KM

Anmälning görs under ANMÄLNINGSLISTOR uppe i menyn.

 

Scoring online
T8

Lördag 20/10

12.00  BK Rättvik F2-BK Milan
13.40  BK Rättvik F1-BK Milan

– Gattuso
– Torres (bil)
– Gullit
– Balotelli (bil)
– Junior (egen bil)
– Totti (egen bil)
– Liedholm
– van Basten (egen bil)

Resurs: Kaka
Samling 10.45 vid San Siro

U-67

Söndag 21/10  (Mora)

10.00  BK Karma B – BK Milan B
11.40  BK Karma C – BK Milan B

– Castello
– Llorente
– Mazzola
– Honda (bil)

Samling San Siro kl 8.15

V-75

Söndag 21/10

10.00 BK WeGe B – BK Milan C  (Ludvika)
13.20 BK Zenit B – BK Milan C   (Borlänge)

– Kaka
– Gabriel (bil)
– Oscar
– Gren

Samling San Siro kl 8.30

Logga in
Ej inloggade:3 Guests
Inloggad:
Information

All info angående avgifter mm finns om ni klickar på KLUBBEN i menyn.

Tips

Veckans försök.


Samarbetsavtal

BK Milan har ingått ett samarbetsavtal med BK Skinnarna från Malung. Under den föregående säsongen hade vi ett liknande avtal med Falu BK. Detta utgick vid halvårsskiftet. Tankarna med ett samarbetsavtal är att klubbarna ska kunna hjälpa varandra vid eventuell tillfällig spelarbrist. Dessutom kan duktiga spelare ges chansen att vid lämpliga tillfällen få pröva på ligaspel på högre nivå.


16 milanspelare

Inte mindre än 16 milaneser ställde upp i SPF Seniorernas Förbundsmästerskap, som arrangerades på San Siro. Torres stod för den högsta slagningen av alla dalaspelare med 1070. I herrar klass 1 kom Kakà 6:a och Gabriel 7:a. I herrar klass 2 kom Torres 6:a. I herrar klass 3 kom Llorente 8:a och Gattuso 9:a. I herrar klass 4 kom Nesta 4:a och Mazzola 5:a och i damer klass 2 kom Pirlo 5:a. I lagtävlingen kom Torres/Gabriel på en hedrande 5:e plats bland 63 deltagande lag. Så nära medaljer lite varstans. Nu laddar man inför Visby om ett år.


Skåphyran

Nu är det dags för inbetalning av skåphyra igen. Hyresperioden är 1/11-31/10. Vänd er till Kakà, om ni har några funderingar kring nytt skåp, uppsägning av skåp eller byte. Exakta villkor utsändes via mail till samtliga medlemmar endera dagen.


Spärrkungen

Llorente drog iväg till bankomaten för att ta ut vår tipsvinst på 28.000 kr. Han började lite lätt med några uttag på 5.000. Han kom då på att han måste ta ut separata hundralappar också. Irritationen i den långa bakomvarande kön växte. Bankomaten slog då larm. På displayen stod att läsa. ”Du har överskridit maxantalet uttag. Vår övervakningskamera har fångat dig på bild”. Larmet gick till Polisens samordningscentral i Örebro, som meddelade att dom hade närmast tillgängliga patrull i Askersund. Llorente avvek från platsen, från den spärrade automaten och från argsinta medmänniskor. Nu förstår ni säkert varför vi har tvingats byta bank.

Det blev ny dag och Llorente bestämde sig för att swisha andelsvinsten 1.100 kr till ett antal klubbkamrater. Man noterade raskt på bankens huvudkontor att någon försökte tömma ett konto i portioner om 1.100 kr. Efter 4-5 lyckade transaktioner kom meddelandet, ”Du har överskridit reglerna och spärras härmed. Du är också avstängd från swish tills vidare”. Det är jobbigt att bli rik. Llorente får inte använda  sig av vare sig bankkort eller swish längre. Två spärrar på en vecka, men det är väl hans normala bowlingdos.


Milan byter bank

I takt med att allt större tipsvinster strömmar in har vi tvingats vända oss till en ny  bank med större kapacitet och högre serviceanda. Vårt val föll på Bjursås Sparbank, som faktiskt även hanterar kontanter. Vi behåller vårt tidigare bankgirokonto. Den nyvalde kassören Llorente förklarar sig mycket nöjd med förändringen.


Tipset

Då var det dags igen för ett nytt försök att göra oss oberoende av andra inkomster??

 


Nöjd Bacchus

Vi mötte vad vi trodde var en amerikansk skådis i mörka solglasögon på Högtäktsvägen. Det visade sig vara en nyögonopererad Bacchus, som tog sig en rehabiliteringspromenad. Det där med skådis var inte helt fel. Han är ju väl bekant med dylika. Han hade precis noterat att björkarnas bark är vit och inte gul, som han tidigare trott. Dagen före operationen, i tisdags på träningen, noterade Bacchus 6 strajkar i rad. Med den nya linsen lär det bli dubbelt så många. Han får dock göra ett uppehåll på några veckor. Vi önskar klubbens ständige sekreterare god bättring!


Sponsorer


Klot mm.

Klotborrare: Anders Hermansson, Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Senaste kommentarerna
  • Llorente on TipsetResultat från veckans tips blev 1 rad med 11 rätt som gav 18kr tillbaka! Vem skulle trott attGibraltar skulle vinna...
  • Liedholm on Milan byter bankÅkte dit och växlade in mina 1000:-. Kostade 88,52 kronor bara i bensinpengar.
  • Liedholm on Stort grattis Mackan!Även ett litet Grattis till vår kaffekokare och maskinist Kalle. På hans Facebook kan man sänka en slant till hjärt...
  • Ingvar on Inget bråk i MilanakademienKulturprofilen planerade vi att få hallen att lägga på vårt klubbmästerskap. Det är en hal kortprofil som dock numera är...
  • Sportchefen on Inget bråk i MilanakademienVackra ord, men utan Kulturprofilen hade det aldrig gått.
Mobilanpassad meny