T-8

Lördag 26/1

Kl. 10.00    BK Granen F1 – BK Milan

Kl. 11.40     BK Granen F2 – BK Milan

_

_

_

_

_

_

_

_

 

U-67

Söndag 20/1 kl. 10.00

BK Milan B – BK Karma B

Liedholm

Baresi

Raiola

Nordahl

Adm: Nordahl

V-75

Söndag 20/1 kl 11.40

BK Milan C – BK Karma B

Costacurta

Mazzola           (ändring)

Nesta

Gabriel               (ändring)

 

Adm: Torres

 

 

 

Scoring online

OBS! Falu Bowling fungerar i en dator. EJ i telefonen. Dom har beslutat att inte betala för tjänsten.

Scoring online
Logga in
Ej inloggade:1 Gäst
Inloggad:

Harrisburg

Tage Danielsson lärde oss att det som hände i Harrisburg för många år sedan var ytterst osannolikt och att det sannolikt inte skulle inträffa igen, åtminstone inte i Harrisburg. Att en bowlingmatch slutar 10-9 är högst osannolikt, kanske 1 på 100. Att en klubb spelar tre matcher samma helg och vinner samtliga med 10-9 är så extremt osannolikt att det absolut inte kan inträffa, trodde man, men nu har det hänt. Publiken trodde inte sina ögon när både U 67- och V 75-lagen vann mot Karma B med 10-9. Detta som uppföljare till A-lagets 10-9 seger på lördagen. Båda reservmatcherna avgjordes till vår förmån i den sista självande rutan. Nordahl fick ta på sig hjälterollen bland ungdomarna efter att ha klarat ett svårt ”hål” i sitt sista slag. Bland veteranerna var det Nesta, som satte en trippel i ruta 9-10 och vände sin match i matchen. Nästan alla klarade gubbpari denna dag med Gabriel i topp på 670. Han följdes av Liedholm 658, Baresi 643, Nordahl 638, Costacurta 624, Raiola 617 och Mazzola 610.


David och Goliat

Vid dagens uppladdning inför mötet med serieledarna Zenit utgick coachen från bibeltexten om David och Goliat. Alla spelarna stegade sedan ut på banorna för att spela David, vilket är mycket mer vinstgivande än att spela Allan. Vi hamnade i underläge med 4-5 och 6-8. Betinget inför den sista serien var 4-1. Då undrade Honda om det gjorde något om det blev 5-0. Det blev infernaliskt spännande. När det återstod endast ett enda slag i matchen stegade Junior, som för dagen spelade i äckligt gröna kortbyxor, upp för att avgöra. Om han skulle slå ner 7 käglor skulle vi förlora matchen med 9-10, vid 8 nedslagna käglor skulle det bli oavgjort 9-9 och vid 9 käglor vinst med 10-9. Det är bara i sporten bowling, som man kan få uppleva sådan dramatik. Lillpojken slår ner 9 käglor och vilt jubel uppstår. Andra hjältar denna dag var Gullit med 794, Honda 749, Donadoni 732 och Gattuso 702. De båda sistnämnda är ett väl samstämt tandempar, som levererade 3 värdefulla banpoäng. Vid kommande helgs bortamatcher i Hedemora, då vi bl a möter ett damlag, kommer coachen att predika med utgångspunkt från bibeltexten om Sodom och Gomorra.


Tips

Hej! Här är veckans rader! V75 är 1 andel av 11. Stryktipset är ett matematiskt system! Håll tummarna!!


Nordahl blir talman

Vår statistikchef Nordahl önskar bli omtitlad från statistikchef till talman. Han hanterar nästan dagligen alla våra medlemmars strajkar, spärrar, missar, banpoäng och hål. D v s stora tal. Därför har styrelsen gått med på att han i fortsättningen benämnes med det respektingivande talman och inte det trista statistikchef. Nordahl firade utnämningen under eftermiddagen med en kopp kaffe och kaka tillsammans med hustrun i talmansrummet (garaget). Huruvida uppdraget även innefattar sondering av möjligheterna till ny regering inför klubbens årsmöte i juni är för dagen oklart.


Landslagsspelare

Det blir superintressant att följa lördagens hemmamatch mot BK Zenit. BK Milan representeras av enbart f d landslagsspelare i fotboll och Zenit kommer med en f d landslagsspelare i bowling. Vilket slår högst? Vinnare är i alla fall publiken, som får se en högklassig underhållning.


Utsträckt tid

Lördag kl 12.00 sätter tipsgeneralen streck för anmälningar till en ny vinstera. Maila till lorenz1950@gmail.com, om du vill delta. Det gäller både gamla och nya deltagare.


Mirakelmannen

Vi har granskat spelprotokollen från söndagens klubbderby för att se om Mazzolas uppvärmningstortyr hade någon som helst verkan. Forskningsresultatet är häpnadsväckande. 38 % av de 8 spelarna slog säsongsbästa. Dom har alltså kämpat och slitit i fem månader för att uppnå sin ”riktiga” nivå. Och nu är dom där. Tack vare Mirakelmannen (Mazzola). Forskningsresultaten visar vidare att det var de tre i särklass äldsta spelarna, som ”överpresterade”, Costacurta, Gabriel och Kakà. Det märkliga är att alla tre spelade som motståndare till Mazzola i matchen. ”Hur kunde du?”, frågade Mazzolas lagkamrater besviket efter matchen. ”Alla milanspelare är mina vänner”, svarade Mirakelmannen.


Kvittodags

Nu är det dags att lämna in City Gross-kvitton igen. Balotelli sitter redo att ta emot era kvitton på träningen den 15/1 eller senast vid träningen den 22/1.


Sponsorer


Klot mm.

Klotborrare: Anders Hermansson, Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Senaste kommentarerna
  • Llorente on TipsJaha ja! Det blev 7 rätt på stryket och 3 rätt på V75? Man undrar om botten är nådd eller...
  • Lena Bark on Gullit återDunkur knivur
  • Liedholm on Gullit återEngin stjörnur. Aðeins skilnaður.
  • Llorente on TipsDet blev ingen utdelning på tipset då vi bara hade 7 rätt. Lottot gav 25kr tillbaka och Kenot gav 35kr...
  • Llorente on TipsResultatet på stryktipset blev 6 rätt. Vad kan man säga om jul o nyårsspelet annat än att botten slog toppen...