5årsdagen
T-8

Lördag 23/2

12.00  BK Stöten F1 – BK Milan

13.40  BK Stöten F2 – BK Milan

• Kakà (match 1) van Basten (match 2)

• Gren

• Gattuso

• Donadoni

• Oscar

• Junior

• Balotelli

• Torres (match 1) Totti (match 2)

Resurs: van Basten (match 1) Kakà (match 2)

U-67

Söndag 24/2

10.00 Sandvikens AIK B – BK Milan B

13.40 BK 66 B – BK Milan B 

 • Honda (bil)
 • Vakant OBS!
 • Mazzola
 • Nesta

Samling San Siro 8,30

V-75

Söndag 24/2

11.00 Falu BK B – BK Milan C

14.40 BK Granen B – BK Milan C

 • • Costacurta
 • • Gabriel
 • • Bacchus
 • • Kakà

Samling Chrille Arena 10.30

Intressefråga

Tempen 2018/19

Visa resultat

Loading ... Loading ...
Scoring online

OBS! Falu Bowling fungerar i en dator. EJ i telefonen. Dom har beslutat att inte betala för tjänsten.

Scoring online
Logga in
Ej inloggade:5 Guests
Inloggad:

Ingen militärkupp

Generalen blev kung. Det låter som en militärkupp i Centralafrika, men det var bara tävlingsgeneralen Gren, som blev kung för en kväll. Han radade upp enbart vackra 200-serier under hela kvällen och landade slutligen på 1070 efter 5 serier. Det ryktas att han värmer upp genom att springa uppför Svärdsjöbacken. En annan som värmde upp ordentligt före träningen var Mazzola, som kom direkt från ett antal mil i Vasaloppsspåret. Resultatet kom också som ett brev på posten, långsamt och rätt så säkert. Har ni märkt hur mycket bättre vi har blivit sedan vi började med uppvärmning?


Stjärnornas krig

Igår inträffade det helt osannolika. Våra tre lysande stjärnor, van Basten, Junior och Gullit, fick samtidigt samma uppställning 1, 2, 4, 10 på banorna 1, 2 och 3. Alla tre var hyperkoncentrerade, när dom skred till verket. Van Basten och Junior floppade ur, men Gullit satte en perfekt spärr, varvid det utbröt ett veritabelt ”vulkanutbrott” bland de imponerade åskådarna. Gullit kan nu titulera sig stjärnornas stjärna. Behandla honom med respekt!


Stor kväll på San Siro

Det var en glädjestrålande Laudrup, som på tisdagskvällen fick dra på sig den eftertraktade milantröjan för första gången. I bakgrunden ses den presumtive lagkamraten Garrincha knäppa händerna i bön om att en gång få stå i samma position som Laudrup. Ni minns väl brassen Garrincha, som snurrade upp det svenska försvaret fullständigt under VM-finalen 1958. Han var kobent på det ena benet och hjulbent på det andra. Det syns också tydligt på bilden.


Ålandsresa

Rättviks pensionärsbowlare inbjuder Faluns pensionärsbowlare att följa med på deras årliga Ålandstur. Dom har ett antal platser lediga i bussen, och hämtar upp oss vid San Siro tisdagen den 2 april på morgonen. Vidare färd mot Stockholm och bowling på Bowlorama i Årsta, där vi också kan äta lunch. Viking Lines Cinderella avgår framåt kvällen mot Åland med dans ombord till Skåningarna. Priset för resan inkl buss, färja, middag ombord och frukost ombord är 549 kr i insides B-hytt dubbelrum. Hemkomst till Falun onsdag kväll. Hittills har ca 10 falubowlare anmält sig, men det finns fler platser kvar. Anmälan till Allan Bergqvist 070-654 77 77.


Min italienske vän ringde

Det var länge sedan han ringde, men i går kväll kom det en signal från vår beskyddare, mångmiljardären och idrottsfanatikern, som inte vill skylta med sitt namn. Han ville ha en förklaring till varför BK Milan vinner alla jämna matcher. Han hade noterat att samtliga våra tre lag har samlat in 20 poäng på 15 matcher och innehar placeringarna 2, 2 och 3. AC Milans herrar ligger bara fyra i serie A och AC Milans damer ligger trea. Mitt svar var solklart. ”Resurs”. Jag förklarade begreppet för honom och berättade hur införandet av resurs skapat trygghet och harmoni i laget. Det har varit avgörande i en hel del matcher till vår fördel. Han blev entusiastisk och tog till sig idéerna. Jag inbjöd honom till vårt jubileum i april. Han bokade flyg direkt. Jag bad honom också att ta med en slant. Han svarade lite undvikande, men lovade i alla fall att ta med några unga väninnor.


Ungdom eller veteran, lika bra

U67 som spelade först slog an dagens tema, 11-9. V75 fullföljde naturligtvis.

Lite synd var det om dagens motståndare BK Wege B. Så nära i två matcher men ändå ingen poäng med hem till Ludvika. De uttryckte dock sin belåtenhet med banorna.

V75s match var otroligt jämn och spännande och allt hängde till slut på de absolut sista rutorna. Flera poäng avgjordes dessutom med endast 2-3 käglors marginal. Inga direkt spektakulära resultat uppnåddes men alla V75or var klart över 600 med Nesta som bäst med 664. Bacchus visade att det som gäller är att vinna sina matcher. Han var trots lägst poäng den enda som tog tre vinster. De övriga nöjde sig med två var. Totalpoängen blev någorlunda goda 2584.

Matchen följdes från den nymöblerade läktaren av bl.a. Sportchef och UK. Naturligtvis nöjda med reservlagens vinster men de hittade kanske inte någon A-lagsaspirant denna gång. Men det kommer ju fler gånger.


Släkten är bäst

Vi noterade vid A-lagsmatchen igår att dom som hade papporna med sig spelade bäst. När ungdomarna idag äntrade scenen hade våra yngsta (51 minus) tagit med fruar och barn. Och vad hände? Jo, yngstingen Baresi var bäst med 737 före nästyngstingen Liedholm på 698. Den sistnämnde började i stor stil med en ”bingo” innan publiken riktigt hade sjunkit ner i skinnsofforna. Nordahl kompletterade bra med 686. 780 i första serien på 4 man är inte fy skam. Antagligen klubbrekord siade Bacchus. Segersiffrorna stannade vid 11-9, ett ganska vanligt resultat, när det gäller Milan.


A-lag mot F-lag 26 feb

Vi kör en vänskaps-/testmatch tisdagen 26 feb. start kl.17.00 mellan A-laget och det eventuella framtida F-laget.

UK vill veta vilka som är tillgängliga för uttagning till lagen, så kan du inte, var vänlig och skriv in dig på ”upptagen 26 feb”.

Dom som inte blir uttagna tränar som vanligt.


Sponsorer


Klot mm.

Klotborrare: Anders Hermansson, Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Senaste kommentarerna
 • Llorente on TipsUtfallet på tipset blev 1 tolva som gav 118kr medan Harry hade en sämre dagsform och bara orkade få ihop...
 • Llorente on TipsUtfallet på Lotto 0kr o på tipset 1 rad med 10 rätt som gav 17kr tillbaka! Det var det!
 • Llorente on TipsUtfallet på stryktipset blev 2 st 10:or ’a 56kr=112kr och Keno gav 20kr tillbaka! Det är ju alltid något som...
 • Liedholm on Van Basten i toppDom är snabba i Rättvik. IT ansvarig fick resultaten redan vid 18- tiden. Glömde dock av att lägga ut dom...
 • Säkerhetschefen on RäkneexempelÄr det "klubbens underbara resa" som kallas Antikrundan???