Div 3

 

Seriespelet uppskjutet och kommer att återupptas tidigast i mars.

210107 – Tider uppdaterade!

 

U 67, 4-manna

 

 

V 75, 4-manna
Scoring online
Logga in
Ej inloggade:1 Gäst
Inloggad:

Håller tummarna

Hej igen! Nya insatser! Nya vinster? Man kan ju alltid hoppas! Trevlig helg på er alla!🤪🤪

like heart laughterwowsadangry
0

Jack pott

Hej! Några rader på Eurojackpot till ikväll.

like heart laughterwowsadangry
0

Nytt beslut

Sv Bowlingförbundets styrelse har beslutat skjuta på seriespelet ännu en gång. Återupptagandet av ligaspelet kommer nu att ske tidigast den 6 mars. Det betyder att ett antal omgångar inte kan färdigspelas förrän i höst och att hela månaden maj måste användas. Ett mycket märkligt beslut, men det får kanske ses som en eftergift till hallarna, som har det extremt svårt i dessa tider.

like heart laughterwowsadangry
0

Torsdagsvandringen

Milan’s 9:e vandring samlade 4 st vandrare från början för att utökas med 2 till som anslöt efter halva vägen! När vi kom fram till ”Budapest Udde” så stod där en man med en ”Bydapeststubbe” som han trakterade de vandrande på! Jättebra initiativ och sedan fick vi en 10 i topplista över de bästa fikaställena i Sverige där Vetekatten kom på första plats! En liten ovanlig syn under vandringen var en man som satt och anglade på Tiskens is och hade fått en gädda! Man undrar om den var konserverad av alla gifter som finns där? Vi satt och fikade i soligt väder!

like heart laughterwowsadangry
0

Den ljusnande framtid

Nu är det dystert. Men det finns ljuspunkter. Förut räckte pensionen ganska lagom. Nu blir det plötsligt en skvätt över varje månad. Har ni samma upplevelse? När man varken röker, dricker eller springer efter fruntimmer, jag hinner inte ifatt dom längre, så blir det förstås pengar över. Dessutom ingen bowling, inget gym, inga resor, inga konditoribesök (tidigare ca 4 per vecka), inga klädköp och inga besök i spelbutiken. Så klart det blir pengar över. Jag lägger hundralapparna i en plastpåse, som jag gömt på hemligt ställe. Den har blivit stor som en handboll. När samhället är öppet och fritt igen, tar jag fram påsen och åker ner till Chrille, slänger upp påsen på disken och ber om ett årskort. Har svårt att se att Chrille skulle säga nej. Jag kommer att spela varje dag och Chrille får sin likviditet förstärkt i en svår tid. Win-win. Problemet är bara att jag har glömt var jag gömde påsen, men den kommer säkert fram i vårstädningen. Den ljusnande framtid är vår!

like heart laughterwowsadangry
0

Vandring torsdag

General Lorenz kallar sina drabanter till vandring från Tiskenparkeringen längs vattnet till Främby udde nu på torsdag kl 10.00. Medtag fika. Prognosen visar 5 grader kallt och solsken. Beräknad längd 9 km. Föredragshållare under fikarasten blir konditor emeritus Mats Kakà, som talar över ämnet ”Budapest i mitt hjärta”. Han kommer därvid att presentera en 10 i topp-lista över Sveriges förnämsta konditorier.

like heart laughterwowsadangry
0

Arbetsmötet 1/2 inställt

Arbetsmötet den 1 februari är inställt p g a den rådande smittspridningen.

like heart laughterwowsadangry
0

Slutet gott, allting gott

Svingen och balansen är viktiga men slaget kan bli bättre om man avslutar stilla.

Bow dr S.Plit betonar angående svingen att den skall vara rak, dvs inte ha ens ha en antydning till diskussving. Vad gäller balansbenet så skall detta ut, men helst inte flaxa utan ha stöd i golvet.

Nå, om man gör detta rätt och dessutom har ett bra släpp borde det ju bli ett bra slag. Men konstigt nog gäller det också att stå stilla i slutposition en liten stund för att det skall bli perfekt. Dr S. Plit hävdar, trots att man ju inte kan påverka klotet efter att man släppt det, så är slutställningen viktig. Den ingår i slagets helhet, och en stabil slutställning är beviset på att ansats, balans och sving är rätt.

Om man vinglar till i slagets absoluta slutfas visar detta att något fram dit inte är helt rätt utfört. Sträva därför efter att stå kvar i slutposition, åtminstone tills klotet passerat riktmärket/pilarna.

Bilden kan innehålla: 1 person, skor och inomhusColumn: Weber Looked Strong, Healthy At U.S. Open

De allra flesta elitspelare står kvar  litet i slutpositionen, och det borde BK Milans spelare eftersträva att kopiera.

 

like heart laughterwowsadangry
0

Extra meny. Mobilvänlig

Missa inte…

 • 1/2 ARBETSMÖTE. Inställd p.g.a Corona.
 • ??/? Miljonregn på Lotto & Stryktipset

Hoppas du inte missat…

 • 2020 Julbord Inställt
 • 17/12 2019 Skinkslaget
 • 30/12 2019 Mellandagsträning
 • 11/1 2019 Brunch med minijulshow
 • 1/2 2019 Arbetsmöte
 • 1/5 Sommartoppen börjar.
 • 8/5 Årsdagen. Uppskjuten till nästa år.
 • 15/5 Klubbfika
 • 18/5 Sköna Maj Bowlingtävling
 • 20/5 Milan Open i golf
 • 11/8 Första träningen
 • 15/8 Årsmöte
 • 3/10 KM Boule
 • 19/11 Vandring. Samling 10 vid Stångtjärnstugan
 • 26/11 Vandring. Samling 10 vid Stångtjärnstugan
Klot mm.

Klotborrare:
Oves bowling, Sandviken
Anders Hermansson.
Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag
Ultraljudstvätt: Ronny Boström

Sponsorer


Senaste kommentarerna
 • Llorente on Håller tummarnaUtfallet på spelet: Lotto 1 blev det 2+1 rätt och Lotto 2 3+1 rätt och ingen vinst! Stryktipset blev det...
 • Leif Ohlsson on Håller tummarnaDet kommer Tomas.
 • Llorente on Jack pottPå de bästa 2 raderna blev det 1+1 rätt och tyvärr ingen utdelning!!