Sommartoppen

 

Pågår 1 maj-31 augusti.
Högsta enkelserie. Du tävlar antingen i valfri bowlinghall eller hemifrån via appen Bowling 3D från Magma. Om intresset är tillräckligt, så ordnar vi en tävling via appen över 4 serier någon tisdag framöver. Vi bänkar oss kl 15.30 på ”heliga tisdagen” och slår varandra.

Länk till appen >>> Bowling 3D <<<

Skicka SMS till 0707241510 – Namn och ditt resultat

1 – Liedholm 299

2 – Christina 288

3 – Junior 279 IRL

4 – Laudrup 266

5 – Roberto 255

6 – Balotelli 254

7 – Kakà 248

8 – Mazzola 212 IRL

9 – Marta 205

10 – Honda 193 IRL
10 – Boffi 193 IRL

12 – Irene 139

12 – Pernilla 139

 

Scoring online
Logga in
Ej inloggade:
Inloggad:

Tisdagskampen

När kvällsgänget tågade in i arenan stod 3, eller rättare sagt, satt 2 och 1 spelade för 2. Vi såg 4 namn på tavlorna. En till synes pigg Gren satt och putsade kloten medan Bacchus spelade klart deras sista serie. Amerikansk man mot man. Gabriel satt ensam då hans motståndare redan lämnat byggnaden. Det var med andra ord väldigt lugnt på San Siro.

Kvällskampen, 3 2manna lag europeiskt med flytt höger Ala Lappalalaininenen över 3 serier. Det var Teamen Ålderdomen, Medelåldern och pojkspolingarna som drabbade samman. Det var en jämn kamp. Ålderdomen visade rutin och tog dom två första segrarna. Junior drabbades av svåra svettningar mitt i matchen. Antagligen av skräcken att förlora mot dom äldre. Stackars pöjk. Oscar switchade vilt mellan en och tvåhandsfattning. Det var inget vinnande koncept.

Den andra serien avslutades plötsligt i en familjefejd! Vem skulle lyckas slå sämre än Liedholms 117. Själv trodde han att han redan vunnit den kampen. Men det visade sig att även Pirlo och Oscar var inne i samma svacka. Oscar lyckades att slå ner mer än 4 käglor i sista slaget och fick 119. Pirlo behövde slå 9. Det blev 8 och 116.

Nu hade dock Medelåldern tröttnat att vara ständiga tvåor. Och dom visade att dom var bäst när det gäller. Dom spelade som i trans och var knappt under och över 200. Seger i sista och avgörande serien.

Vilka deltog då i de olika lagen. Svar kommer till Luciafikat i December. Vinnaren vinner en Tia lott. Om det blir fler vinnare så får dom dela. Förlorarna betalar lotten. (Det kan bli dyrt för redaktionen) Ni kan som tips få namn på de som fanns i hallen Pirlo, Raiola, Ronaldinho, Oscar, Junior, Liedholm

Extra meny. Mobilvänlig

Missa inte…

 • 20/5 Milan Open i golf
 • 11/8 Först träningen.
 • 15/8 Årsmöte (Flyttad)

Hoppas du inte missat…

 • 12/12 Julbord
 • 17/12 Skinkslaget
 • 30/12 Mellandagsträning
 • 11/1 Brunch med minijulshow
 • 1/2 Arbetsmöte
 • 1/5 Sommartoppen börjar.
 • 8/5 Årsdagen. Uppskjuten till nästa år.
 • 15/5 Klubbfika
 • 18/5 Sköna Maj Bowlingtävling
Klot mm.

Klotborrare:
Oves bowling, Sandviken
Anders Hermansson.
Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag
Ultraljudstvätt: Ronny Boström

Sponsorer


Senaste kommentarerna
 • Llorente on JackpotResultat från fredagens dragning blev 2 rätt på bästa raden och således ingen utdelning! Det fattades ett tilläggsnummer för att...
 • Llorente on Tipset?Hej! Det blev lite suddig bild på travet men det slutade på 5 rätt och ingen utdelning på 5:orna. De...
 • Bo Fagerlund on Tipset?Lite svårlästa kuponger, hur gick det?