A-laget

Lördag 29/2

Kl. 10.00 BK  Milan – BK Stöten F1

 

F-laget

Lördag 29/2

Kl. 11.40 BK Milan F – BK Stöten F1

4-manna

Söndag 1/3

Kl. 10.00   BK Karma B – BK Milan B

Ej inloggade:3 Guests
Inloggad:
Logga in
Scoring online

Ingen skamvrå

Det ryktas om att inga A-lagsspelare kommer till kvällens träning. Man lär vara rädda för att placeras i skamvrån. Glöm det! Vi jobbar inte på det sättet. Vi hyllar i stället Farmarna, som åter tog poäng och B-lagarna, som spelade bättre än på länge. Kom ihåg A-lagare att ni har tröstande bröder och systrar nära intill er under hela träningen! Och förresten så har vi ingen tillräckligt stor skamvrå.


Superserien

I morgon är det sista träningen i månaden och det betyder att vi skall ha träningstävling. Denna gång blir det SBF:s ”Superserien”, ibland kallad ”Falsk 300-ing”. Vi spelar 3 serier och tar det bästa från varje till en superserie. Max poäng är då 300. Lycka till!


Borrbussen 2/3

Peter Sainio med sin borrbuss kommer till hallen måndagen den 2 mars. Tid bokas på anslagstavlan bakom bowlingreceptionen.


Rättviks lag är svåra att slå

Ingen revansch för Milan idag. Gårdagen trend höll i sig och Rättviks B-lag vann mot Milans B-lag med 13-7. Inte ens hjälpen från ”A-lagaren” Honda förslog. Han gjorde emellertid sin plikt och var överlägset bäst med fina 721 och 3 banpoäng. Alla Milanspelare tog banpoäng och matchen var helt jämn efter två serier tack vare en förträfflig andra serie på hela 727. B-lagets totalpoäng i dag blev jättefina 2656 och snittbättre än A-lagets och helt likvärdigt med F-lagets från i går. Kanske aktualiserar detta idén att tolka ”efternamnbokstäverna” för lagen annorlunda. DVS: A skulle betyda Andra laget, F betyda Första laget och B betyda Bästa laget. Ett extra styrelsemöte får ta upp frågan och som tidigare avvisa dessa relevanta tankar.


Tipset

Fullt upp på Mora spåret (Webbis kör en massa folk bärandes på skidor mellan Borlänge-Mora. Vattenskidor hade passat bättre! ) Men nu fick jag 1 minut över för att ladda upp tipset.

Hej! Här är veckans tips och Keno som gäller idag lördag!


Hår i öronen

Efter farmarnas spännande drabbning tog dom stora grabbarna banorna i besittning. Mot samma motstånd. Dom hamnade direkt i underläge med 1-4. Men vem bryr sig? Det reder man väl snart upp. Mycket riktigt. Grabbarna med hår på bröstet ledde efter en stund med 9-6 och segern verkade klar mot stackars Rättvik F2, som hade 6 tjejer i laget. Men vad hände? Vi ledde med 11-9 t o m i fjärde seriens nionde ruta, men fick ändå tjejstryk med 9-11 för andra gången i år, mot samma tjejer. Förtjusande flickor visserligen, men koncentrera er på bowlingspelet nästa gång, gubbar! Honda 710 och Kakà 703 får med tvekan godkänt, trots att dom också höll på och flörtade. Tjejerna med hål i öronen kvaddade gubbarna med hår i öronen.


Heroisk spurt

Schackinspirerade farmare gjorde en stark bondeöppning, men hamnade ändå i ett ”ohjälpligt” underläge med 5-10 mot Rättvik F2. Men då fick lantbrukarna plötsligt råg i ryggen. Dom spelade som i fornstora dar och tvingade rättvikarna till remi 10-10. Suveränt spel av Gren 742, Totti 739 och Gabriel 718. Tre segrar vardera tog paren Pirlo/Gabriel och Totti/Balotelli. Kägelpoängen 5327 skäms heller inte för sig.


Lika vacker

För er som vill bli lika vackra som Kaka, kan vi rekommendera hemsidan fanshop.se. Det är ett företag i Gävle, som har klarröda Milankepsar i lager. Kostnad 69 kr + frakt 45 kr. Är ni flera som beställer samtidigt, så kan ni förstås spara in på fraktkostnaden. Då blir det nästan onödigt billigt.


Extra meny. Mobilvänlig

Håll koll på dessa datum…

  • 12/12 Julbord
  • 17/12 Skinkslaget
  • 30/12 Mellandagsträning
  • 11/1 Brunch med minijulshow
  • 1/2 Arbetsmöte
  • 8/5 Årsdagen
  • 13/6 Årsmöte

Det händer något du INTE vill/får missa.

Klot mm.

Klotborrare:
Oves bowling, Sandviken
Anders Hermansson.
Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Sponsorer


Senaste kommentarerna
  • Leif Ohlsson on TipsetKom igen Tomas,det kommer.
  • Llorente on TipsetUtfallet på tipset blev 10 rätt och ingen utdelning! Keno kammade vi hem 0kr på!
  • Redaktionschefen on Hår i öronenTjejens borde spela i en egen damliga i stället för att trakassera oss! 🤪