AVGIFTER

Nu är det dags igen. Senast 31/8.
Medlem: 300:-
Licens: 300:-
Ligaspelsavgift för hösten: 900:-

Stödmedlem: 200:-

Mer information i menyn - KLUBBEN

Information

All info angåendeavgifter mm finns om ni klickar på KLUBBEN i menyn.

Res: Går in när spelare självmant vill kliva av. Ex. vid skada.
Adm: Sköter rapportering av match till Bits.

Scoring online
T8

Söndag 16/9 10:00 & 11:40
Till BK Mas f & BK Zenit.

-
-
-
-
-
-
-
-

Res:

U-67

Söndag 16/9. Kl 10:00 & 13:40
Till BK Wege B & BK Zenit B

-
-
-
-

V-75

Söndag 16/9 kl. 10:00 & 11:40
Till BK Karma B & BK Karma C

-
-
-
-

Logga in
Ej inloggade:2 Guests
Inloggad:
SOMMARTOPPEN

1 - Junior 247
2 - Baresi 246
3 - Donadoni 242
4 - Gren 237
5 - Balotelli 232
6 - Baggio 224
7 - Kakà 223
7 - Gattuso 223
9 - Bacchus 222
9 - Raiola 222
9 - Mazzola 222
12 - Maldini 214
13 - Roberto 211
13 - Torres 211
15 - Nordahl 195
16 - Gabriel 193
17 - Marta 192

Säsongsbästa

Säsongsbästa. 16 spelare på kvällens träning. Nu börjar det verkligen likna något. Knappt fyra veckor till seriepremiären. Längtan efter mina kära klubbkamrater är oändligt svår. Jag packar direkt och reser hem i morgon. Man kan ju inte förslösa sin ungdom här nere längre, trots att Kungen tittade ner på stan i lördags i sin Volvo PV av 1946 års modell. Men han blir lätt lite tjatig. Bilen var glänsande.


Städpatrull sökes

Nu har vi snart september och städansvaret för omklädningsrummen. Juli månad sköttes förtjänstfullt av Marta och Roberto. Nu söker vi en städpatrull på tre personer för september. Välkommen med din intresseanmälan till mats.hh@telia.com.


Alle man på däck

Vi får nog räkna med rusning till tisdagens träning. Det är den fjärde sista träningen före seriestarten och då gäller det att visa upp sig för UK-chefen. Att visa alla sommarens nyförvärvade muskler och reparerade skador. Det nyligen genomförda fystestet på samtliga spelare gav ett blandat resultat. Den i särklass bäste var Mazzola, som tydligen tränat intensivt både fysträning och teknik under sommaren. Det ska bli intressant att följa hans fortsatta utveckling. Inget ont sagt om övriga lirare. Dom är också viktiga, om än något överviktiga, trots sommarens grillförbud.


Flytten en flop

Den tillfälliga flytten av klubblokalen/kansliet under fyra sommarmånader till Öland blev ingen succé. Inte en enda medlem har besökt kansliet under sommaren. ”Det är en svår missräkning”, säger klubbens ordförande, ”eftersom vi hade bullat upp med diverse godsaker och haft öppet i princip dygnet runt. Vi tvingas nu tyvärr att varsla en av våra två anställda, men hon tar det säkert som en man.”


Kvittodags

Dags att lämna in kvittona från City Gross igen. Bertil tar hand om det hela i vanlig ordning. Lämna kvittona till honom nu på tisdag den 21 augusti, eller absolut senast den 28 augusti. Kvittohögen ska vara summerad. Om Bertil inte finns på plats, så kan du lämna kvittona till annan trovärdig klubbkamrat, var man nu ska finna en sådan.


Raiola skadad

Raiola har skadat höger hand under sommaren och tvingas avstå träning under den närmaste tiden framöver. Vi hoppas att hon kan bli klar till seriestarten. Sedan tidigare har vi ju också de andra stjärnorna, Ronaldinho och van Basten, skadade. Rekryteringsgruppen ligger i beredskap, liksom klubbläkaren.


Duplantis-effekten

Något har hänt. Vid kvällens träning syntes det tydligt, att spelarna hade tagit till sig Duplantis amerikanska inställning till sin idrott. Även om inte strajkarna stod som spön i backen, så duggade dom i alla fall tätt. Både UK-chef Torres och tränare Junior njöt av det dom fick se.


Träningslista

Följande träningslista är inlämnad till hallen. Anders, Bengt, Bertil, Bo, Calle, Gunnel. Göran, Hans, Håkan, Ingvar, Jonas, Kari, Kent, Leif, Lena, Marianne, Mats, Mikael, Stefan, Sten, Thomas N, Tomas Li och Tomas Lo. Ej med på träningslistan t v är Marcus, Oscar, Rune och Svenne. Hör av er om något skulle vara missuppfattat, så kan vi göra korrigeringar. Vi har f n 22 spelare redo för ligaspelet (föreg år 26). 4 spelare vill ha licens utan att spela liga (föreg år 1). För att säkerställa att vi alltid ska kunna ställa upp med fulla lag, måste truppen kompletteras något. Förhandlingar pågår.


Sponsorer

Klot mm.

Klotborrare: Anders Hermansson, Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Senaste kommentarerna
  • Leif Ohlsson on SäsongsbästaVår första bil, Volvo Pv 56. Första semestern 68 till Timmernabben söder om Mönsterås, dåliga bromsar och dåligt fungerande torkare,ungarna...
  • Liedholm on Ett fall framåt
  • Sportchefen on Statusen gällande RonaldinhoTack för att du är på hugget, trots allt som hänt. Vi ser fram mot ditt stöd under din rehabiliteringsperiod,...
  • Liedholm on Femmans tabellVaknade av att frun låg å skrattade i sängen. Du är omnämnd på hemsidan. Jag försökte tänka till lite och...
  • Llorente on Otroligt men santHIO - låter lite ihåligt men som jag förstått så är likheten inom bowlingen slående KIR - Klotet i Rännan?...
Mobilanpassad meny