Bowlingbonden

Flower

5årsdagen
Sommartoppen

9 maj till och med 20 augusti.

1. Baresi 237

2. Gattuso 231

3. Laudrup 230

4. Torres 225

5. Nesta 222

6. Balotelli 217

7. Gren 215

Nordahl 215

9. Bacchus 209

Maldini 209

11. Baggio 208

12. Costacurta 201

13. Castello 199

14. Kakà 197

15. Oscar 192

16. Mazzola 191

17. Gabriel 190

18. Llorente 167

 

Scoring online
Logga in
Ej inloggade:10 Guests
Inloggad:

Fickparkering

Den omfattande utvärdering av vår verksamhet, som gjordes i samband med jubileet, visade med all tydlighet att spelarna önskar mer specifika träningsteman varje träning. Den kravmärkta styrelsen var inte sen att agera, Premiärträningen den 13 augusti kommer helt och hållet att ägnas åt fickparkering. D v s att vi i varje slag ska parkera bollen i strikefickan.


Serielottningen

Den preliminära serielottningen ligger nu ute på nätet. Vi har i år placerats i div 3 Nordvästra Svealand. Vår grupp innehåller, förutom våra båda lag, BK Mas (nedflyttade från div 2), Skinnarna F, Stöten F 1 och Stöten F 2. Mas torde bli överlägsna ettor och sedan ligger Stöten F 1 bäst till för kvalplatsen. Serieindelningen och lottningen fastställs senast den 1 augusti. Det kan alltså bli förändringar. Seriestarten blir definitivt den 14 september. Som det nu ser ut, så börjar vi med hemmamatcher mot Wege F. Helgen därpå blir det hemmamatcher mot Skinnarna F.

När det gäller 4-manna så har vi fortfarande endast 5 lag anmälda. Vi gör denna vecka en extra ansträngning för att skaffa fler lag.


Ung jubilar

Föreningens yngste medlem fyllde 25 i lördags. Han hade ett antal möjliga alternativ att fira högtidsdagen på. Han valde årsmöte med Milan. Det är klubbkänsla det! Det hurrades så att det hördes vida omkring. Nu är han en mogen man, precis som vi andra, även om vi lite till mans ibland känner oss en aning övermogna.


Sommargott i Kyna

Årets årsmöte/årsfest inleddes med Stinas tipspromenad med midsommartouch. En favorittippad Kakà tog en klar seger. Det var ju en choklad-kakà i första pris. Den efterföljande lunchen var magnifik. Mörare kött än Stinas har aldrig avnjutits och Balotellis vackert rundskalade färskpotatisar kommer vi aldrig att glömma. Alla tog flera gånger. Årsmötet förflöt lugnt och stilla. Omval över hela linjen. Hela rasket ställde upp på nytt. Liedholm hade designat en suveränt vacker verksamhetsberättelse, jubileumsåret till ära. De flesta kunde belåtet finna färgbilder av sig själva. Efter en kakorgie med kaffe startade kriget. Laglångboccian vanns i stor stil av team V75, bestående av Laudrup, Donadoni och Nordahl. Tävlingarna stördes stundtals av en kringströvande hund, som behagade stjäla ”Lillen”. Till årets bowlare utsågs Bacchus, efter protest. Han fick priset för att han var den spelare som hade ökat sitt snitt mest under året och för sina vackert koreografiskt utformade danssteg efter varje strajk. Tre damer förgyllde tillställningen genom att hänsynslöst kasta sig ut i den 19-gradiga Ösjön. Herrarna hävdade att det fortfarande är 25-gradersgränsen som gäller.


Sommar tipset

Det är ett andelsspel med 11 andelar! Vi får hoppas att det går Hästvägen?!


Mästare Gabriel

Vi har fått den glädjande rapporten att Gabriel blivit klubbmästare herrar klass B, när SPF:s klubbmästerskap i golf genomfördes den 7 juni på Samuelsdal. Vi är inte ett dugg överraskade, men väldigt glada och stolta. Grattis kompis!


Lördagens högtid

Lördagens årsmöte/årsfest har lockat 23 deltagare. Samtidigt har det lockats fram 23 grader varmt och solsken. Det kan inte bli bättre. Under fredagseftermiddagen kommer läktarna att byggas upp inför den gigantiska långbocciaturneringen, som lockat 6 fyrmannalag. De anmälda lagen är Milan, Berlosconi, San Siro, La Scala, U 67 och V 75. Spelarna kommer att lottas in i respektive lag. Det blir också en tipspromenad à la Stina. Kl 12 börjar lunchen. Medtag drycker till maten och baddräkt utifall att. Som vanligt så slänger vi alla nyförvärv i Ösjön. Begränsat antal P-platser. Samåk gärna. Kakà tar med Bacchus, Mazzola och Gren. Övriga kan väl kontakta varandra.


Llorente inne i ett flow

Llorente är just nu inne i en fruktansvärd formtopp. Tisdagens bronsplats i 2-manna i Hofors följdes idag upp med en ny bronsplats individuellt i Insjön bland 122 deltagare. Det är boule vi pratar om. Ingen riktig sport alltså, men i alla fall. Llorente bör hedras. Vi hoppas nu att formtoppen sprider sig över till hans förstahandssport.


Extra meny. Mobilvänlig

Sponsorer


Klot mm.

Klotborrare: Anders Hermansson, Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Senaste kommentarerna
  • Sportchefen on Sommar tipsetGrattis store spelare! Med tiden blir du säkert den förste som tilldelas titeln "Årets spelare" 2 gånger.
  • Llorente on Sommar tipsetGodmorgon! Utfallet på V75 blev 6 rätt och en massa 5:or som vi får dela med 10 andra. Vår vinst...
  • Redaktionschefen on Sommargott i KynaNu. Under Klubben - Dokument
  • Redaktionschefen on Sommargott i KynaBara hettan och all tårta har sjunkit så ska berättelsen laddas upp på hemsidan .
  • Redaktionschefen on DistriktsårsmöteOch för den nyfikne. Temporär länk till BITS 2,0. Snabbare, smidigare, snyggare. Mer statistik (Lär vissa gilla :) ) BITS2...