Seriespelet

Ligaspelet avslutat för säsongen

Svenska Bowlingförbundet har beslutat ställa in säsongens resterande matcher p.g.a. Coronavirus.

Scoring online
Logga in
Ej inloggade:
Inloggad:

Tio i topp 2

Lopez och Mazzola är dom som varit mest aktiva, när det gäller bortamatcher. Av 9 möjliga har dom fullföljt 10. Mystiskt, det måste vara något elektroniskt, som Gösta Ekman sa. Det hedrar dom i alla fall. Här kommer listan. 1:a Lopez och Mazzola 10, 3:a Nordahl, Oscar och Liedholm 9, 6:a Bacchus 8, 7:a Pirlo och Costacurta 7, 9:a Balotelli, Kaka, Totti och Gattuso 6.

 


Tio i topp

I dessa ensamhetens tider kan det kanske vara intressant att minnas tillbaka på den gångna säsongen. Vi kommer därför att presentera diverse tio i topp-listor, vanliga och ovanliga. Vi börjar med antal spelade ligamatcher. Kungen heter Oscar, som noterar 18,75 matcher av 18 möjliga. Det lär bli svårt att överträffa i framtiden.

1. Oscar 18,75, 2. Gattuso 17,75, 3. Lopez, Mazzola, Bacchus, Balotelli och Kakà 17, 8. Donadoni 15,5, 9. Nordahl och Pirlo 15.


Bok om bowling

Vem minns inte vår legendariske lirare Guti (Yngve Larsson). Han följer med stort intresse våra öden och missöden via nätet. För att höja spelstandarden inför nästa säsong har han skänkt klubben en förträfflig bok ”Bok om bowling, en praktisk vägledning för den vetgirige”. Den kommer att göra underverk. Vi låter den cirkulera inom klubben. Var och en disponerar den under högst 4 dagar, så hinner alla läsa den före träningsstarten i augusti. Boken innehåller ca 100  lättlästa sidor med tips om ansats, pendling, spärrförflyttning m.m. Vill du vara med i ”bokcirkeln”, så gå in under fliken ”anmälningslistor” på hemsidan och anmäl dig. Listan kommer upp inom kort. När du lämnar ifrån dig boken till någon annan medlem, så skriv in datum för frånlämnandet bredvid ditt namn. Då har vi full koll. Anmälningslistan läggs upp inom kort. Vi vet att många av er lider av bowlingabstinens. Nu får ni en chans att närma er verksamheten igen.

 

NU FINNS ANMÄLNINGSLISTAN
(Bättre sent än aldrig ;) )


Spelarna sitter säkert

Oron har varit stor i spelartruppen under de senaste dagarna. Vad händer om vi blir varslade eller korttidspermitterade? Vi kan nu lugna er alla. För BK Milans del gäller korttidspermittering. Det betyder i stort sett att Staten går in och betalar lika mycket i lön till er, som klubben gör. Syftet är att alla lirare ska kunna behålla sin anställning för att senare kunna växla upp, när läget i samhället förbättras.


Pröva skidskytte

Den stora tomheten har brett ut sig. Vad ska man nu göra? Kanske pröva skidskytte som Stina N? Jag försökte förgäves övertala henne att gå över till bowling, men hon menade att det är betydligt enklare att skjuta ner 5 svarta punkter än att slå ner 10 bångstyriga käglor, som ibland t o m vägrar att lägga sig ner, trots att dom är träffade. Jag börjar lite lätt med ”Pang i bygget” med John Cleese på videon.


Inställt möte

Dagens styrelsemöte har inställts p g a sjukdom och kyligt väder. Mötet kommer att hållas, när vårvärmen har kommit.


Bowlinghallen stängs

Falun Bowling & Krog stänger verksamheten i både restaurang och bowlinghall fr o m i morgon, måndag. Beslutet är taget med anledning av den allt större risken för allmänspridning av Coronaviruset. Dessutom har intäktsbortfallet varit omfattande.

BK Milans styrelsemöte genomförs som planerat i morgon. För de spelare som har månadskort med kvarvarande tid, kommer korten att frysas tills hallen öppnar igen. Vi återkommer med ytterligare information, så snart sådan finns.


Nyförvärv nr 3

Verksamheten går på sparlåga, men Rekryteringskommittén jobbar så svetten lackar. Nu har man beslutat att lyfta upp Ronny Boström från Ungdomsakademin, eller Uppfostringsanstalten, som den också kallas. Han går in i skarpt läge till höstens ligaspel. Ronny har gjort stora framsteg på sistone och har en målmedvetenhet och ett träningsintresse som få. Vi hälsar honom varmt välkommen bland de stora elefanterna!


Extra meny. Mobilvänlig

Håll koll på dessa datum…

  • 12/12 Julbord
  • 17/12 Skinkslaget
  • 30/12 Mellandagsträning
  • 11/1 Brunch med minijulshow
  • 1/2 Arbetsmöte
  • 8/5 Årsdagen
  • 13/6 Årsmöte

Det händer något du INTE vill/får missa.

Klot mm.

Klotborrare:
Oves bowling, Sandviken
Anders Hermansson.
Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Sponsorer


Senaste kommentarerna
  • Redaktionschefen on Tio i topp 2Dom som spelat fler matcher än vad som är möjligt, får dom betala extra ligaspelsavgift? ;)
  • Leif Ohlsson on Pröva skidskyttePröva pistolskytte, typ fripistol 50 m. 10:an, som en tumnagel. Jag bytte bort kulan till klotet 1986 och märkte vilken...
  • Llorente on LotteriJag tror att spelet har tagit intryck av Corona för det verkar mycket imfekterat för tillfället? Utdelningen på sista spelen...