5årsdagen
T-8

KVALMATCH

BK Milan – BK Klossen F

5 maj

Spelplats: Gävle

Scoring online
U-67
V-75
Logga in
Ej inloggade:7 Guests
Inloggad: Mats Hellsten

Glad Påsk!

Ta det lugnt nu i Påsk! Eller softa ner, som vårt juniorlag säger! Efter Påsk väntar ju några intensiva festfirarveckor, då vår kondition kommer att sättas på prov. Start redan dagen efter Påsk med jubileumstävlingen över 5 serier. Arrangörerna av jubileumsmiddagen beklagar förresten fadäsen med festmiddagen. Det skulle naturligtvis ha varit en 5-rätters. Grundserien är avslutad. Som vanligt så hade A-laget ett mediokert snitt, men hamnar ändå i toppskiktet år efter år. Våra U 67 och V 75-lag slogs också länge i toppen. Vad kan det bero på? Vi har alla våra egna teorier. Låt oss nu surfa vidare på framgångsvågen och låta spelglädjen och det goda kamratskapet även i fortsättningen styra våra resultat! Och tänk vad kul det ska bli nästa år att fira 6-årsjubileum! Med ännu större artister!


Vild rusning

5-årsjubileet närmar sig. Vi hade räknat med 25 deltagare. När anmälningstiden nu har gått ut, så har vi 37 festglada människor inbokade. Imponerande. Lördagen den 27 april smäller det. Kl 15.30 ska alla vara på plats för att få avnjuta en bildexposé över de gångna fem åren, för att mingla och för att inköpa måltidsdrycker. Kl 16 börjar trerättersmiddagen. Ingen bordsplacering. Vi återkommer angående artistuppbådet.


Historiskt beslut

Vid kvällens klubbmöte beslutades, med klar majoritet, att till hösten starta ett 8-manna farmarlag i div 3. Det blir alltså ett A-lag i div 2 eller 3, ett farmarlag i div 3 och ett 4-manna reservlag, kallat U 67, i Dalarnas reservlagsserie. Rekryteringsbehovet bedöms i nuläget vara 2-3 spelare enligt klubbledningen.


JUBILEUMSTÄVLINGEN 5ÅR

ANMÄLAN JUBILEUMSTÄVLINGEN 23 april

Ni som inte anmält er till vår 5-års jubileumstävling den 23 april och vill vara med, anmäl er senast torsdag 18 april.

Detta så att vi kan lotta banor och starttid och meddela detta på hemsidan.


Vilka vårkänslor

Passa er för våra gubbar! Nu i säsongens elfte timme börjar det spritta i benen på dom. Det måste vara vårkänslorna. I den sista ligaomgången slog inte mindre än fem gubbar personliga säsongsrekord. Det var Baresi, Laudrup, Bacchus, Totti och Castello (tangerat), som stod för bedriften. Kanske var det också kvalspel i Gävle som lockade? Hursomhelst så skapar det framtidstro. Fullsatt på träningen i morgon igen.


Säsongavslutning för reservlagen

Det blandades och gavs ganska friskt när U67 och V75 spelade säsongens sista matcher. Detta gällande både resultat och spelare. Till de 4 matcherna gick det åt 13 spelare. Det var endast Baresi, Totti och Laudrup som dubblerade.

U67 var helt chanslösa mot Zenit B. Matchen slutade 1-19 efter att Zenitspelarna snittat för reserver på denna nivå otroliga 206. Av deras 16 serier var 10 över 200! Bäst i U67 var Laudrup som tog den enda banpoängen och fick 683 följd av Baresi med 660. Totalpoängen blev 2583.

Dessa båda kom sedan loss ordentligt i nästa match mot Skinnarna B där de slog strikerader så det stod härliga till. Bäst nu var Baresi med 790 medan Laudrup fick 745. Bägge tog tre banpoäng. Matchen vanns till sist med knappa 11-9 efter att bortalaget tagit 5-0 i sista serien. U67s totalpoäng blev 2638.

V75 vann sin match mot Skinnarna B med 13-7 efter totalpoängen 2664. Bäst i V75 var Bacchus som äntligen fick till det. Han fick 765 och tog 3 banpoäng. Han följdes av Gabriel med 694. Gabriel var dock effektivare med maximala 4 banpoäng.

Zenit B vann även sin andra match för dagen när V75 besegrades med 13-7.Men vad hände med 206-formen från första matchen? I första serien blev snittet ”endast” 175. V75 inledde matchen hoppingivande och tog ledningen med 4-1. Sedan blev det dock 3 raka 1-4. Bäst i detta V75lag var Totti med 703 följd av Oscar 688, Castello 670 och Liedholm med 660. Totalpoängen 2722 blev dagens bästa.

Säsongavslutningen var lyckad och gav goda vibbar inför nästa säsong. Bl.a. är det ju mycket glädjande att vår påläggskalv Laudrup alltmer börjar infria våra förhoppningar.


Mönstring

I morgon söndag har vi stormönstring i hemmahallen. Inte mindre än 13 spelare har uttagits i de två reservlagen för att få en bild av påläggskalvarnas formstatus inför kvalet. Passa på att ta ditt förmiddagskaffe i hallen. Det blir 4 fina matcher att beskåda. Vårvädret kan du njuta av i nästa vecka.


Kvalplats Gävle

Våra kvalmatcher mot Klossen F kommer att spelas i Gävle söndagen den 5 maj med start kl 10.00. Skönt att vi slapp spela i Sandviken. Då slipper man i alla fall att lira med hjälm, om man nu skulle bli uttagen förstås.


Extra meny. Mobilvänlig

JUBILEUMSFIKA

 

Där allt startade!

 

8/5 klockan 11:00 på Lugnet sporthall cafeteria.

 

Sol utlovas. Så vi sitter ute, som vanligt.

 

Sponsorer


Klot mm.

Klotborrare: Anders Hermansson, Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Senaste kommentarerna
  • Redaktionschefen on Glad Påsk!Appropå något helt annat. Såg ett magiskt tecken. GuI.Röd.Blå. (SHL)
  • Llorente on TipsUtfallet på tipset blev 10 rätt i mallen men den bästa raden gav ”bara” 9 rätt! Således ingen utdelning!
  • Liedholm on Svår svacka
  • Redaktionschefen on Magic holeDå ska jag också börja ränna där. För ränna är jag bra på...
  • Llorente on Tips, från praoUtfallet på V75 blev en 5:a som gav 35kr tillbaka!