Tisdagsvandringen

9/3 Kl. 10.00
Plats: Skyttepaviljongens parkering. Vandring upp till foten av hoppbackarna och den hänförande utsikten. Molnigt, 1 grad varmt och viss vind. Ca 5-6 km, aningen kuperat.

 

 

Scoring online
Logga in
Ej inloggade:
Inloggad:

Author Archive

Kjell Johansson är Kjaer

Vårt senaste tillskott i gemenskapen, Kjell Johansson, har nu antagit artistnamnet Kjaer, efter AC Milans elegante mittback dansken Simon Kjaer. Vi har länge sökt en etablerad mittback för att fylla tomrummet efter Baresi, som lämnade oss för ett par år sedan. Vi fann ersättaren till slut. Vi välkomnar ett stycke äkta dansk dynamit!

like heart laughterwowsadangry
0

Euro Jackpot 5 mars

Euro Jackpot är väl den enda spelform, som vi inte vunnit storkovan på, ännu. Nu är det dags. Här kommer raderna.
13, 14, 15, 16, 21. Tilläggsnr 5,6.
5, 19, 28, 31, 37. Tilläggsnr 2,4.
1, 11, 25, 34, 43. Tilläggsnr 4,8.
9, 27, 30, 38, 44. Tilläggsnr 3,5.
Insats 100 kr.

På lördag följer Balotelli upp med V75 från Åby. Llorente vilar upp i fjällen.

like heart laughterwowsadangry
0

Leif Ohlsson på lasarettet

Leif Ohlsson befinner sig på Falu lasarett efter en besvärlig hjärtinfarkt för en och en halv vecka sedan. Han kom in i väldigt skört tillstånd och opererades på direkten. Han gladde sig åt att få komma hem i slutet av denna vecka, men nu har han fått hög feber och behandlas med antibiotika. Så det blir säkert ett antal dagar ytterligare på lasarettet. Och stackars Marianne får inte besöka honom p g a pandemin. Vi håller tummarna för snar bättring.

like heart laughterwowsadangry
0

Pristävling

Dagens soldränkta långpromenad gick till Dikarbacken och Naturskolans anläggning där. Vi fick träffa grisar, kor, getter och bockarna Kåre och Valle, som vi fick ta en promenad tillsammans med. Sofia gav oss en förstklassig guidning. Vidare till Lilltorpet där vi erbjöds isvaksdopp och bastu. Ingen nappade. Nu till frågan. Hur många bockar ser du på nedanstående bild? Svaret lämnas vid årsdagsfirandet på Källslätten den 8 maj.

like heart laughterwowsadangry
0

Morsning våren!

Vilken härlig tid vi går till mötes. Varmare, ljusare och massor av vaccin i antågande. Jag minns med glädje tillbaka på ett antal valborgsfiranden på kursgården Saxenborg i Grangärde, på en udde ut i sjön Saxen med eld, sång, musik och högtidstal. En gång hade vi engagerat journalisten, kåsören och revymakaren Bertil Danielsson från Ludvika som högtidstalare. Han inledde så här, ”Morsning våren! Kul att du kunde komma!”

like heart laughterwowsadangry
0

Det kom ett mail……

Det kom ett mail så här på februaris sista dag. Det gjorde mig varm inombords. Avsändaren, som vill vara anonym, meddelar att hen vill skänka Milan 5.000 kr. ”Av tacksamhet över det goda kamratskap, som råder i vår välskötta klubb”. Vad säger man? Vi kan bara buga och rikta ett varmt tack från alla medlemmar!

like heart laughterwowsadangry
0

Vattenläcka på San Siro

Under de extremt kalla veckorna i februari frös vattnet på San Siro. Det inträffade i omklädningsrummen och orsakade översvämning. Tur att det inte var i huvudbyggnaden och tur att vi hade plockat bort all vår utrustning. Vi som hade skåp på golvnivå skulle ha fått alla våra prylar förstörda. Sanering pågår.

like heart laughterwowsadangry
0

En klubb att vara stolt över

Händer det något i vår klubb, eller ligger vi bara still och bidar tiden? Jag kan ge det lugnande beskedet att det händer massor. Styrelsemedlemmar och andra jobbar intensivt för att skapa en god plattform att utgå ifrån, när smittspridningen har avstannat och vi har fått våra sprutor. Det planeras för klubbträffar, träningsläger m m. Det tränas på alla möjliga och omöjliga sätt. Läget känns stabilt, både sportsligt och ekonomiskt. Håll ut! Vi ska komma väl rustade ut ur pandemin.

like heart laughterwowsadangry
0
Extra meny. Mobilvänlig
Nu börjar vi om!

Missa inte…

 • Tisdagar: Vandring!
 • 1/5 – 31/8 Sommartoppen. Analog & Digital!
 • 8/5 Årsdagen. Källslätten
 • 12/6 Årsmöte. Kyna.
 • Till hösten: KM
 • När FHM tillåter. Träningsläger?
 • Alt. till bowling – Lane Bowls?
  <<< Länkar i vänster marginal

Hoppas du inte missat…

 • 1/2 2021 ARBETSMÖTE. Inställd p.g.a Corona.
 • 2020 Julbord Inställt
Klot mm.

Klotborrare:
Oves bowling, Sandviken
Anders Hermansson.
Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag
Ultraljudstvätt & klotborrning: Ronny Boström
(Mått efter befintliga hål på klot du är nöjd med)

Sponsorer


Senaste kommentarerna
 • Sportchefen on Ny har vi chansenTvå femmor à 135 kr = 270 kr. Bra jobbat!
 • Sportchefen on Euro Jackpot 5 mars1+1 rätt. Ingen utdelning.
 • Llorente on PristävlingJag tror det är bockarna Bruse som står längst till höger och vänster? Det var min vilda gissning!