5årsdagen
T-8

Lördag 30/3

10.00  BK Milan – BK Rättvik F1

• Oscar

• Junior

• Balotelli

• Gullit

• Gattuso

• van Basten

• Liedholm

• Torres

Resurs: Kakà

U-67

Söndag 31/3

10.00 BK Skinnarna B – BK Milan B

15.00 BK Rättvik B – BK Milan B

• Castello

• Nordahl (Malung)/Totti (Rättv)

• Llorente

• Honda

Samling San Siro kl 7.30

V-75

Söndag 31/3

10.00 Sandviken AIK B – BK Milan C

13.10 BK 66 B – BK Milan C

• Bacchus

• Costacurta

• Laudrup

• Gabriel

Samling San Siro kl 8.30

Scoring online
Logga in
Ej inloggade:6 Guests
Inloggad: Sportchefen, Redaktionschefen

Skärpning!

Intresset för vårt 5-årsjubileum är stort. På förekommen anledning vill vi dock meddela att det under högtidsmiddagen är absolut förbjudet att göra en ”Eskil”. Vad det innebär har klart redogjorts för i media. Det kommer också att vara förbjudet att göra en ”Nuder”. Den har dock ännu inte klart definierats, men vi förbjuder den också för säkerhets skull. Välkommen till din bästa fest någonsin! Vi är medvetna om att det kanske bor en liten ”Eskil” i dom flesta av oss, men vid det här tillfället lämnar vi honom hemma.


Träningstider

Kom ihåg att ändra i Din profil. Markera vilken tid du ska träna. Ev. behöver du bara ändra datum.

Man kan nog inte vara nog övertydlig. Inga namn 😉 Men personen i fråga är tydligen inte ensam.

På sidan Träningstider går det INTE att redigera.

Ändringar görs efter att klickat på MIN PROFIL uppe i menyn!


Problem med Menyn i mobilen?

Nu finns det en liten mobilvänlig rullgardinsmeny här till höger >>>


DM i Rättvik

Individuella DM för damer och herrar spelas nu till helgen i Rättvik. Ev finalspel den 14 april, som tyvärr sammanfaller med hemmamatcher för våra reservlag. Närmare uppgifter kan erhållas på affisch i hallen eller på nätet Dalarnas Bowlingförbund.


Suveränen van Basten

Van Basten slog till ännu en gång. Vid den sista deltävlingen i Dala-Touren i Malung drämde han till med 1361 rent. Det betyder 227 i snitt per serie. Det är sånt som vi andra bara drömmer om. Han segrade och tog också 1:a platsen totalt. Nu väntar finalspel den 13 april. Dit tog sig också Nesta på 12:e plats. Redan nu på lördag den 23 mars har vi chans att få ytterligare finalister. Då spelas semifinal i Borlänge. Dit har 32 spelare kvalificerat sig och dom ska slåss om 8 finalplatser. Vi har 4 milaneser med. Kl 10 startar Mazzola, Honda och Raiola och kl 13 går Gattuso in.


Tips

Hej! Här är veckans reducerade system med 12-rättsgaranti om alla tecken är med i rätta raden och med lite tur kan vi ha en rad med 13 också!


Tungt läkarbesked

Jag stämde träff med min avlägsne vän läkaren, på San Siro, över en bit mat och en efterföljande serie. Jag ville ha en diagnos, med anledning av att jag sänkt snittet från 190 till 160 på 25 år. Jag förbjöd honom samtidigt att använda ordet ”åldersbetingat”. Det har jag hört till leda på vårdcentralen. ”Du förstår”, sa läkaren, ”fr o m 50 års ålder börjar kroppen långsamt vittra ner, du får mindre muskler, sämre leder, sämre balans, sämre koncentrationsförmåga och sämre lukt”. ”Ja, men jag har fått mycket bättre kamrater”, genmälde jag. ”Njut av det du, men det har endast marginell betydelse för dina resultat”. Han slog mig med 163-160. ”Du betalar kalaset”, sa han och jäktade iväg. Dessa stackars fattiga stafettläkare, tänkte jag.

Jag var totalt nere. Jag packade två av mina tre klotväskor fulla med klot och hasade mig ner till Faluån. Mitt på gångbron lyfte jag upp väskorna på broräcket och beredde mig på att putta ner dom i ån. Då gled bowlinglegenden Gunnar Näslund ut på den närliggande balkongen och skrek ”Hoppa då!” Jag sa åt honom att gå in och lägga sig. Tankarna virvlade runt i mitt huvud likt en Llorentestrajk. Jag tänkte på hur oerhört mycket skruv det fanns kvar i kloten. Dom kommer att skruva sig ner till sjön Tisken. Om 20 år beslutar dom äntligen att rena Tisken. Då upptäcker man, bland bottensediment och tungmetaller från gruvbrytningen ända sedan 1200-talet, 4 st bowlingklot. En världssensation. Man drar snabbt slutsatsen att bowlingen uppfanns i Sverige redan på 1200-talet.

Jag skulle just utdela den grymma putten av väskorna ner i det mörka djupet, när den glade bowlingtränaren, som var ute på sin kvällspromenad, närmade sig och hojtade, ”Tjena, ska du hänga med till Åland och dansa tango med en tant?” ”Självfallet”, svarade jag på kungligt maner och plockade generat ner väskorna från broräcket. Jag vandrade hem genom staden likt Stig-Helmer med en gnisslande hjulväska och en blytung väska över axeln. Tog hissen upp till lägenheten på 6:e våningen och öppnade dörren. ”Ut”, skrek min sambo, ”dra inte in det där skräpet i den nystädade lägenheten!” Hon slog igen dörren framför näsan på mig, som bara en uppretad kvinna kan göra.

Jag var på nytt på väg in i en svacka. Jag tittade på hissen och tänkte. Den där används procentuellt väldigt lite. Jag placerar mina två väskor i hissen. Där kan dom få fortsätta sitt liv, farande upp och ner, precis som formen hos milanspelarna. Nästa morgon satt det ett stort rött anslag på väggen i hissen, ”Tag genast bort väskorna ur hissen, annars skickar vi dom på soptippen!” Jag gick in och hämtade en gul post-it-lapp, placerade den på anslaget och skrev ”TACK!”


Påminnelse hallavgift

En påminnelse till er som redan har inköpt, eller tänker skaffa er, månadskort eller dagkort. För att ha möjligheten till dessa förmåner måste man erlägga en hallavgift på 200 kr. Den avser kalenderår. Avgiften på 200 kr inbetalas till BK Milans bg 545-0838. Kom ihåg att ange namn. Hittills har 4 medlemmar erlagt avgiften.


Extra meny. Mobilvänlig

SPEEDBOWL

27/4 klockan 10:00 & ev. 12:00

Intresseanmälan finns nu under ”Anmälningslistor” uppe i menyn.

Sponsorer


Klot mm.

Klotborrare: Anders Hermansson, Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Senaste kommentarerna
  • Gunnel Liljeholm on Problem med Menyn i mobilen?Bravo ❣️
  • Llorente on TipsUtfallet blev 2 11:or som gav 21kr st=42kr. Det var 12 rätt i mallen så 12-rättsgarantin stämmer ju och med...
  • Säkerhetschefen on VåreldJag välsignar evenemanget under förutsättning att vapnen, luftdito så klart, laddas med vakuum och lösa skott. Käglor får fällas med...
  • Liedholm on VårkalenderUK är välkommen på tårta 23/3. :D