Sommartoppen

 

Pågår 1 maj-31 augusti.
Högsta enkelserie. Du tävlar antingen i valfri bowlinghall eller hemifrån via appen Bowling 3D från Magma. Om intresset är tillräckligt, så ordnar vi en tävling via appen över 4 serier någon tisdag framöver. Vi bänkar oss kl 15.30 på ”heliga tisdagen” och slår varandra.

Länk till appen >>> Bowling 3D <<<

Skicka SMS till 0707241510 – Namn och ditt resultat

1 – Liedholm 299

2 – Christina 288

3 – Junior 279 IRL

4 – Laudrup 266

5 – Roberto 255

6 – Balotelli 254

7 – Kakà 248

8 – Nesta 214 IRL

9 – Mazzola 212 IRL

10 – Marta 205

11 – Pernilla 204

12 – Ronaldo 201 IRL

13 – Honda 193 IRL
13 – Boffi 193 IRL

15 – Llorente 185 IRL

16 – Irene 139

Scoring online
Logga in
Ej inloggade:
Inloggad:

En mans lidande

Jag tänkte fräscha upp mig lite grann inför semesterlivet, så jag inhandlade en 3-pack kalsonger på Dressman för 199:99. Den kvinnliga expediten gav mig valmöjligheter, korta ben, halvlånga ben eller långa. Jag tog halvlånga. Lite lagom svenskt, så där. Stringvarianten kom aldrig på tal. När jag sedan klär upp mig på semestern, så visar det sig att kalsongerna saknar jylf. Ett sånt helvete det blev. Åkte in till Kalmar för att se matchen mot Djurgården. I halvlek stod vi alla ”röda bröder” på en rad vid kissrännan, lät vårt vatten och snackade djurgårdshat. Jag var ensam om att tvingas hasa ner shortsen till knäna och blotta skinkorna. Så förnedrande för en gammal elitbowlare. Då kom det in delar av djurgårdsklacken och en av dom skrek, ”Kolla grabbar, gubben har fått låna morsans trosor!” I samma ögonblick rasade shortsen ner på golvet och la sig som en ring runt fötterna i kisstänket. Jag tänkte vända sig om och klippa till första bästa djurgårdare, men man vänder sig aldrig om vid en kissränna. Dessutom var ju mina fötter låsta av brallorna. Jag kunde till slut rätta till klädseln och lommade iväg, lätt illaluktande och förbannande det faktum att 4 av mina klubbkamrater i Milan är inbitna djurgårdare. Att Djurgården sedan gjorde segermålet 3 minuter före slutet gjorde inte saken bättre. Jag misstänker att fler av klubbmedlemmarna har drabbats av samma kalsonginferno. Vi samlas i så fall den 13 augusti efter träningen på Holmgatan utanför Dressman och tänder ett kalsongbål.

Extra meny. Mobilvänlig

Missa inte…

 • 11/8 Först träningen.
 • 15/8 Årsmöte (Flyttad)

Hoppas du inte missat…

 • 12/12 Julbord
 • 17/12 Skinkslaget
 • 30/12 Mellandagsträning
 • 11/1 Brunch med minijulshow
 • 1/2 Arbetsmöte
 • 1/5 Sommartoppen börjar.
 • 8/5 Årsdagen. Uppskjuten till nästa år.
 • 15/5 Klubbfika
 • 18/5 Sköna Maj Bowlingtävling
 • 20/5 Milan Open i golf
Klot mm.

Klotborrare:
Oves bowling, Sandviken
Anders Hermansson.
Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag
Ultraljudstvätt: Ronny Boström

Sponsorer


Senaste kommentarerna
 • Leif Ohlsson on Lotto mmHej, vi håller dig.⛳
 • Llorente on LottoUtfallet blev tre rätt på bästa raden så det blev inget tillbaka! Bättre lycka. Nästa gång?
 • Anders Borgs on Milan Dalecarlia Golf Tour 2020Krävs oftast för att bli insläppt på banorna. Så: Ja.