Sommartoppen

 

Pågår 1 maj-31 augusti.
Högsta enkelserie. Du tävlar antingen i valfri bowlinghall eller hemifrån via appen Bowling 3D från Magma. Om intresset är tillräckligt, så ordnar vi en tävling via appen över 4 serier någon tisdag framöver. Vi bänkar oss kl 15.30 på ”heliga tisdagen” och slår varandra.

Länk till appen >>> Bowling 3D <<<

Skicka SMS till 0707241510 – Namn och ditt resultat

1 – Liedholm 299

2 – Christina 288

3 – Junior 279 IRL

4 – Laudrup 266

5 – Roberto 255

6 – Balotelli 254

7 – Kakà 248

8 – Nesta 214 IRL

9 – Mazzola 212 IRL

10 – Marta 205

11 – Pernilla 204

12 – Honda 193 IRL
12 – Boffi 193 IRL

14 – Llorente 185 IRL

15 – Irene 139

Scoring online
Logga in
Ej inloggade:1 Gäst
Inloggad:

Klubbrekord igen

Här ute i Östersjön sitter man verkligen offside. Fredagens Falu Kurir fick jag först idag, tisdag. Det blev en riktig skräckupplevelse. När man plockar fram del 2, så sitter man plötsligt face-to-face med Honda i övernaturlig storlek. Hela tre helsidor kostar man på en tämligen medelmåttig bowlare. Nytt klubbrekord med bred marginal. Vi måste ha en väldigt duktig presstalesman. Bygdens söner och döttrar såsom Jussi Björling, Miss Li och Serik Johansson har aldrig fått bråkdelen av det utrymme, som Honda fick. Det måste straffas. Vem av oss övriga blir först med tre helsidor? Men då ska det vara i del 1!

 


Den första dagen

Vårt verksamhetsår slutade igår. Idag, den 1 juni, är första dagen på vårt nya succéår. Valberedningens Marta och Torres har kört hårt och är redan klara. Värre är dock statistikchefen Nordahl, som lämnade in statistikuppgifterna  till verksamhetsberättelsen redan i mars. Kassören Llorente har redan bokslutet klart. Tillsammans med Kakà har han också fixat till en budget. Revisorn Balotelli sitter bara och väntar på att få sätta klorna i bokslutet. Redaktionschefen Liedholm väntar otåligt på att använda det rikhaltiga fotoarkivet. Man blir bara så stolt. Om nu bara ordföranden kunde få tummen ur klotet och ljuga ihop övrig text till verksamhetsberättelsen.


Serieläget

Sedan anmälningstiden gått ut för deltagande i den nationella seriesystemet jobbar Seriekommittén för fullt med att försöka fastställa förslag till serieindelning inför hösten. Tanken var att serierna skulle vara oförändrade sedan den avslutade säsongen, men så lätt blev det inte. Det har uppstått ett 2o-tal vakanser p g a avbokade lag. För våra lag innebär det att Mas försvinner, men kommer att ersättas av Zenit F. Stöten har lagt ner sitt F 2-lag. Antingen blir vi därmed 11 lag (6+5) eller också får vi komplettering med ett lag från angränsande grupper. Det mest troliga är dock att vi tyvärr bara blir 11 lag och därmed får spela 20 matcher i stället för 22.


Nu jackpot

Hej alla spelare! Jag chansar på Eurojackpot så får vi se! Dragning fredag! Lotto 1 dras på lördag! Nu får vi hoppas på vinst! Trevlig helg!


Klubbens presstalesman slutar. Eller?

Redaktionen fick höra på radion att vår presstalesman slutar. Han passade på att ”sluta när jag är på topp” och säger att ” jag är nöjd med det jag gjort”.  Men när han kommer in på minnen om ”Ond bråd död”. Då förstod vi att han inte skulle sluta bowla. Han skulle bara gå i pension från polisen. Så i bowlinghallen får vi se om ”liket lever” även framöver.

Vill man höra om det och skönsång från Dalapolisens Spelmän så klickar man in 2:05 i sändningen från Förmiddag med P4.


Klart med två 4-mannalag

Vid anmälningstidens slut hade 5 lag anmält sig till reservlagsserien för 4-mannalag. Ett fler än föregående säsong. Det pågår dock diskussioner med ytterligare tre klubbar. Hittills anmälda är Rättvik, Karma (Mora), Milan (2 lag) och HUB, Hedemora.


Ont i vad

Kollar lite på världsnyheterna  emellanåt. ”Zlatan har ont i en vad”. Så fruktansvärt! Det måste kännas hemskt. Hur ska grabben orka spela vidare?


Årets artister

Hedersbetygelserna duggar tätt så här års efter säsongens slut.Här kommer ytterligare en. Till årets artister har, av en enhällig jury, utsetts far och son, Totti och Junior Tottisson. Juryns motivering lyder: ”De båda artisterna har under säsongen etablerat en fullständigt suverän senvana. Man har sällan, eller aldrig, anlänt tidigare än fem minuter före matchstart”. Den nervöst lagda klubbledningen funderar dock på att förse de båda artisterna med fotbojor, för att man ska kunna följa deras väg till matcharenan.


Extra meny. Mobilvänlig

Missa inte…

 • 11/8 Först träningen.
 • 15/8 Årsmöte (Flyttad)

Hoppas du inte missat…

 • 12/12 Julbord
 • 17/12 Skinkslaget
 • 30/12 Mellandagsträning
 • 11/1 Brunch med minijulshow
 • 1/2 Arbetsmöte
 • 1/5 Sommartoppen börjar.
 • 8/5 Årsdagen. Uppskjuten till nästa år.
 • 15/5 Klubbfika
 • 18/5 Sköna Maj Bowlingtävling
 • 20/5 Milan Open i golf
Klot mm.

Klotborrare:
Oves bowling, Sandviken
Anders Hermansson.
Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag
Ultraljudstvätt: Ronny Boström

Sponsorer


Senaste kommentarerna
 • Redaktionschefen on Den första dagen
 • Llorente on Nu jackpotUtfallet på veckans spel blev 2+1 på Eurojackpot och gav 101kr tillbaks! Lottoraderna gav inget! Den bästa raden hade 3...
 • Leif Ohlsson on Ont i vadTack chefen för inlägget. Jag gillar vår klubbdräkt och hatar svensk MEDIA. Jag har fått min operation i ljumsken framflyttad...