Sommartoppen

9 maj till och med 20 augusti.

1. Baresi 256

2. Laudrup 238

3. Gattuso 231

4. Torres 225

5. Nesta 222

6. Gren 219

7. Balotelli 217

8. Nordahl 215

Costacurta 215

10. Bacchus 213

11. Mazzola 212

12. Maldini 209

13. Baggio 208

14. Honda 205

15. Llorente 203

16. Castello 199

17. Kakà 197

18. Oscar 192

Liedholm 192

19. Gabriel 190

 

Pirlo was here…

 

Scoring online
Logga in
Ej inloggade:15 Guests
Inloggad:

Chockhöjning

Bacchus utnämndes ju vi årsmötet till årets bowlare med anledning av att han hade höjt snittet mest av alla under den gångna säsongen. Men han nöjer sig inte med det. Vid dagens träning visade han han har ännu större saker på gång. Över sina 6 serier snittade han 188. Vad ska det då inte bli till seriestarten? Bacchus is back in business.


4-manna reserv

Det är nu klart att reservlagsserien 4-manna kommer att omfatta endast 5 lag. Det är Karma B, Rättvik B, Zenit B, Mas B och Milan B. Lagen kommer att mötas inbördes 5 gånger. Det innebär totalt 20 matcher under säsongen. En preliminär lottning ligger ute på swebowl.se, men bry er inte om den. Den kommer att ersättas av en helt ny modell i mitten av nästa vecka.


En smal sak

Vi är mitt inne i en serieomläggning. Hela seriepyramiden ska smalnas av. Antalet lag i div 1 och div 2 ska minskas. Med längre resor som följd. Ca 75 div 2-lag kommer att tryckas ner i div 3. Det betyder att klasskillnaderna i div 3-grupperna blir ännu större. På sina håll i Sverige finns det kanske underlag för div 4-serier. Det är för dagen oklart.

Vad innebär detta för Milan? Jo, vi går nu in i ett övergångsår med ett enda streck i tabellen. Gruppsegrarna får kvala till div 2. Inget lag går direkt upp. Säsongen 2020-2021 kommer vi att spela i en div 3-serie omfattande 12 lag, varav flera nedflyttade från div 2. De tre högst placerade får kvala till div 2. För oss spelar det ingen större roll, mer än att vi får ännu bättre motstånd. För svensk bowling är det ödesdigert. Vi går tillbaka till ett system, som tråkade ut ligabowlarna för 25 år sedan.


Juli månads renskötare

Torres har åtagit sig det ansvarsfyllda uppdraget att sköta städningen av omklädningsrummen under juli. Vi bugar och tackar.


Pirlo jubilerar

Idag hurrar vi för Pirlo, som fyller stort, men ändå inte så väldigt många år. Hon är faktiskt yngst tjej i klubben. Vi hoppas att vår mittfältselegant gör come-back till hösten. Det ryktas om att det är ett nytt skruvklot på gång. Vi önskar henne en skön födelsedag, helt utan bowling. Men det är ju förstås träning kl 13.


Träningsflit

11 lirare på tisdagens träning. Fantastiskt. Mitt i högsommaren. Det förbättrar möjligheterna till sommaröppet någon dag i veckan även nästa sommar. Laudrup 238 var dagens utropstecken. Han ger sig nog inte förrän han har passerat Baresi. Se upp med Costcurta och Llorente. Dom har också börjat röra på sig uppåt.


Skarpt läge

Hoppsan! Redan juli. Och vi har städjouren. Det behövs två personer, som städar varannan fredag under juli. Det lär inte vara så mycket nedsmutsat så här års. Slå en signal till Mats 070-536 99 82 eller maila densamme mats.hh@telia.com, om du kan tänka dig en sommaruppoffring.


Varför sålde vi honom?

På sin näst sista dag som licensierad milanspelare går Baresi ner i Maserhallen och drämmer till med 256 på Sommartoppen. Ointagligt? Sällan! Nu måste vi andra intensifiera vår träning. Tänk på att Balotelli ett år vann på 278. Men han fick konstigt nog inte något bud från någon storklubb. Vi gratulerar i alla fall Baresi till dagens storspel och önskar honom lycka till i sin nya omgivning. Han gjorde en serie på 231 också idag. Jag har bett Chrille att porta Baresi i morgon, söndag.


Extra meny. Mobilvänlig

Sponsorer


Klot mm.

Klotborrare: Anders Hermansson, Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Senaste kommentarerna
  • Gunnel Liljeholm on Pirlo jubilerarTusen tack❣️och den som lever får se 😏
  • Redaktionschefen on Bli ett proffs!Måste man visa leg?
  • Llorente on Glad MidsommarAnvänder du smör för att glida runt den??
  • Sportchefen on Sommar tipsetGrattis store spelare! Med tiden blir du säkert den förste som tilldelas titeln "Årets spelare" 2 gånger.
  • Llorente on Sommar tipsetGodmorgon! Utfallet på V75 blev 6 rätt och en massa 5:or som vi får dela med 10 andra. Vår vinst...