T8

Lördag 24/11 kl. 11.40

BK Milan – BK Granen F2

_

_

_

_

_

_

_

_

 

U-67

Söndag 25/11 kl. 11.40

BK Milan B – BK Granen B

_

_

_

_

V-75

Söndag 25/11 kl. 10.00

Bk Milan C – BK Granen B

_

_

_

_

Scoring online

181025 – ALLA länkar uppdaterade IGEN. Få se hur länge det fungerar denna gång.

OBS! Falu Bowling fungerar i en dator. EJ i telefonen. Dom har beslutat att inte betala för tjänsten.

Scoring online
Ej inloggade:54 Guests
Inloggad: Håkan Söderkvist
Logga in

Jämn men ändå ojämn match

När BK Milans båda reservlag möttes i prestigematch blev det så att ungdomlig glöd vann över ålder och erfarenhet. Matchen var jämn men oaktat detta blev resultatet ganska ojämnt. U 67 vann med 13–6 trots att V 75 tog ung hjälp med god tåga i de två första serierna. V 75 (C-laget) hade inte precis tur med banpoängen utan förlorade ibland knappt. Men det gäller ju att som U 67 (B-laget) ta poängen där det behövs. Att matchen var jämnare än vad siffrorna visar belyses klart av att totalpoängen blev 2560–2552.

Dagens man var utan tvekan Nordahl som gick fram som en slåttermaskin och mejade ner allt motstånd. Han tog 4 banpoäng och nådde fina 666. Gabriel startade i mästarstil, höll inte riktigt hela vägen men fick ihop helt godkända 653 och 2 banpoäng. Oscar tog 3 banpoäng, Llorente 2 liksom Mazzola. Hel utan banpoäng blev Bacchus och Gren, i Grens fall ganska oturligt efter bra spel som räckte till 641. ”Gamlingarna” i V 75 har nu bara att komma igen och visa att ”gammal ändå är äldst”.


Klar seger i Hofors

Vi drog till Hofors och alla visste att dom banorna inte är att leka med. Efter två omgångar var det helt jämnt, 5-5. Halvknackigt spel på många håll, men sedan hade vi på något sätt kommit underfund om underlaget och BK Milan seglade ifrån med två 4-1:or till en bekväm seger med 13-7. Bäst i Milan inte oväntat van Basten med för honom beskedliga 785. Men en trevlig match där alla milaneser tog banpoäng och vi drog hem över Ryggen efter en femstjärnig laginsats!


Nu är vi något på spåret?


ELITKLASS vid årets KM

Grattis nya klubbmästaren Marcus med toppresultat i elitklass.

Marcus vann med resultatet 1452, 242 i snitt,resultat som matchar Sverige-eliten.

Nya klubbrekord för 3,4, 5 och 6 serier.

Mikael 2:a på utmärkta 1301 och Axel 3:a på 1176.

 


120-200

Redaktionschefen låg mellan 120 och 200 igår kväll. Ungefär som vanligt. Men nu snackar vi hastighet. ToR Fjollträsk. Rätt tid både dit och hem.

Nu, väl hemma i soffan så hade det ramlat in en massa bilder och filmer från KM. Tack Hans. Håll till godo. Håkan kommer med resultat inom kort.


Tänk vad rätt han fick!

Ramlade över ett inlägg från Juni där Junior lovade att det inte skulle regna i sommar.


Liedholm på spåret…

Vart är jag på väg… utbrast vår lokförare Liedholm under kvällens träning, i frustration över att hans klot inte gick som tåget, rullande som på räls. Han provade t.o.m. att mentalt förflytta sig till sitt jobb, i hytten med dödmansgreppet. Det var inget lyckat drag då han mot slutet av träningen fattade klotet med samma grepp. Eftersom det är viktigt att han på jobbet passerar medans bommarna är nere skyndade han sig att kasta sitt klot också under samma premisser. Resultatet är nu synligt på bana 7 i San Siro.  Begreppet att ”slå en sjua” har nu fått en ny innebörd då bommen på banan nu har formen av en horisontell parabel. Säkerhetschefen blev åsyna vittne till urspårningen, och var inte sen att kalla Liedholm till förhör, då han på sannolika skäl kan misstänkas för vårdslöshet i panik. Men p.g.a. den senare kommer han att undgå straff, och i stället erbjudas terapi i form av avfettande persedelvård, i hopp om att hans klot bättre ska låta sig styras vid kommande evenemang. Säkerhetschefen har nedlagt stor energi på att hantera ärendet, som nu är avskrivet. Något handikapp har inte uppstått, och kommer heller inte att utdelas.


Två nya klubbrekord

Det slogs två nya präktiga klubbrekord vid lördagens tävlingar på San Siro. På 5 serier slog van Basten 1148. Det förra rekordet löd på 1128. På 6 serier gjorde samme man 1373, vilket överträffade det gamla rekordet med 28 pinnar. Han kan nog bli lite av en favorit på KM, unga pojken. Han innehade själv de tidigare rekorden.


Sponsorer


Klot mm.

Klotborrare: Anders Hermansson, Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Senaste kommentarerna
  • Llorente on Nu är vi något på spåret?Det såg ut som att vi var något på spåret men vi spårade ur någonstans i närheten av ”Bosporen” och...
  • Sportchefen on ELITKLASS vid årets KMStolt, glad och tacksam!
  • Liedholm on ELITKLASS vid årets KMGRATTIS. Vilka stjärnor vi har. Förlåt! DIVOR :D
  • Liedholm on Liedholm på spåret…Jag skyller som vanligt på spårfel! (händer då och då även på jobbet)
  • Liedholm on PROBLEMFelkoder vid inloggningsrutan är lite hjälp åt mig. Mer kod att felsöka. Kommer att försvinna endera dagen. (...plugins/sidebar-login/includes/class-sidebar-login-widget.php on line...