Seriespelet

Ligaspelet avslutat för säsongen

Svenska Bowlingförbundet har beslutat ställa in säsongens resterande matcher p.g.a. Coronavirus.

Scoring online
Logga in
Ej inloggade:
Inloggad:

Bok om bowling

Vem minns inte vår legendariske lirare Guti (Yngve Larsson). Han följer med stort intresse våra öden och missöden via nätet. För att höja spelstandarden inför nästa säsong har han skänkt klubben en förträfflig bok ”Bok om bowling, en praktisk vägledning för den vetgirige”. Den kommer att göra underverk. Vi låter den cirkulera inom klubben. Var och en disponerar den under högst 4 dagar, så hinner alla läsa den före träningsstarten i augusti. Boken innehåller ca 100  lättlästa sidor med tips om ansats, pendling, spärrförflyttning m.m. Vill du vara med i ”bokcirkeln”, så gå in under fliken ”anmälningslistor” på hemsidan och anmäl dig. Listan kommer upp inom kort. När du lämnar ifrån dig boken till någon annan medlem, så skriv in datum för frånlämnandet bredvid ditt namn. Då har vi full koll. Anmälningslistan läggs upp inom kort. Vi vet att många av er lider av bowlingabstinens. Nu får ni en chans att närma er verksamheten igen.

 

NU FINNS ANMÄLNINGSLISTAN
(Bättre sent än aldrig ;) )

Extra meny. Mobilvänlig

Håll koll på dessa datum…

  • 12/12 Julbord
  • 17/12 Skinkslaget
  • 30/12 Mellandagsträning
  • 11/1 Brunch med minijulshow
  • 1/2 Arbetsmöte
  • 8/5 Årsdagen
  • 13/6 Årsmöte

Det händer något du INTE vill/får missa.

Klot mm.

Klotborrare:
Oves bowling, Sandviken
Anders Hermansson.
Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Sponsorer


Senaste kommentarerna