Utgifter Igen :P

Till klubben, Bankgiro: 545-0838:

Medlem: 300:-
Licens: 300:-
Ligaspelsavgift: 900:-
Betalas senast 31/8

Sommartoppen

9 maj till och med 20 augusti.

1. Junior 257

2. Baresi 256

3. Honda 246

4. Laudrup 238

5. Gattuso 231

6. Maldini 226

7. Torres 225

8. Nesta 222

9. Gren 219

10. Balotelli 217

11. Nordahl 215

Costacurta 215

Baggio 215

14. Bacchus 213

15. Mazzola 212

Castello 212

17. Llorente 210

18. Gabriel 208

19. Roberto 205

20. Totti 201

21. Kakà 197

Oscar 197

23. Liedholm 192

24. Marta 180

Pirlo was here…

 

 

Scoring online
Logga in
Ej inloggade:16 Guests
Inloggad:

Tips

Hej alla!

Här kommer veckans idiotchansning eller ….??? Vi får se så småningom!!! Trevlig helg!


Klart med trio

Det tog tid, men nu är det klart. Roberto, Pirlo och Baggio har lämnat klartecken för ytterligare en säsong. Roberto och Pirlo går direkt in i ligaspelet, medan Baggio tills vidare placerats i ”frysboxen” av UK-chefen i avvaktan på sedvanliga lyxbulleleveranser vid säsongupptakten.


Livets nödtorft

Jag är ensam några dagar. Passade på att ta en tur till ÖB i Färjestaden för att inhandla livets nödvändigheter, såsom läsk och toapapper. Då fick jag se sådana där giftgröna dammsugare. Ni vet såna, som dom tillverkar av degen, som dom skrapat upp från bagerigolvet. Sex stycken för 12 kr. Som hittat. Jag köpte hela lagret. Kom så till den enda öppna kassan. Minst 10 irriterade kunder i kö. Lite av upprorsstämning. När jag äntligen kom fram, så tänkte jag lätta upp stämningen lite, så jag sa, ”Kan jag få dammsugarna i en dammsugarpåse?” ”Vi har dom påsar, som du ser framför dig under disken”, svarade den unga kassörskan surt. Hon hade säkert inte haft rast på hela dagen. ”Ha en bra dag!”, sa jag snabbt, innerligt och kärleksfullt. Hon stirrade föraktfullt på mig. Jag hade ju stulit hennes inövade replik. ”Ja”, sa hon bara. Jag vandrade ut ur butiken och tänkte, ”Jag är nog egentligen en riktig buddhist, en sån där som gör minst två människor glada varje dag. Även om jag misslyckades den här gången.”


Historien upprepar sig

Så är då årets Sommartopp färdigspelad. Junior behöll ledartröjan över mållinjen, en cm före Baresi. De fick samma placeringar som föregående år, om jag minns rätt. Klar trea blev Honda. Bak i klungan avancerade Castello, Roberto, Totti och Marta starkt, men de nådde inte ändå fram. Det blev i alla fall tidernas deltagarrekord för Sommartoppen med 24 deltagare.


Asap Rockys fel

Efter det att Asap Rocky häktades för misshandel i Stockholm hotar världens stora hip hop- och rapartister med att bojkotta Sverige i fortsättningen. Så fruktansvärt! Hur ska vi klara oss?


Slutrycket

På tisdag är det sista chansen att plocka ner Junior från sommartoppstronen. Inte ska han väl få vinna två år i rad? Kom ihåg att avboka, om du inte kan delta i träningen.


Sista chansen

Här kommer den sista raden innan det är dags att satsa nya pengar! Vi får hoppas att vi vinner! Det går bra att Swisha 100kr till mig annars kommer jag på träningen på tisdag!


Kung Keno

Kärt barn har många namn. Llorente, Tipsgeneralen och nu också Kung Keno. På sommaren träningslirar han lite för sig själv. I förra veckan blev det 10.000 raska på Keno. 7 rätt av 7 möjliga. Så här års är han i toppform. Förra året blev det ju 29.000 i september. Missa inte chansen att delta i vårt gemensamma spelbolag. Kung Keno kallar snart. Sök upp honom på nästa träning. 20 kr i veckan med oanade vinstmöjligheter. Han undanber sig tills vidare alla tiggarbrev.


Extra meny. Mobilvänlig

Sponsorer


Klot mm.

Klotborrare:
Oves bowling, Sandviken
Anders Hermansson.
Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Kommande matcher
A-laget

Farmarlaget

4-manna

Senaste kommentarerna
  • Leif Ohlsson on TipsKör hårt Tomas.
  • Leif Ohlsson on Livets nödtorftDet räcker att vara medmänniska.
  • Leif Ohlsson on Asap Rockys felMenar du Bk Milan eller? Skicka in Stefan och Thomas