Information

All info angående avgifter mm finns om ni klickar på KLUBBEN i menyn.

BORRBUSSEN
Den 26/9 får vi besök i hallen av Peter med borrbussen! Anmälningslista finns i hallen. Passa på att uppdatera klotväskan inför kommande säsong!
Scoring online
T8

Lördag 22/9 kl. 13.20
BK Milan - BK Stöten F2

- Baresi
- Gattuso
- Donadoni
- Torres
- Kaka
- Gullit
- Oscar
- Balotelli

U-67

Söndag 23/9 kl 10.00
BK Milan B - BK 66 B

- Totti
- Honda
- Llorente
- Nordahl

V-75

Söndag 23/9 kl 11.40
BK Milan C - BK 66 B

- Costacurta
- Gren
- Nesta
- Bacchus

Logga in
Ej inloggade:1 Gäst
Inloggad:

Nya administratörer

Vid varje hemmamatch måste vi ha en administratör, som registrerar in resultaten till Sv Bowlingförbundet i vår dator i hallen. Vi har 6 utbildade, nämligen Pirlo, Oscar, Liedholm, Maldini, Torres och Kakà. Det är inte tillräckligt, har det visat sig. Nu pågår utbildning av ytterligare 2. Det är Nordahl och Nesta, som hugger in. Välkomna i gänget!


Nya chanser för SPF-arna i Milan m.fl.

Den populära ”extratävlingen” som ingår i den vanliga SPF tävlingen i Chrille arena hålls även denna fredag kl. 10.00. Ta tillfället att vinna 12 exklusiva golfbollar eller kaffepaket! Alla kan vinna! Vinner man inte själv så vinner ganska säkert någon man känner. Kämpa på!


God anslutning

Kvällens matchförberedande träning samlade 22 deltagare + tränare + 2 supporters, Kiara och Kelvin. Strålande! Gattuso satte en sjuling, van Basten gjorde sin träningspremiär och en brunbränd Baggio kom direkt inflygande från Grekland. Mycket pekar uppåt nu efter den trevande ligapremiären.


Unika ungdomar

Vid söndagens U 67-match i Ludvika inträffade det tämligen unika att två delmatcher slutade oavgjorda. Det var Llorente och Mazzola, som lyckades spela remi med sina motspelare. Det riktigt unika var att det inträffade i samma serie, som slutade 3-0 till oss. Som om detta inte var nog. När man summerade kägelpoängen totalt, så blev de också lika, 2310 mot 2310, men det betyder ju inget nuförtiden. Skärp er ungdomar, det är inte schack vi spelar!


V65:s söndagsmatcher!

Vi åkte glada i hågen till Ludvika där vi vann med 11-7 i en jämn tillställning. Sedan for vi till Borlänge och fick oss en överhalning med 13-7.


Missräkning

A-laget blev en missräkning vid dagens turné till Borlänge. Nog hade vi väntat oss en och annan poäng, men vi kunde inte lista ut hur de svårspelade banorna skulle angripas. Endast Oscar stod att känna igen med sina två gånger 674 och i viss mån Balotelli, som fixade dagens enda sjuhundring med sina 729 i den andra matchen, trots ryggont. Matcherna slutade 8-12 resp 4-15. Efter matchernas slut vidtog missräkning. Det visar sig att missarna är otaliga. Räkningen pågår fortfarande och vi väntas inte ha något slutligt resultat förrän om ca en vecka.


Rapport från en Moraresa

Besöket i Moraparken börjades med kaffe och Zorns kanelbulle. Tydligen inte stimulerande nog för stordåd. V75 (Milan C) nådde alltså inga höjder precis. Det blev en vinst och en förlust, dock utan toppsiffror. Första matchen mot Karma B vanns med 8-12 efter ”periodsiffrorna” 3-2, 2-3, 2-3 och 1-4. Högsta poängen fick Gabriel med 626. Bacchus fick 623 och Costacurta 615. Bacchus tog med lite tur 4 banpoäng och de övriga fick 2 var. Totalpoängen blev 2431.

I nästa match mot Karma C hade hemmalaget toppat med ”SanSiroKalle” som tog 4 banpoäng och anförde laget till komfortabel seger med 14-6. Nu hade det nog inte räckt ens med dubbla Zornbullar för V75 vinst. Matchen började dock bra med 2-3 men sedan blev det mest Karma som bl.a. fick 5-0 i en serie. Bäst i V75 blev återigen Gabriel med 640 följd av Nesta 618 och Bacchus 603. Totalpoängen blev 2403.

Sammanfattningsvis blev det en fin Moraresa med bra väder, bra chaufför, bra mottagande, trevliga matcher och bra publik.


Rapport från en skurhink

Månadens hjältar i Milans städmanskap är Gattuso och Liedholm (hans andra månad). Nu har Honda tjatat till sig november, men han önskar två kompisar. Frågan är om han har några?


Sponsorer


Klot mm.

Klotborrare: Anders Hermansson, Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Senaste kommentarerna
  • Llorente on Vi har, snart, ett resultat.Utdelningen på Keno blev 75kr så 8 kr till BL Milans intressenter.
  • Liedholm on Rapport från en skurhinkJag raderade Oscar. Endast Gattuso och Liedholm som sliter med snabeldraken och slåss om skurhinken!
  • Ingvar on Tips till Faluns SPF-bowlare Viss framgång för Milanspelare. Nordahl var på vippen att vinna 12 st fina golfbollar men föll på målsnöret. Bacchus gick...
  • Leif Ohlsson on SäsongsbästaVår första bil, Volvo Pv 56. Första semestern 68 till Timmernabben söder om Mönsterås, dåliga bromsar och dåligt fungerande torkare,ungarna...
  • Liedholm on Ett fall framåt
Mobilanpassad meny