A-laget

Söndag 26/1

12.00   BK Milan – BK Karma F

•    Kaka / Donadoni

•    Junior / Laudrup

•    Gattuso / Balotelli

•    Torres / Ronaldinho

Res: Oscar

Mfs: Ronaldinho

Adm: Kaka

 

F-laget

Söndag 26/1

13.40    BK Milan F – BK Karma F

•    Nesta / Gabriel

•    Gren / Nordahl

•    Honda / Pirlo

•    Castello / Totti

Res: Bacchus

Mfs: Totti

Adm:Nordahl

 

4-manna

Söndag 2 februari OBS! Ändrat datum!

11.00       BK Zenit – BK Milan
Resurs:

Mfs:

Adm:

 

Logga in
Ej inloggade:
Inloggad:
Scoring online

En mans lidande

Jag tänkte fräscha upp mig lite grann inför semesterlivet, så jag inhandlade en 3-pack kalsonger på Dressman för 199:99. Den kvinnliga expediten gav mig valmöjligheter, korta ben, halvlånga ben eller långa. Jag tog halvlånga. Lite lagom svenskt, så där. Stringvarianten kom aldrig på tal. När jag sedan klär upp mig på semestern, så visar det sig att kalsongerna saknar jylf. Ett sånt helvete det blev. Åkte in till Kalmar för att se matchen mot Djurgården. I halvlek stod vi alla ”röda bröder” på en rad vid kissrännan, lät vårt vatten och snackade djurgårdshat. Jag var ensam om att tvingas hasa ner shortsen till knäna och blotta skinkorna. Så förnedrande för en gammal elitbowlare. Då kom det in delar av djurgårdsklacken och en av dom skrek, ”Kolla grabbar, gubben har fått låna morsans trosor!” I samma ögonblick rasade shortsen ner på golvet och la sig som en ring runt fötterna i kisstänket. Jag tänkte vända sig om och klippa till första bästa djurgårdare, men man vänder sig aldrig om vid en kissränna. Dessutom var ju mina fötter låsta av brallorna. Jag kunde till slut rätta till klädseln och lommade iväg, lätt illaluktande och förbannande det faktum att 4 av mina klubbkamrater i Milan är inbitna djurgårdare. Att Djurgården sedan gjorde segermålet 3 minuter före slutet gjorde inte saken bättre. Jag misstänker att fler av klubbmedlemmarna har drabbats av samma kalsonginferno. Vi samlas i så fall den 13 augusti efter träningen på Holmgatan utanför Dressman och tänder ett kalsongbål.

Extra meny. Mobilvänlig

Håll koll på dessa datum…

  • 12/12 Julbord
  • 17/12 Skinkslaget
  • 30/12 Mellandagsträning
  • 11/1 Brunch med minijulshow
  • 1/2 Arbetsmöte
  • 8/5 Årsdagen
  • 13/6 Årsmöte

Det händer något du INTE vill/får missa.

Klot mm.

Klotborrare:
Oves bowling, Sandviken
Anders Hermansson.
Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Sponsorer


Senaste kommentarerna
  • Redaktionschefen on Staty utanför San SiroHar 2 förslag. Med några mindre ändringar (Ta bort kjolen och sätt på en keps) så har vi mitt första...
  • Llorente on TipsUtfallet på tipset blev 9 rätt när inte Chelsea inte gjorde sin plikt. Ännu sämre blev resultatet på V75 där...
  • Bo Fagerlund on Kamratmåltid med mersmakTrevligt party, lysande sånginslag och suverän musik. God mat och en utslagsgivande quiz med fina priser. Som sagt, en bra...