Bowlingbonden

Flower

5årsdagen
Sommartoppen

9 maj till och med 20 augusti.

1. Gattuso 231

2. Laudrup 230

3. Torres 225

4. Balotelli 217

5. Gren 215

Nordahl 215

7. Bacchus 209

8. Maldini 208

9. Baggio 203

10. Costacurta 201

11. Kakà 197

12. Oscar 192

13. Mazzola 191

14. Gabriel 190

 

Sommarbotten:

  1. Ravioli
  2. Redaktionen
Scoring online
Logga in
Ej inloggade:7 Guests
Inloggad:

Ny herre på täppan

Under gårdagens välbesökta träning fick vi en ny ledare på Sommartoppen. Det var den intensive mittfältaren Gattuso, som på Bubka-vis lade sig lite retligt en pinne före förre härskaren Laudrup. Även Nordahl börjar få luft under vingarna och ökade till 215. Tävlingen börjar som vanligt under sommaren att likna VM i höjdhopp. Då kan väl inte 231 räcka? Men bara 14 deltagare hittills. Var är ni övriga?


Balotelli brutal boccia battle

Dags för fortsatt festligt femårsfirande i form av årsmötet den 15 juni på Kyna Summer Resort. Vi börjar kl 12 med sommarlunch på altanen med hänförande ”havsutsikt”. Därefter vidtar själva årsmötet. Om vi är sams efter årsmötet, så blir vi desto mer osams under årets nyhet, ”Balotelli brutal boccia battle” för hoplottade 4-mannalag. Det rör sig om långboccia med ganska stora klot. Därefter försoningsfika. Allt detta får ni till en kostnad av 100 kr cash. Drycker medtages efter egna behov. Anmälan senast den 10 juni på anmälningslista på hemsidan. Välkomna i försommaren!


Namnbyten

Det här med namn är svårt. Vid en match i vintras råkade jag registrera in Kent Nordahl på scoringen. Det var inte bra. Nu rensar vi en aning i namndjungeln. ”Statistikchefen” har tidigare döpts om till det enklare och mer respektingivande ”Talmannen”. Vår peppande ”Matchförespråkare” får nu det kortare namnet ”Formgivare” och våra städande ”Sanitetskonsulter” kommer fortsättningsvis att benämnas ”Renskötare”. Kortare, enklare och funktionellt. Nu kan vi angripa framtiden på ett betydligt mer rationellt sätt.


Tips

Hej! Nu har dimman lättat och jag tackar för det fina stödet att vi skulle ta uppehåll över sommaren med det udda sättet att stärka klubbens ekonomi! Ni som vill fortsätta att riskera insatt kapital är välkomna att satsa på nytt i augusti! Det här är sista tipset före våran semester? Ha en skön sommar!!!!


Länsman med Bertil Bo

På tisdag den 21 maj har vi vår sista gemensamma klubbträning för vårsäsongen. Kom ihåg att avboka på vår hemsida senast söndag, om du inte kan komma. Tre av våra plikttrogna lirare kan då komma upp i totalt 21 träningar sedan nyåret, vilket är max. De berömvärda krutgubbarna, som inte missat en enda träning, är Honda, Balotelli och Gattuso. Dom borde få dubbla äppelkaksbitar.


Städpatrull juli

Under juli städar vi omklädningsrummen bara varannan vecka p g a begränsad verksamhet. Vi söker därför två medarbetare, som tar juliansvaret. Välkomna att ta kontakt med undertecknad i ärendet!


Klimatsmart klubb

BK Milan är först med allt. Som första bowlingklubb i Sverige har vi nu certifierats som klimatsmart klubb. Det innebär en del förändringar i vårt föreningsarbete. Inga flygresor till bortamatcherna. Inga semesterresor utomlands. Vi ska cykla till träningarna. Vi tvingas att slå dubbelt så många strajkar i ligaspelet mot tidigare för att minska resningsmaskinernas energiförbrukning. Vi kommer att spela enbart på kortolja. Världens oljeresurser är ju inte obegränsade, även om det verkar så i vår hall ibland. Vi är stolta över att numera vara klimatkompenserande, liksom de stora flygbolagen och resebyråerna.


TORRES ny CUP-mästare

Torres vann finalen över Gattuso med utmärkta 225 poäng mot Gattusos 161.

Laudrop knep 3:e plats före Raiola.


Extra meny. Mobilvänlig

Sponsorer


Klot mm.

Klotborrare: Anders Hermansson, Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Senaste kommentarerna
  • Redaktionschefen on Ny herre på täppanVi andra ligger på sommarbotten!
  • Llorente on TipsUtfallet på V75 blev 6 st 5:or som gav 88kr per 5:a alltså 528kr totalt minus avgift! Då får ni...
  • Sportchefen on TipsStarkt jobbat!
  • Redaktionschefen on Klimatsmart klubbJag tar nog hellre tåget till träningen.
  • Llorente on Sista? Tipset.Resultatet på tipset blev 8 rätt och nu är det sluttippat för den här säsongen och vi fortsätter till hösten...