A-laget

Söndag 27 oktober 11.40

BK Milan – BK Mas

Gattuso

Ronaldinho

Torres

Donadoni

Laudrup

Junior

Balotelli

Oscar

Resurs: Kakà

Mfs: Kakà

Adm: Torres

 

F-laget

Söndag 27 oktober 10.00

BK Milan F – BK Mas

Bacchus

Gren

Llorente

Gabriel

Castello

Totti

Nordahl

Nesta

Resurs:

Mfs: Bacchus

Adm: Nordahl

4-manna

Söndag  27 oktober 13.40

BK Milan B – BK Rättvik B

Mazzola

Pirlo

Costacurta

Lopez

Resurs:

Mfs: Pirlo

Adm: Kakà

 

Logga in
Ej inloggade:2 Guests
Inloggad:

Milandagen

Som ytterligare ett led i vårt gigantiska 5-årsfirande, så firar vi på söndag den stora Milan-dagen. Vi har hela hallen för oss själva och passar på att visa upp så gott som hela spelargarnityret. Passa på att få autograferna av dina idoler. Mellan kl 10.oo och 15.20 spelar samtliga våra tre lag. Hoppborg, ansiktsmålning, fiskdamm och ponnyridning hinner vi tyvärr inte fixa till, men milanhandduken blir hissad och kaffebryggaren kommer att vara garanterat glödhet. Det skulle heller inte förvåna om Rickard fixar till något litet bakverk under morgontimmarna.


Dags för skåphyra

Hyresperioden för våra skåp (fack) i bowlinghallen är fr o m 1 november t o m 31 oktober. Dags att betala alltså. Hyresbeloppet insättes på bankgiro 5572-4892, Playbowlklubben Falun, senast den 1 november.

Golvskåp 450 kr, mellanskåp 350 kr, överskåp 300 kr och plats under sittbänkar 300 kr. Ange namn och helst skåpnummer, när ni överför pengarna.

Vi ber er samtidigt att ta hand om de klot och annan utrustning, som placerats i fönstren. Senast den 15 november ska det vara tomt där. Kvarvarande utrustning kommer då att forslas bort.


Men trevligt hade vi

Bortamatchen mot Zenit B började och slutade bra. BK Milan vann första serien med 3-2 och likaså den sista. Tyvärr höll vi inte ångan uppe riktigt däremellan. Förlust med förargliga 11-9 och vi var bara en kägla i absolut sista rutan från att få oavgjort.

Galan fick dock en mycket positiv avslutning eftersom en av motspelarna i segerglädje bjöd alla spelare på korv med bröd. Tack, jättefint gjort!

Inga märkvärdiga resultat uppnåddes. Bacchus blev efter en skaplig slutserie bäst på blygsamma 635 följd av Nordahl med 630 och Lopez på 618. Totalpoäng 2454.

Ännu en Milanmatch med resultatet 11-9 alltså. Ett förslag om namnbyte har inkommit från icke namngiven förslagsställare. Faluns Kulturhus heter ju 10-14.

BK Milan från Falun föreslås nu heta BK 11-9. Styrelsen får behandla förslaget och avslå det i laga ordning.


Några axplock ur lördagens skörd

Vem hade kunnat tro att Gren skulle göra come-back så snabbt efter allt som hänt honom? Men på lördagen stod han där i F-laget, hungrig som sjutton. Och som han spelade! Efter en fyrling var han på väg mot en riktig höjdarserie, men då kom han att tänka på Volvo 242 och då var det kört. 652 i come-backen är i alla fall strålande. Grattis!

I Ludvika gjorde vår klubbkamrat van Basten debut för Ludvika BK i Elitserien mot Alingsås. LBK gjorde över 6400, men det räcker inte långt, när motståndarna går över 7000. Van Basten var näst bäst i hemmalaget med 835. Där ser man hur värdefull träningen i Milan är. En annan, som kan instämma i detta, är Oscar, som drillades i två timmar av Junior på tisdagsträningen. Resultatet kom direkt. Klart bäst i F-laget med 701. Junior själv löpte avstannande i mål på 838. Bara tre bättre än van Basten. Ungdomarna stormar fram. Nu är det bäst att vi håller i dom.


Likformiga

Efter A-lagets förmatch hoppade F-laget in på banan fast beslutna att sätta klubbrekord för bönder. Och visst gjorde man det. 5189 blev den nya rekordslagningen. Och det lär bli fler. Visserligen förlorades matchen mot Wege med 4-15, men Oscars 701, Liedholms 679, Balotellis 676, Gabriels 668 och Grens 652 var goda karameller. Nu har vi plötsligt två ungefär lika bra lag. Antal strajkar A 118, F 94. Spärrar A 135, F 136. Splits A 57, F 69 och missar A 28, F 32. Storfrämmande igen nästa söndag. Då kommer storfräsarna från Mas. Då börjar F-laget. Direkt efter kommer A-laget och sedan 4-manna. En härlig söndag i hallen.


Bra jobbat

Hittills obesegrade Wege blev ingen munsbit, men som äkta veganer kunde vi käka upp dom till slut. Mot de duktiga lagen måste man skaffa sig 5-0 eller 4-1 i den första serien och det var precis vad som hände. Vi kunde hålla ut till 11-9 efter en dramatisk sista serie. Vi var tvungna att vinna ett banpoäng, men blev raskt frånåkta. Med tre rutor kvar stod vi där med stora minus utom på en bana. Där hade vi 14 pinnar upp. Då trädde Donadoni och Torres in på scenen med en trippel och en dubbel, när det som bäst behövdes. Det blev den perfekta lugnande medicinen för en coach, som darrade som ett asplöv. De båda gubbarna vann alla sina matcher, den första med 2 käglor. Snacka om matchvinnare. Man glömmer nästan vår golden boy Junior, som strajkade in hela 838. Övriga toppsiffror hade Torres 738, Ronaldinho 717, Donadoni 713 och Laudrup 704. Noterbart i övrigt var att Torres endast hade 1 miss. Träningslägret på Gotland börjar redan ge resultat.


Sista chansen

Hej! Här kommer sista spelet om vi inte vinner nåt! Om ni ska fortsätta att vara med så kan ni sätta in 100kr genom Swish eller betala kontant på tisdag!


Magic Mystery Tour

Vägbanan mellan Falun och Sandviken börjar bli sliten. Det meddelar Trafikverket. Vi vet varför. Milanspelarna far som skottspolar fram och tillbaka. Vändplatsen är hos Oves Magic Mysteri Proshop. Man uppger bara den hemliga koden 242 och strax har du din nya missil i handen. Man tänker, ”kunde Lopez göra 242, då borde jag kunna göra betydligt mer.” I går kväll kom Laudrup och Mazzola glädjestrålande hem därifrån med nya vapen i sin arsenal. Det kan bli hur högt som helst i helgen. Det är inte så konstigt egentligen. Vi har ju sedan länge haft självstyrande bilar på prov i trafiken. Varför då inte självstyrande klot?


Extra meny. Mobilvänlig
Klot mm.

Klotborrare:
Oves bowling, Sandviken
Anders Hermansson.
Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Senaste kommentarerna
  • Llorente on Sista chansenUtfallet på tipset blev 2 11:or ’a 30kr således 60kr tillbaka! Det betyder att jag måste ta in 100kr från...
  • Liedholm on LikformigaDet är nästan så man vill ställa in konserten för att få uppleva detta. Håller tummarna att det går minst...
  • Redaktionschefen on Costacurta utkastadOch med tanke på sjukvården idag. "Bland annat brist på provtagingsrör, sterila handskar och slangar till respiratorer. " så är...
Sponsorer