ska få vila ut där under en vecka åtminstone. Under tiden har den stora motorgräsklipparen fått träda i tjänst. Den lär dock bli tyngre att bärga. Klubbens årsmöte kommer att genomföras på platsen precis som om ingenting har hänt, trots den gräsliga historien.


Verkligt nära

Det blev en spännande tillställning när finalen i Dala-Touren genomfördes på San Siro. Raiola fick en kanonstart. Hon var på väg mot slutloopen, men fick soppatorsk i den sista serien med upprepade genomskärare och missade loopspelet med 13 pinnar. Hon blev preliminärt 10:a, endast 13 käglor fråm 8:e man. Gattuso spurtade bra och tog sig upp till 11:e plats, 10 pinnar efter Raiola.


21 procent

Söndagsnöjet är fixat. Vi stöttar naturligtvis våra 5 gladiatorer, som spelar final i Dala-Touren på San Siro kl 10.00 på söndag. Tänka sig att 5 av 24 finalister kommer från Milan. Hela 21 % av startfältet. Alla spelar först 6 serier. De 8 bästa inkl handicap går vidare till två loopar med 4 spelare i varje. En i taget slås ut och till slut får loopsegrarna mötas i en direkt final. Våra favoriter är Mazzola, Raiola, Gattuso, Llorente och Nordahl utan inbördes ordning. Let´s dance!


Bowlingbonden

Ni har väl inte missat stortävlingen Bowlingbonden i Rättvik. Det är en tävling med 50.000 kr i prissumma. Den spelas med personligt handicap, vilket gör att alla har chansen. Närmare information i hallen.

image001


Sponsorer

Klot mm.

Klotborrare: Anders Hermansson, Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Senaste kommentarerna
 • Liedholm on Grattis Djurgårdare!Min 50 års present vajade fint i vinden :)
 • Ingvar on Den hemska akademinJag nominerar härmed Bacchus som ju har många bakslag.
 • Liedholm on Baresi vann två heatJag får vara glad att jag efter 4 serier med skömsnössan på endast var ca 10 pinnar från att slå...
 • Liedholm on Speedbowl söndagDet går inte så fort. Ganska sakta faktisk. Att komma på att jag börjar 21. Så om vi skyndar oss...
 • Liedholm on Vinst för V75, förlust för U67Hon trodde hon skulle få sluta tyll hösten. Men icke. Vi ska reta henne till vansinne. Upp i A- laget!...
Mobilanpassad meny